tak už přestaňte plakat,neohlížejte se co bylo,dívejte se směrem dopředu,vymyslete nová témata ať se zas lid začne bavit,obzvláště vy co jste tu 3 roky a máte 50 příspěvků,tak vzhůru,ne do sedel,bo tam napadl zas ten bílej bo.del,ke klávesám a pište,jestli ktomu budu mít co říct,rád se zapojím,bez napadání,ktomu nemám důvod
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ne tady je jeho nick tak trošku tabu.Nechápu proč.To se ho fakt bojíte proto
že se do Vás naváží?Ignorace jak se ukázalo nepomáhá je třeba se k problému postavit čelem!
sadilek napsal:
Ne tady je jeho nick tak trošku tabu.Nechápu proč.To se ho fakt bojíte proto
že se do Vás naváží?Ignorace jak se ukázalo nepomáhá je třeba se k problému postavit čelem!
v posledni dobe se tu furt do nekoho navazis ty, tak si dej pohov.
Pokud vis, co je sprcha.. tak si ji dej. Studenou.
Upravil hicks dne 08.03.2012 23:18
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
petrs napsal:
Nevim, proc je specialitou diskusnich for v CR se vzajemne napadat a urazet. Jsem clenem nekolika ruznych, ne jen moto for po celem svete, ale tohle nepozoruji. Trochu postouchnuti, to ano, ale neprekracuje to nejake rozumne meze... Skoda tohle byvalo dobre forum a posledni ceske diskusni forum, ktere jsem si pravidelne procital. Ale tohle mne fakt nebavi.
Cituji první příspěvek v tomto vlákně. Proto jsem ho obnovil. Nejde jen o Hickse, ale ano, kvůli němu jsem to vytáhl. Není to vůbec kvůli "deklaraci" apod. Jen mi připadá, že už to více než dost překročilo meze v osobní napadání a když je tady ta "velká rodina", tak by si měla připomenout jak se chovat. Nechce se mi kvůli tomu zakládat nová vlákna.
Hicks někde napsal, že se zklidní vždycky, když mu to řekne někdo, koho respektuje. Já to nejsem, ale třeba se někdo "respektuhodný" přidá.
Upravil Efendi dne 09.03.2012 00:01
petrs napsal:
Nevim, proc je specialitou diskusnich for v CR se vzajemne napadat a urazet. Jsem clenem nekolika ruznych, ne jen moto for po celem svete, ale tohle nepozoruji. Trochu postouchnuti, to ano, ale neprekracuje to nejake rozumne meze... Skoda tohle byvalo dobre forum a posledni ceske diskusni forum, ktere jsem si pravidelne procital. Ale tohle mne fakt nebavi.
Cituji první příspěvek v tomto vlákně. Proto jsem ho obnovil. Nejde jen o Hickse, ale ano, kvůli němu jsem to vytáhl. Není to vůbec kvůli "deklaraci" apod. Jen mi připadá, že už to více než dost překročilo meze v osobní napadání a když je tady ta "velká rodina", tak by si měla připomenout jak se chovat. Nechce se mi kvůli tomu zakládat nová vlákna.
Hicks někde napsal, že se zklidní vždycky, když mu to řekne někdo, koho respektuje. Já to nejsem, ale třeba se někdo "respektuhodný" přidá.
zacinate nudit...
da se rict, ze vyprovokovavate hadky v dost mozna jeste vetsi mire nez ja. Tohle vlakno je moc peknym dukazem.
Takze...
Nejdriv si laskave zamet pred vlastnim prahem.. jestli nechces vyvolavat konflikty, tak prehod na podstatne JINEJ rezim, nez doted.
A za druhe -- beres to moc vazne.
17 cm
Efendi napsal:
to Hicks: Opravdu nevím jakou jinou formou ti sdělit svůj názor o tvém chování.
K těm hádkám: najdi mi příspěvek kde jsem vyvolal hádku, někoho osobně urážlivě napadal, urážel něčí ženu, osobně ho napadal...
EDIT: ...a vyvolal jsem to já
to je fuurt dokola...
hele.. Hixe bud milujes, nebo nenavidis je ovsem jasne, ze ta druha skupina... je proste divna
Jestli nejses schopen ustat trochu jinej styl diskuze, nez na Cenduru. Asi jsi tam mel zustat.
jdu spat.
(jinak hadku vyvolavas treba v tomhle vlakne).
17 cm
Nevadi mi spickovani, vymena nazoru, dohadovani, ani vylozeny hadky. Dokazu nekdy pochopit i urazky, nadavky, a vyhrozovani, protoze se chte nechte stava,ze druha strana argumenty neslysi, ci nechce slyset , pripadne dojdou a impulsivnejsi jedinec to proste nevydrzi. Souvisi to ale s nasledujicim.
Absolutne nesnasim dve veci - posmivani a programovou nenavist. Dokud nekdo dokaze svemu pravidelnemu oponentu treba pochvalit novou motorku, uznat, kdyz se mu neco povede, normalne se ho zeptat na radu a podekovat, kdyz pomuze, souhlasit s nim, kdyz vyslovi stejny nazor jaky zastava taky, je myslim vse v poradku a neni treba se pohorsovat, ani kdyz se jindy debata hodne vyhroti. To je frajer. Pokud je ale dotycny vuci nekomu absolutne zaslepeny, programove neprejici, zly a zakerny a hleda kazdou prilezitost jako ho shodit, potom moje pochopeni nema.
