Honza Offroudák : jo jo,myslíš jinýho.My myslíme Remuse.
Chose : kdyby jsi chtěl nějaký info o Osvětimi,tak dej vědět... Byl jsem tam před asi třemi lety.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já bych chtěl do Itálie 29 - 3 srpna, ale samo se mě moc nechce no... Ale uvidíme...... :-) a pak někam na 14 dní ( Atény, Tunis, Řecko ) , ale uvidíme zda to dopadne
Já byl v Osvětimi loni a jako nápad na dovolenou to stojí za ho*no!Možná tak pro někoho,kdo je už z pátýho kolene funebráků
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To Kubrt: posla jsem ti PM
To Mr Gs: na dovolenou tam nejedu , beru to jako jednodenni výlet z akce poblíž. Návíc mě zajímá co ty prasata dělali za zvěrstva.
Archie napsal:
Plán "C" : Balkán - po stopách tamojších Slovákov
pockej, Slovaci ziji i nekde jinde, nez na Balkane?!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mr GS napsal:
Já byl v Osvětimi loni a jako nápad na dovolenou to stojí za ho*no!Možná tak pro někoho,kdo je už z pátýho kolene funebráků
ja si naopak myslim, ze Auschwitz by mel byt povinnost pro vsechny zaky a studenty, a to nejlip nekolikrat.
At kazdy vidi kam az, A JAK RYCHLE, to muze dojit.
Bylo jsme tam predloni, chteli jsme loni znovu, ale nejak se nestihalo...
17 cm
Kubrt napsal:
Chose : kdyby jsi chtěl nějaký info o Osvětimi,tak dej vědět... Byl jsem tam před asi třemi lety.
my jsme bohuzel prosvihli ty hromady vlasu..
silene prselo a pospichali jsme zpet za Vjetrnikama.
17 cm
Nevím jestli vyjde všechno, ale:
- párkrát SK za kamarády mototuristy
- Bosna
- Ga-Pa + Alpy, chtěli bychom až do Francie vč. Provance
- D - údolím Rýna, prý je tam krásně...
- RO - Banát, Fagaraš apod.
Když ne vše letos, tak za rok, přítelkyně si koupila R850R a je nažhavená na cestování...
to Ivan: pokud pojedeš údolí Rýna, nevynechej údolí Mosely, je mnohem hezčí...takže od soutoku s Rýnem až k Lucemburgu rozhodně vřele doporučuji...ideálně na podzim, když po okolních vinicí zrají hrozny
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
mi ideme 4 na moto na 14 dni a ideme do slovinska , chorvadcko , cierna hora, srbsko , a naspet do madarska na balaton a hopsa hejsa na slovensko ak dakto bude chciet ist moze sa pridat bude sa spat aj v stanoch aj na moteloch
-Vlakem do Chernobylu - snad to stihnem driv, nez z nej bude ofiko atrakce
-na moto do Maroka, Spanelska, Portugalska
-prodl. vikend ve Slovenskem raji - autem
-kdyby to vyslo, tak tyden v Albanii nebo Norsku
a chtel bych se v cervenci podivat na Redbull cliffdiving v Malcesine, nafouknout clun, narvat do nej pivasky a koukat, jak blazni skacou z 23m do vody
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
kdyz buh da holce 2 tydny dovolene vkuse, tak ALBANIE s batuzkem. Sice uz po 3. a AL neni co byla pred 4 roky, ale tentokrat by to mohlo byt podle ni
mimochodem, nevali se nekomu doma pruvodce albanii na pujceni?
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
parizek napsal:
-Vlakem do Chernobylu - snad to stihnem driv, nez z nej bude ofiko atrakce
-na moto do Maroka, Spanelska, Portugalska
-prodl. vikend ve Slovenskem raji - autem
-kdyby to vyslo, tak tyden v Albanii nebo Norsku
a chtel bych se v cervenci podivat na Redbull cliffdiving v Malcesine, nafouknout clun, narvat do nej pivasky a koukat, jak blazni skacou z 23m do vody
je tam u toho bozi kemp, nad hlavou nam v noci kvakali letici plamenaci.. a na severozapad od toho (uz v portugalsku) smerem na extremaduru.
Fantasticka cesta.. ale pokud cches jeste do maroka, tak je to zajizdka pomerne.
17 cm
diky za tip, to vypada dobre. Chteli bychom jet na 3 tydny, po pobrezi Span. smerem tam a pres Portugalsko zpet, takze to zajizdka vubec byt nemusi
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
parizek napsal:
diky za tip, to vypada dobre. Chteli bychom jet na 3 tydny, po pobrezi Span. smerem tam a pres Portugalsko zpet, takze to zajizdka vubec byt nemusi
uff.. pobrezi smerem na Valencii?
to nas moc neuchvatilo... imho klasicke europobrezi. Silene lidi, dalnice, asfalt.
BOZI byla extremadura... po vychodni strane u more uz bych znovu nejel.
17 cm
Samotná cesta je plánována přes následující státy: Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Srbsko, Bulharsko, Turecko, Irán, Turkmenistán, Uzbekistán, Tádžikistán, Afganistán, Kyrgyzstán, Kazachstán, Ruská federace, Mongolsko, Bělorusko a Polsko. Celková délka kolem 25.000 km.
Odjezd 30/4, prijezd cca 31/7.