Demonstroval jsem svou moc a sílu
Spousta z Vás sde tu opravdu nemumí "sebereflektovat"
Pane Tazi, pane Efendi??? Posviťte si na sebe.
Upravil Tomas1200GSA dne 02.03.2011 16:31
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Efendi napsal:
to Tomas1200GS: chlape ten tvuj prispevek ale zapada do kategorie tech, ktere sam napadas. V prvnich vetach urazky(a abys to opepřil, tak do toho zatahneš politiku) , poznamka "populisticky blabol" je nicnerikajici vykrik do tmy a nakonec malicko vyhrozovani, malicko chlubeni..... a na konci alibisticke popřání pěkného dne všem.
to all: SEBEREFLEXE!!!
zajimavy je, ze takhle prisny na čuníkowaltroraptoří osu nejses...
Rada z nich pouziva fakt uz zacatecnicke/proflaknute (a tim padem pruhledne) triky jak vyhrat hadku na foru.
---
ale jinak urcity politicky podtext ta cela diskuze ma myslim celou dobu (viz me prirovnání Czunika k Chavezovi par dni nazpet)...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Hicks: všimni si, že můj první příspěvek v této diskuzi je výčitka Waltrovi. (příspěvek č. 13) Jádro pudla vidím v tom, že spousta lidí má potřebu tu diskuzi VYHRÁT a ne diskutovat, případně se nad tím zamyslet.
To ze nam tu nekdo potrebuje kazat svoje nazory a zasira tim diskuze je jedna vec. Ale to, ze tady nekdo jiny vyhrozuje a kasa se, kolik ma sily, uz mi pripada za vsechny meze. Myslel jsem si, ze fakt, ze nas spojuje laska k cestovani a motorkam BMW, je jistou zarukou lidskych a moralnich kvalit lidi, kteri se tu vyskytuji. Opak je pravdou. Kam to dojde? Budem si na srazech shazovat motorky ze stojanku? Pripadne se vytlacovat z cesty na projizdkach?
To jsme fakt takova sebranka?
alesvagner - pochybujem ze by niekto chcel koli takemuto treniu zhodit motorku zo stojana - to by bolo naozaj ubohe a vytlacovat z cesty funguje akurat vo filmoch realita v takychto pripadoch je ako palica ktora ma dva konce uplne zbytocne to zvelicujes
myslim vsak ze pri vsetkej ucte k slobode nazorov tu taketo vlakna nemaju co hladat, napriek tomu ze moj nazor a postoj k hicksovi je jasny myslim ze taketo vlakno tu nema co robit lebo ta vymena nazorov sa moze tahat donekonecna
radsej keby mi niekto z vas povedal ci ma uz na boxera vyskusane to ojebavatko co sa pripoji na snimac teploty vzduchu a ojeklame fabricke nastavenia chudobnej zmesi - motorka ide hladsie, lepsie atd.
Tomas1200GS napsal:
Demonstroval jsem jsou moc a sílu
Spousta z Vás sde tu opravdu nemumí "sebereflektovat"
Pane Tazi, pane Efendi??? Posviťte si na sebe.
Demonstrace síly a moci. Hmmm. Jeden takovej mi na záchodě před x lety demonstroval svoji sílu tím, že mi oznámil jakej má pásek v karate a že je v podmínce za těžké ublížení na zdraví. Protože se neperu a nejsem zrovna žádná mlátička, lekl jsem se. A když si začal, tak jsem do té rány dal všechno. Dost mě překvapilo, že jsem to přehnal a lehnul. Ruka mě bolela ještě týden. Má sebereflexe. Neperu se, je to na ho**o. Líp mi potom nebylo.
Ale rád si nechám poradit. V čempak se mám sebereflektovat? Někoho urážet? Někomu vyčítat pravopis (su moravák )? Někoho mlátit? Nebo snad někumu vyhrožovat?