Tolik teda k filosofii, preberte si to jak chcete, ja to kvuli nikomu konkretnimu nepsal, ale potreboval jsem si ulevit. A uz dost a k motorkam. Hezky tam sviti, tak si zase cestou do prace pekne vycistim hlavu za riditky. Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Nevadi mi spickovani, vymena nazoru, dohadovani, ani vylozeny hadky. Dokazu nekdy pochopit i urazky, nadavky, a vyhrozovani, protoze se chte nechte stava,ze druha strana argumenty neslysi, ci nechce slyset , pripadne dojdou a impulsivnejsi jedinec to proste nevydrzi. Souvisi to ale s nasledujicim.
Absolutne nesnasim dve veci - posmivani a programovou nenavist. Dokud nekdo dokaze svemu pravidelnemu oponentu treba pochvalit novou motorku, uznat, kdyz se mu neco povede, normalne se ho zeptat na radu a podekovat, kdyz pomuze, souhlasit s nim, kdyz vyslovi stejny nazor jaky zastava taky, je myslim vse v poradku a neni treba se pohorsovat, ani kdyz se jindy debata hodne vyhroti. To je frajer. Pokud je ale dotycny vuci nekomu absolutne zaslepeny, programove neprejici, zly a zakerny a hleda kazdou prilezitost jako ho shodit, potom moje pochopeni nema.
Tolik teda k filosofii, preberte si to jak chcete, ja to kvuli nikomu konkretnimu nepsal, ale potreboval jsem si ulevit. A uz dost a k motorkam. Hezky tam sviti, tak si zase cestou do prace pekne vycistim hlavu za riditky.
A není to tak,že kdo seje vítr ..........
Jinak se mi líbí,že Hiks něco napíše a pak to promyslí či prokonzultuje a následně změní či vymaže.
Jinak u mě to jarem není,já jezdil celou zimu,teda kromě těch mrazů.
Sadilek: Hele, ja jezdil i v mrazech, pauza letos byla asi tejden, kdyz byl snih, jinak jezdim denne, v tomhle jsem taky v klidu
Jinak s Hicksem taky kolikrat nesouhlasim a rikam mu to, mam samozrejme tu vyhodu, ze muzu do oci, ale je to rovnej kluk, sice drsnej, drzej a provokuje - i na zivo, ale rika co si mysli, nekdy by si to mohl pravda odpustit, ale nepozoruju, ze by menil nazory, nebo neco mazal. Naopak je na to dost vysazenej, pokud vim.
Maiali nel Fango!
Tak třeba zde ve vlákně příspěvek 44.
Morabo,fakt to tady nechci nějak zasírat,proto reaguju de facto jen na Hikse,a máš pravdu že cíleně,protože někdo kdo Tě nazve veřejně čur...,sektářem,hlupákem,zbabělcem a ještě navíc jezdí na 800 a to víceméně jen do práce,no uznej že není za co chválit.
sadilek napsal:
Morabo,fakt to tady nechci nějak zasírat,proto reaguju de facto jen na Hikse,a máš pravdu že cíleně,protože někdo kdo Tě nazve veřejně čur...,sektářem,hlupákem,zbabělcem a ještě navíc jezdí na 800 a to víceméně jen do práce,no uznej že není za co chválit.
Hele popravde me se vcera v nejakym vlakne libilo,jak on na tebe s mozkem a tys mu to vratil koulema.V tu chvili jsem myslel,ze jsi pochopil jak na nej.
A on se Hicks nezda,ale on toho ma najezdino docela dost i mimo ty cesty do prace.Jenom to tak moc neprezentuje.
sadilek napsal:
a ještě navíc jezdí na 800 a to víceméně jen do práce,no uznej že není za co chválit.
ted jsi jen potvrdil, ze s tim hlupakem jsem se trefil.
Jestli mas pocit nadrazenosti, ze jezdis off.. tak jses proste hloupej, hloupej, hloupej.
Zvlast vuci nekomu, kdo nalita pres 100 000 km za min, nez 3 roky.
Jestli mas nedostatek adrenalinu v praci a potrebujes si to dokazovat radoby heroickejma vykonama na motorkach, tak je mi te spis lito. Ja jsem dost casto vecer rad, kdyz z ty motorky slezu.
17 cm
sadilek napsal:
Hele popravde me se vcera v nejakym vlakne libilo,jak on na tebe s mozkem a tys mu to vratil koulema.V tu chvili jsem myslel,ze jsi pochopil jak na nej.
jo to byla svetla chvile.. taky jsem puvodne reagoval smajlikem
A on se Hicks nezda,ale on toho ma najezdino docela dost i mimo ty cesty do prace.Jenom to tak moc neprezentuje.
asi tak... + off hlavne nemam na GSu.
Upravil hicks dne 09.03.2012 10:36
17 cm
vevis napsal:
Jak jako moc neprezentuje? Vzdy kdyz ma jen trochu malou moznost, tak sem cpe jaky ma "najezdy, zajezdy, dojezdy, prejezdy...." . Cimz nechci posuzovat jeho schopnosti ci dovednosti v sedle. Ale to ze ma neco nalitano, moc nesouvisi s jeho pristupem, tim jak reaguje a tim zeje "reditel zemekoule". A nebo to pro nej souvisi, ale to taky o leccem svedci