Mikes napsal:
Mám TRAXy, musel jsem si na ně dva dny počkat-těsně přede mnou si poslední koupil Jarda Šíma, než jel do Vladivostoku. Takže asi celkem slušná reklama... A HM samozřejmě mají.
čau jak jsi s nimi spokojen.Pokud se nemýlim tak máš levý 37litru a pravý 45litrů
jacob napsal:
Jojo, dnes uz bych asi premyslel, jestli dat za Zegy s vykousnutim takovy pnize. Ale jinak ty BMW kufry mi prijdou kompaktnejsi uz jen kvuli uchyceni.
To jako máš na mysli že tu hodnotu nemaj a že by ti stejně dobře posloužily kufry bez vykousnutí?
Momentálně zvažuju že místo brašen a vaků kufříky pořídím, cena za ty vykouslý je ale fakt drsná ..
jacob napsal:
Jojo, dnes uz bych asi premyslel, jestli dat za Zegy s vykousnutim takovy pnize. Ale jinak ty BMW kufry mi prijdou kompaktnejsi uz jen kvuli uchyceni.
To jako máš na mysli že tu hodnotu nemaj a že by ti stejně dobře posloužily kufry bez vykousnutí?
Momentálně zvažuju že místo brašen a vaků kufříky pořídím, cena za ty vykouslý je ale fakt drsná ..
Tím myslím, že Zega je špička, ale že asi třeba Husky nebo Begr by taky nemusely být špatné a za menší cenu. Husky jsem viděl u kamaráda a moc se mi líbily.
Jinak to vykousnutí je fajn u ogrigo laufu, ale já mám Remuse a myslím, že by se tam dal dát i kufr bez vykousnutí. Ušetříš tak objem a nějakou kačku. A laďáček je taky fajne.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
no nějak nevím fčem je zega špička,asi v ceně,za mě můšu napsat,vykouslé dělám na f800gs,12 gs,1150gs,1100 gs,za menší cenu máš to,co jinde ani za velký prachy
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
no nějak nevím fčem je zega špička,asi v ceně,za mě můšu napsat,vykouslé dělám na f800gs,12 gs,1150gs,1100 gs,za menší cenu máš to,co jinde ani za velký prachy
Nazdar, vies mi urobti cenu ma hlinikove kufre na F800GS, lavy mensi pravy vacsi, podla moznosti so vsetkym co k tomu patri, vdaka
Roman,
Kosice.SK
Jarda fm napsal:
A kufry origo plastové na 800GS máte je někdo?
Já je mám, Top je celkem fajn, ale jinak jsou kufry dost mrňavé i když je roztáhnu.
Vejde se do Topu plastového BMW 800GS helma?
ani omylem
je to moc nizke... mozna najaka jetka.. nevim. Integralka nebo sklopka v bezne velikosti ne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mikes napsal:
Mám TRAXy, musel jsem si na ně dva dny počkat-těsně přede mnou si poslední koupil Jarda Šíma, než jel do Vladivostoku. Takže asi celkem slušná reklama... A HM samozřejmě mají.
čau jak jsi s nimi spokojen.Pokud se nemýlim tak máš levý 37litru a pravý 45litrů
Čus,spokojenost je, snad protože nemám z vlasní zkušenosti s čím srovnávat. Dost dobrá věc jsou vnitřní tašky. Jinak mám TopCase origo BMW a přilba (Schub. R1) se tam vejde, dál samozřejmě nic...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal:
Čus,spokojenost je, snad protože nemám z vlasní zkušenosti s čím srovnávat. Dost dobrá věc jsou vnitřní tašky. Jinak mám TopCase origo BMW a přilba (Schub. R1) se tam vejde, dál samozřejmě nic...
fakt?
my mame Arai integralni a N103 sklopku a ani jedna se tam nevejde.
Dokonce to neni ani o trochu... precuhuje to radove o centimetry...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mikes napsal:
fakt?
my mame Arai integralni a N103 sklopku a ani jedna se tam nevejde.
Dokonce to neni ani o trochu... precuhuje to radove o centimetry...
Sorry, já si to neuvědomil. Top case mám orig. černý plast...
Upravil Mikes dne 26.02.2011 12:26
Mikes
Nově s KTM... :-)
Jarda fm napsal:
Chti si pořídit kufry a nevím jaké. A jaké rozměry jestli kvůli výfuku tam dáváte na levou stranu menší kvůli souměrnosti a šíři motorky.Zamlouvaji se mi origo BMW plastové,nebo Giwi konbinace hliník plast nebo Trax .Nejsem moc vyznavačem Offroudu,ale hliníkovejm se také nebránim.Předem děkuji za rady a názory . Jarda
Dotaz: Když je moto vybavené držáky kufrů takového toho klasického obdélníkového tvaru, má každý výrobce "své rozměry", nebo to bývá univerzální?
Asi se ptám jak ****, ale přijde mi od pohledu, že ty držáky bývají takové dost stejné (krom těch origo BMW na plastové kufry, ty jsem si všiml, že jsou úplně jiné).
Jde mi o to, že teď koukám na jeden inzerát v Německu a má tam vyfocenou motorku bez kufrů jen s držákama, tak mi jde o to, jestli tam napasuju kterýkoli kufry, nebo jestli je to dělané na konkrétní značku a model. Napsal jsem jim mail, jestli to náhodou není včetně kufrů, které jen nejsou na fotkách, což by byla značka ideál. Je to taky jedna z mála motorek v Německu, která má i padací rám. Ti Němci snad nepadaj, nebo co...
Loss: Rozměry nebývají úplně totožný, ale na druhou stranu se dají koupit kufry v nevyvrtaném stavu a přidělat puky podle potřeby, rozuměj rozměru držáků. Samozřejmě to neplatí pro všechny výrobce. Ale minimálně u zeg to jde a různí naši "malovýrobci" Ti taky stopro rádi vyjdou vstříc.
Maiali nel Fango!
Na Dakaru mám zadek udělanej tak, že tam bez ničeho jen nasadím origo BMW TopCase a jedu. Jak je to na 800? Musí se koupit plotna a na plotnu ještě držák TopCase, nebo se kupuje buď jedno, nebo druhý? (když výhledově budu počítat s aulu kuframa) Dík
Loss napsal:
Na Dakaru mám zadek udělanej tak, že tam bez ničeho jen nasadím origo BMW TopCase a jedu. Jak je to na 800? Musí se koupit plotna a na plotnu ještě držák TopCase, nebo se kupuje buď jedno, nebo druhý? (když výhledově budu počítat s aulu kuframa) Dík