A budeš to tahat u sebe pořád? Když chci fotit tak stejně vezmu to zrcadlo s trochu slušným objektivem - a nebo když něco potřebuji vyfotit když mě to napadne, tak u sebe ani kompakt nejspíš mít nebudu...
Paul napsal:
Otázka jestli má zrdcadlovku. Jako "domácí" foťák na dovolený a podobně je to podle mě akorát
Zrdcadlovku už tahat nechci. Fotim podle hesla vyfoť to, ať si to nemusím pamatovat. Nejčastěji stejně na mobil. Je vždy po ruce. A nahraje mi GPS souradnice, tak i vim kde jsem byl
Ale na podobný stroj jsem natočil i videa a cestopis ze Sri Lanky, to už mi telefon nestačí.
koupil jsem asi před třemi měsíci (před tím jsem měl Olympus C-70, funguje, ale už ho nechtěli vyčistit, protože nemají náhradní díly, tak mě přímo Olympus nabídl jiný model se slevou)
a na tahání je trochu větší, než předchozí model, ale jinak fotí krásně, ovládání v jedné ruce na motorce baťůžkovi vyhovuje - jde třeba o zoom v jedné ruce, což zrcadlovka neumí... Ještě je pecka OMD-10 od Olympuse...
Jenže pak nás vykradli smažky a vzali si i ten foťák.
Ted řeším, jestli koupit ten samy, už stojí okolo 7500,- nebo jít s dobou za dvojnásobek.
Upravil parukar dne 14.08.2014 09:24
to sice jo, ale cim dal tim vic se mi ho nechce tahat...navic zalezi spis vic na tom, kdo stoji za pristrojem nez na pristroji samotnem
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Vždy je důležité kdo to drží v rukách, jestli mobila nebo zrcadlo,jenže tam kde compakt končí, zrcadlo začíná, i když je sním otrava při přepravě
Upravil bystricke dne 14.08.2014 18:08
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
no ale musi se taky umet pouzivat, blby je, kdyz si to koupi nekdo kdo si mysli ze bude lip fotit diky zrcadlovce a ono prd...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz