Tak jim napis mail zda to jeste maji a za kolik, jinak je na ni dobre i to, ze kdyz chce paterak do bundy tak z kosile jde zipem sundat a hodit do bundy.
Dalsi vyhoda pro zeny je vybrani pro prsa :-D
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Tak jim napis mail zda to jeste maji a za kolik, jinak je na ni dobre i to, ze kdyz chce paterak do bundy tak z kosile jde zipem sundat a hodit do bundy.
Dalsi vyhoda pro zeny je vybrani pro prsa :-D
Prsíčka....pořádný kozy se tam nevlezou. Ale maminy stejně na špuntech neřádí. Ovšem ten nápad, narvat pořádnej páteřák do kapsy na bundě není špatnej. Budu to muset někde vyzkoušet.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já mám pro sebe tenhle a je z toho taky možnost cokoliv odepnout... http://www.4sr.cz...ket-2.html
Řekl bych, že cena (po slevě) odpovídá kvalitě... Uvrtal mě do toho kolega, jehož kamarád vlastní ten shop... Dnes bych vybral určitě jinej...
Medik ver tomu ze vesly :-D. Ta kosile ma moznost menit kdyz je zena vyvynuta jen v popredi ciste narazniky na prsa a kosile zustava stejna :-D
3/6 Marines SEMPER FI
Hadry mam klokana od Hubika a textil Rockway Girls. Krunýř do terénu mam pánskej (my malokozí to máme jednodušší), sice odstává, ale za jízdy mam plný brejle motorky, takže jsem ani nezaregistrovala, že by to něčemu vadilo Ale časem to asi řešit ještě budu, Každopádně jezdit a padat se dá i v pánskym
Myslím, tedy mám to v pyči