Vjetrnik napsal:
to Marco: to bys tam ale byl s námi sám, no né?
Já myslel mejdan v revíru hajného Robátka (třeba tak?) se nekoná,pouze Pražské mejdlo??
Možná by se to mohlo pojmout jako zapití Poklepání na základní kámen nového chemického skladu, ne ? To raději na úspěšné odvrácení hrozby chem. nebezpečí...
Upravil Jarda dne 23.01.2011 13:30
to Jarda: tam žádné chemické nebezpečí nehrozí, to je jen opoziční blábol ... ale zopakování víkendu na prajzske bych se nebránil...že bych pštrosí steaky na naší zahrádce?
Každopádně zjara, až se vrátíme z cest, tak něco vymyslíme. Buď Šumavu 2011 (ideál, až budou borůvky, aby zase byly koláče ) nebo víkend na východě.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Asi bych taky nebyl nadšenej, kdyby mi měli něco takovýho umístit za chalupou (zvlášť, jestli je pravda, že se investor brání využít možnost realizace dál od zástavby, kterou údajně má).
Ty příjemný záležitosti jako motocyklování, borůvky, steaky, různé nápoje atd. se těším plánovat, až přehodím nohu přez sedlo...
Jinak tam jde o překladiště hnojiv pro kytičky, žádná ekokatastrofa...jen prostě místní závist dělá z komára velblouda. Navíc původní plán byl na kraji vesnice, naproti slepičárně, která smrdí víc, než celý plánovaný sklad, navíc by to bývalo bylo na obecních pozemcích, tedy injekce do obecní pokladny. Já mohu jen doufat, že další krok nebude chtít někdo zrušit pískovnu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."