Přešel jsem na BMW z Varadera a na Varaderofóru jsem za tři roky toto nezažil. Lidi se pohádali, ale toto?
Czunik a hlavne Raptůrek v jinem vlakne opakovane a otevrene vyhrozovali rvackou
na domacim PC mam screenshot.. teda doufam.
To nezacal Tomas1200GS -- ten na ne reaguje.
17 cm
radsej keby mi niekto z vas povedal ci ma uz na boxera vyskusane to ojebavatko co sa pripoji na snimac teploty vzduchu a ojeklame fabricke nastavenia chudobnej zmesi - motorka ide hladsie, lepsie atd.
Na boxera ne, na VTR SP1(V2) ano>>> výkon se pocitově zvedl, ale s tím také spotřeba...
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Komunikaci svých kritiků jsem si vyřídil skrze PM, ať to tu nezasíráme, což už jsme dost udělali...všichni.
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
scorpion napsal:
toto forum zacina ist najek rapidne dole vodou.....
Ja si to vubec nemyslim.Na Hicksovi prispevky vetsinou nereaguju,at si pise co chce,cist to prece nemusim a je klid.
Me prijde hloupy psat,ze klesa uroven.Za mesic se zde otevre dejme tomu 100 vlaken a z toho asi 3 kde se resej kraviny kolem Hickse.A ty lidi co poukazujou na problemy fora maj nevim proc potrebu cist a reagovat na Hicksovi prispevky.Jestli ten problem neni i v tech lidech.
Nemam pocit,ze bych se tu ted dozvedel o motorkach min,nez driv,ze by sem ted psali horsi lidi,ze by vyreseni technickeho poblemu zde ted trvalo dele nez jindy.
At si ten,komu Hicksovi prispevky vadej je odmysli a pak mi vychazi,ze forum je vubec nejlepsi,co kdy bylo.A komu nejake prispevky vadej a snizujou v jeho ocich kvalitu fora,tak tim,ze na kazdou kravinu reaguje a rozpoutava diskuzi,tak skodi vic nez Hicks.
Pokud tedy chcete foru pomoct(kdyz myslite,ze upada),tak to udelejte tak,ze na Hicksovi prispevky budete reagovat pouze do PM.Pokud vam tedy nejde hlavne o to,hrat si verejne na ty hodny a chytry,kteri nasli spolecnyho skodice a nepritele.
Upravil vevis dne 02.03.2011 16:43
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
scorpion napsal:
toto forum zacina ist najek rapidne dole vodou.....
Ja si to vubec nemyslim.Na Hicksovi prispevky vetsinou nereaguju,at si pise co chce,cist to prece nemusim a je klid.
Me prijde hloupy psat,ze klesa uroven.Za mesic se zde otevre dejme tomu 100 vlaken a z toho asi 3 kde se resej kraviny kolem Hickse.A ty lidi co poukazujou na problemy fora maj nevim proc potrebu cist a reagovat na Hicksovi prispevky.Jestli ten problem neni i v tech lidech.
Nemam pocit,ze bych se tu ted dozvedel o motorkach min,nez driv,ze by sem ted psali horsi lidi,ze by vyreseni technickeho poblemu zde ted trvalo dele nez jindy.
At si ten,komu Hicksovi prispevky vadej je odmysli a pak mi vychazi,ze forum je vubec nejlepsi,co kdy bylo.A komu nejake prispevky vadej a snizujou v jeho ocich kvalitu fora,tak tim,ze na kazdou kravinu reaguje a rozpoutava diskuzi,tak skodi vic nez Hicks.
Pokud tedy chcete foru pomoct(kdyz myslite,ze upada),tak to udelejte tak,ze na Hicksovi prispevky budete reagovat pouze do PM.Pokud vam tedy nejde hlavne o to,hrat si verejne na ty hodny a chytry,kteri nasli spolecnyho skodice a nepritele.
pamatam si tu dobu, ked neutocil nikto ...zbytocne nezasieral vlakno a diskutovalo sa tu priamo k veci a kazdy prispel svojim nazorom,postojom,uvahou alebo svojou skusenostou k rieseniu problemu.....nic vic a nic min......
