Randolfe zdravim ta.Ked sme boli na 1 sraze tak cestu sme zobrali luciu.Spominaš na nu.Nepamatam si jej bivalu prezivku ale jedna osoba by vedele dobre ale nemožem to tu napisat aby nemal doma peklo.Skus jej napisat alebo zavolaj jej.Spominala že sa vydavat nechce a chce si len uživat.Vela štastia
* smazano Hixem *
Upravil hicks dne 10.02.2011 08:56
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mr GS napsal:
Co eh?Nerozumím řeči tvého kmene
Když se seznámíš s nějakou ženskou a pak zjistíš,že má dítě se kterým si rozumíš není to samí,jako mít kamaráda a opr*at mu matku wokurko!
no jasne, spat nekomu s (o dost starsi) matkou je uplne idealni zacatek pratelstvi.
A o wokurkach, slame v botach, holinkach a tak.. bych byt tebou nezacinal
jinak trochu zvláštní asociace,když slovo wokurka v tobě evokuje slámu v botách a holínky...asi trauma z dětství,že?
a sorry za tu wokurku,když seš z toho L.A. tak abys tomu rozuměl použiju Raptorovu myšlenku: Pičksi
hele ja chapu, ze pro ty trochu hloupejsi kluky jako jses ty jsou zabehnuta klise z casopisu tak nejak prvni argument, po kterem sahnete... ale doporucuji Ti konzultovat to predem s nekym trochu rozumejsim.
pochopils, priblblo?
hicksi myslím si že by se ti to přiblbo nemuselo vyplatit!! On je Mr GS prudší povahy tak se taky muže stát že pojedeš domu ze srazu s brekem !!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
randolf napsal:
Myslis tuhle Lucii, alias Bestii? Vypada ze uz nejakou dobu, cca 2 roky, na strankach nebyla, tak uz asi nejezdi :/ http://www.bmwgs....lookup=307
No, tak tahleta Lucie-Bestie přesedlala na DR Big a Pragovku. Pokud čteš Supermoto, občas se tam v nějaké reportáži mihne.
Jezdit určítě nepřestala.
Jen už asi jezdí s někým jiným....
Batman forever :-)
Kdyz chces sbalit zenskou,tak ale musis nejakou mit!Kdyz jses sam,tak oni proste nemaj zajem! Ale jak si nejakou najdes,tak najednou ty co te nechteli,te najednou chtej! Trochu zacarovanej kruh.
Ser na zenskou a posli radsi Prezimu lekarnicku!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
hicks napsal:
hlavne pozor na 1984, to byl blbej rocnik...
Máš pravdu, zalovil jsem v paměti a jedna z tohoto roku se mi taky dostala do spárů. Mno byl to průser. Vycvičit to nešlo, motorka jí nebavila, rodiče moc poslouchala, kamarády jsem měl najednou divný.... co ti mám povídat.
I když některé věci se mi na ní líbily.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[66.22Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak jsem se u tohodle vlákna docela bavil a těšil se, jestli se Randolfovi ozve nějaká ta chytrá, hezká, mladá, stálá... a zatím to tady za*íraj dva "chytří, hezcí, mladí", hele, chlapi, nechcete s tím jít do háje (myslím na houby)...
* smazano Hixem *
Upravil hicks dne 10.02.2011 08:56
17 cm
* smazano Hixem *
Upravil hicks dne 10.02.2011 08:55
17 cm
hicks napsal:
hlavne pozor na 1984, to byl blbej rocnik...
Máš pravdu, zalovil jsem v paměti a jedna z tohoto roku se mi taky dostala do spárů. Mno byl to průser. Vycvičit to nešlo, motorka jí nebavila, rodiče moc poslouchala, kamarády jsem měl najednou divný.... co ti mám povídat.
jj... 1984 byl psychorocnik
17 cm
Hrabe_X napsal:
Pánové, měli byste si přebývající testosteron vybíjet na jiném webu a tohle systematicky smazat nebo o to požádat Miloše. Nějak se vám to zvrhlo.
Randolf v této atmosféře asi vysněné děvče nesežene. Když už sem z nějakého důvodu dcérečka zavítá, až si chuděra přečte Vaše zvratky, těžko mu do náručí padne.
A když by i přes to padla, určitě nám jí nepřiveze ukázat na sraz, kde hrozí, že si zapíchá leda tak někdo nožem do svého motokolegy.
hm.. asi jo.
Uz jsem to smaznul.
17 cm
Randolfe,Lucie byla ted na Bazantovi na Bigovi!Dokonce me poznala driv nez ja ji. Porad ji to slusi,ale bohuzel pro tebe ma pritele. Promitala nam tam fotky ze spolecneho vyletu do Ruska.A vypadalo to mezi nima vazne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Randolfe,Lucie byla ted na Bazantovi na Bigovi!Dokonce me poznala driv nez ja ji. Porad ji to slusi,ale bohuzel pro tebe ma pritele. Promitala nam tam fotky ze spolecneho vyletu do Ruska.A vypadalo to mezi nima vazne.
Vždyť jsem to tady už psala, že Lucie-Bestie přesedla na Biga a Pragovku.
Ale když si tady někdo, kdo si myslí že je hezký (asi jako Ken), milý (ne ovšem ke každému), chytrý (ne ovšem vychytralý), mladý (ale papíry už má), citově stálý (ne ovšem ke svému stávajícímu manželovi ) "osoba" s vášní pro cestování (ale zase ať je sem tam i doma) léčí své ego, nemůžou si ostatní číst příspěvky, které sem opravdu patří.
A to je ŠKODA Nač pak zakládat nová vlákna? Některým by stačilo jedno. A je fuk, jestli jedno vlákno, nebo obrázek od pana Lady.
Joni napsala:
No, tak tahleta Lucie-Bestie přesedlala na DR Big a Pragovku. Pokud čteš Supermoto, občas se tam v nějaké reportáži mihne.
Jezdit určítě nepřestala.
Jen už asi jezdí s někým jiným....
Hoši, kašlete na to a nekažte tady Randolfovi budoucnost.Batman forever :-)
vevis napsal:
Kdyz chces sbalit zenskou,tak ale musis nejakou mit!Kdyz jses sam,tak oni proste nemaj zajem! Ale jak si nejakou najdes,tak najednou ty co te nechteli,te najednou chtej! Trochu zacarovanej kruh.
Ser na zenskou a posli radsi Prezimu lekarnicku!
no navic je to clanek ZE DNESKA
17 cm