Jinak pro ty (a vlastně nejen pro ty), kteří s námi byli u nás na Šumavě předloni (utíká to) bude Šumava 2011 buď v červnu nebo v září (nebo v oba termíny), to se ještě domluvíme, až se vrátíme z cest...
A v tento zmiňovaný termín se potkáme na Travel Eventu
Aby ti, co by mohli mít pracovní víkend nebo cvičení, nebyli ve stresu, když by náhodou (nedej Bože) neměli pracovní víkend nebo cvičení
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Jinak pro ty (a vlastně nejen pro ty), kteří s námi byli u nás na Šumavě předloni (utíká to) bude Šumava 2011 buď v červnu nebo v září (nebo v oba termíny), to se ještě domluvíme, až se vrátíme z cest...
A v tento zmiňovaný termín se potkáme na Travel Eventu
Aby ti, co by mohli mít pracovní víkend nebo cvičení, nebyli ve stresu, když by náhodou (nedej Bože) neměli pracovní víkend nebo cvičení
Z Tebe nebudu ve stresu,ikdyby ses na palici stavěl
Upravil Kubrt dne 01.03.2011 20:05
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tož já určo nejedu, když to tady v poslední době pročítám tak je tu pár lidí na přezdržku/namyslim v posledni době zde opětovaného hiskse proti kterému narozdíl od mnoha členů fˇora nic nemám/a tak raději víkend budu trucovat jinde.z ostatníma pro mne příjemnými jsem v kontaktu a nemusím se tudíž přetvařovat jak je vše oukej někde na srazu.neber to fifo osobně.
jo a tady máte tu hraběnku
YouTube Video
YouTube Video
YouTube Video
YouTube Video
Upravil holubbb dne 01.03.2011 20:22
už sem málem zapoměl,jak ta ryba vypadala
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
holubb napsal:
tož já určo nejedu, když to tady v poslední době pročítám tak je tu pár lidí na přezdržku/namyslim v posledni době zde opětovaného hiskse proti kterému narozdíl od mnoha členů fˇora nic nemám/a tak raději víkend budu trucovat jinde.z ostatníma pro mne příjemnými jsem v kontaktu a nemusím se tudíž přetvařovat jak je vše oukej někde na srazu.neber to fifo osobně
WOW!
Mas u mne nejake dobre piti (ci jidlo) dle sveho vyberu.
...za odvahu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ivo Bohuslav napsal:
Tý vogo, už jsem se lekl, že se hlásíš, Hezoune. Bál jsem se, že se budeš chtít zachovat, jako chlap.
,,,jeste ze se na te definici chlapskeho chovani neshodneme
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ja asi jedu, sem tu novej, at vas poznam a dovim se neco o GS a uvidim ty vase milacky vymazleny. 1xmotka, 1x stan nebo sirak, 1x ja mozna jeste panimamou
neboj se nic, na podzim to bylo keců o paní Vevisový, jak by se o ni Vevis měl bát, a nic z toho nebylo (aspon ne ten první vecer)... ikdyž vim o tom, že Kubrt byl s Tolim na snídani přímo u Vevisů..
R 1100 GS
Budu se snažit přijet alespoň přes jednu noc - je to ještě daleko, tak uvidím podle "vytížení". S největší pravděpodobností s několika kamarády (pravděpodobně 2ks)
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Alda napsal:
Ve stejnym terminu je i Krocan. O TTE se ale obecne moc nevi, pak neni divu. Je to skoda.
Já to sem dával už začátkem listopadu, aby to bylo dost brzo...
Asi to bylo moc brzo a zapadlo to...
Nedá se nic dělat. Termín nemůžeme změnit, je to všechno zarezervované a inzerované v tištěném katalogu a v inzerátech atd...