Chlapci, nějak jste nepochopili (ti inteligentní, i ti neinteligentní) podstatu tohoto vlákna.
Jde o technickou informaci ohledně možností fora.
Vzhledem že je k tomu určená sekce, nevím proč mám psát PM?
Mrzí mě že se to takhle stočilo, ale aspoň zase máme jasné jak na tom jsme.
Je to neřešitelná otázka vzájemných sympatií, nehledě na obsah psaných výlevů.
Michale> Proč řešíš vítězství v diskuzích? Ať jde Hicks hrát Scrable, myslím že tady si lidé mají pomáhat. Ne soupeřit, nebo ..? Nemám pocit že o to ,,soupeři" mají zájem. Až jednou osobnost vyzraje, pochopí to.
A další vývoj, je přece jedno jestli na někoho reaguješ, nebo akci začínáš. Slušný člověk se má snažit chovat slušně.
Vážně by mě zajímalo zdali je Hicks hrdý na podporu co se mu dostává.
A třešnička na dortu, s Tomášem jsem kdysi o něčem diskutoval, a myslím že jsme neměli stejný názor. Řekl bych že je tam pachuť něčeho minulého.
Tome zeptej se otce jestli by ti nedal přečíst etiku chování od Jigoro kano.
Otci vzkaž obdiv, tedy za jeho sportovní kariéru.
Judo si myslím bude dřina.
No a zpět k ůdržbě, ne?
scorpion napsal:
pamatam si tu dobu, ked neutocil nikto ...zbytocne nezasieral vlakno a diskutovalo sa tu priamo k veci a kazdy prispel svojim nazorom,postojom,uvahou alebo svojou skusenostou k rieseniu problemu.....nic vic a nic min......
Ale to uz trochu nostalgie.Kolik tenkrat forum melo clenu,kolik lidi melo BMW a ja treba ani nevedel co je to socialni sit.Bohuzel nekteri lide vedi,ze tohle je taky soc.sit i kdyz zamerena na motorky.Tak se tady tak chovaj.
Myslim,ze jeste neni tak zle!
Upravil vevis dne 02.03.2011 17:08
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Waltr napsal:
Chlapci, nějak jste nepochopili (ti inteligentní, i ti neinteligentní) podstatu tohoto vlákna.
Jde o technickou informaci ohledně možností fora.
Vzhledem že je k tomu určená sekce, nevím proč mám psát PM?
Mrzí mě že se to takhle stočilo, ale aspoň zase máme jasné jak na tom jsme.
Ehm.... Zejména v kontextu atmosféry poslední doby, pokud bys byl upřímně myslel toto vlákno jako čistě technické a nechtěl rozdmýchávat vášně, či jen potřebu se dohadovat, stačilo napsat: Lze zamezit aby se mi při čtení fóra objevovali příspěvky některých, mnou určených uživatelů? Konec.
Přitom jak jsi to formuloval Ty, se následující dalo důvodně předpokládat...
Upravil morabo dne 02.03.2011 17:13
Maiali nel Fango!
přesně jak píše Morabo. Teď se sebe dělat já nic já muzikant je už pozdě. Tohle si vyprovokoval jedině ty Waltre a že to bude mít tenhle průběh mi bylo jasný ještě než na tvoje vlákno někdo zareagoval
Upravil Mardock dne 02.03.2011 19:19
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Mardock napsal:
přesně jak píše Morabo. Teď se sebe dělat já nic já muzikant je už pozdě. Tohle si vyprovokoval jedině ty Waltre a že to bude mít tenhle průběh mi bylo jasný ještě než na tvoje vlákno někdo zareagoval
17 cm