Jasný udělej to doma,dyť nejsi žádnej malej blbec.Já mám bočáky taky domatech a jak jsou krásný.Akorát nešetři na matroši a udělej to min.z 2mm plechu.
Upravil Kasak dne 29.12.2010 19:34
Když je hlad,je i husa dobrá.
což o to,udělat doma bvy to šlo...sice by to nebylo žádný hógo fógo,ale na to se*e pes.Horší je to s víkem...
A nač se s tím doma patlat,když třeba Bystřa to dělá a má na to vše,co potřebuje a de-fakto budedělat zmenšenej kufr ... Radši si zaplatim,než bych u toho trávil dva vejkendy.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tak,mládenci...mám to !
Kubrt přiložený následující obrázek:
[77.26Kb]
Upravil Kubrt dne 18.02.2011 14:16
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
[121.9Kb]
Upravil Kubrt dne 18.02.2011 14:18
Mr GS : šroubama...
Jarys : však taky jo ,díky
Tak teď je mi to hned všechno jasný.Já už myslel,že vteřiňákem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Petr : vteřiňák zásadně nepoužívám,jedine elektrikářskou izolepu a lihovku
Jarys : ne ne,víceméně já...jem mi to kámoš zavařil a otěcko pomáhal s pantem a petlicí.
Jarys : občas si taky řikám
Kašák : je to tak,rovněž tak
No u adv je to koukam pěkně utopený, To obyč GS to má jen o výšku toho druhýho sedla. Což ce cca 5 cm. Musím tam něco taky vymyslet. Na vestu a lekarničku by se něco hodilo
Kubicek přiložený následující obrázek:
[44.45Kb]
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubrt - teda klobouk dolů dobře sis to vymyslel!!!
já zvýšení u obyč GS řešil pomocí hliníkovích válečků dodal bych foto ale nevím jak se to sem vkládá nějak jsem na to ještě nepřišel:-(