za sebe - jsem spíš čtenář, než přispěvatel a jsem moc spokojenej, když se k inzerátu vyjádří někdo, kdo tomu rozumí a ví, že se inzeruje "past".
takhle jsem koupil kola, a pok se divil, že nemám kotouče, ABS sběrnici, šrouby... škoda, že se k tomu inzerátu tenkrát někdo nemohl vyjádřit
Milos napsal: Z mého pohledu je stávající stav pro kupující hlavně nejbezpečnější. Díky komentářům lze minimalizovat podvodné prodeje. Má to samozřejmě negativum pro prodávajícího, ale s tím se už musí prodejce smířit. Navíc tento stav jsme si minulý rok v květnu odsouhlasili v anketě.
No, tak si taky zkuste všimnout, do kterých inzerátů se kecá. Kecá se do těch inzerátů, ve kterých něco nehraje, a nebo jsou nepřesné. Do " dobrých " inzerátů se zpravidla nekecá. A pak si kámoši navzájem kidaj do inzerce, např.: Toli prodává náušnici a Kubrt mu napíše, proč jenom jednu, když má dvě uši. Souhlasím s komentáři k inzerci, obzvlášť tam, kde člověk znalí věci, ví, že to není v pořádku. Jsme forum, určitá komunita, kamarádi. Nejsme tu od toho, aby nám vykukové močili na lopatky.