Čaute, mne sa teraz podarilo kúpiť Rallye 2 Pro za 540 EUR, teda s 50 % zľavou oproti štandardnej cene a zatiaľ som veľmi spokojný. Nech je ako chce, majú to chlapci premakané, hoci musím priznať, že predtým som nič poriadne nemal, takže oproti pôvodným je to pecka...
Trojka je za normálnu cenu pridrahá, ale myslím, že aj dvojka odvedie dobrú prácu, hoci teda ešte nemám skúsenosť s dažďom (ale aj to bude). Podľa môjho názoru, ak sa to dobre naimpregnuje, tak zase taký problém s nasiakaním byť nemôže. Nechcem byť teraz múdry a dúfam, že ma niekto poopraví, ale nie je ten rozdiel medzi "nepremokavosťou" trojky a "premokavosťou" dvojky len v impregnácii tej látky? Lebo mne na prvý omak prišli oba materiály de facto rovnaké... Ono je jasné, že každá impregnácia po čase povolí, preto to treba robiť pravidelne, ale práve tým by sa malo zabezpečiť, že sa to "nenapije" a proti nepremokavosti je tam preto tá vložka. Na trojke je možno použitý účinnejší prostriedok a z predchodzích príspevkov mám pocit, že tomu tak naozaj je, keďže niektorí píšete, že sú "nepremokavé" a iní, že premokajú, ako keby to súviselo s tým, ako dlho ich dotyčný má...
No veď uvidím. Mimochodom Rallye 2 Pro má vzadu takisto miesto pre camelback s dierkami a úchytmi na vývod...
JJ Vlastík už mi ráno volal tak vím jak to bylo. Díky. Jinak cena R3 není zas tak hrozná sleduji aukce na ebay , ale řešit to budu až na jaře do té doby musím sehnat ......... nějakou pěknou......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Poradíte jak R3 vyprat, resp. vyčistit, aby byly opravdu čisté a zůstaly zachovány jejich vlastnosti? S HG jsem experimentoval, ale to bylo oblečení za pár korun...
Já bych to dal asi do čistírny, no nevím cpát to do pračky......od Hubíka jsem tam taky nechával čistit komplet ale impregnaci jsem si tam pak nastříkal sám . Ale předem jsem se zeptal jestli to vůbec dělají.
30 st ? Já teda nejsem žádná pradlena ale není 30 málo? Doma peru posrané trenky na 60
swat napsal:
30 st ? Já teda nejsem žádná pradlena ale není 30 málo? Doma peru posrané trenky na 60
neslysels o toaletnim papiru?
60 jenom na povleceni, rucniky... turbany, kimona asi i na min.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To nejsou hadry od větví nesrazí se normálně na 40 a hotovo.Zajímalo by mě co na nich chcete impregnovat. možná nepromokavou vložku.Nebo tu nepromokavou kapsu :-)
Jezdil jsem R3 teď dvě sezony. Byl jsem s nima spokojenej. Jediný co mi vadilo, bylo stálé přemýšleni, jestli dát nepromokavou vložku nebo ne. Jelikož jezdíme hodně v Alpách a tam je počasí za každým kopcem jiný, tak to byl docela opruz. Z toho důvodu jsem teď pořídil hadry z trilaminátu.
Jestli někdo budete mít zájem, tak jsou moje R3 na prodej. Nejsou padlé, odřené, prostě jako nové... Jezdím jen silnice, takže nejeté v offu... Jo a je to na menší postavy, velikost kalhot i bundy je 50. Kupoval jsem je nové v Inveltu, mám i účet. Pokud budete mít někdo zájem, tak se ozvěte, pošlu fotky a na ceně se nějak domluvíme.
Tak omluva, účet nemohu najít...
Upravil Reno dne 19.05.2014 22:13
Reno napsal: Jezdil jsem R3 teď dvě sezony. Byl jsem s nima spokojenej. Jediný co mi vadilo, bylo stálé přemýšleni, jestli dát nepromokavou vložku nebo ne. Jelikož jezdíme hodně v Alpách a tam je počasí za každým kopcem jiný, tak to byl docela opruz. Z toho důvodu jsem teď pořídil hadry z trilaminátu.
Sohlasim. Pokud to jde tak doporučuji investovat do trilamina. Impregnací na hadry s vnitřní vložkou jsem vyzkoušel něurekom a je to jen na chvilku-vyhozený love za spreje;to je lepší obléci nepromok; peru v pračce programem ,,outdor" na 30st nebo ve vaně ručo a s pracím tekutým prostředkem pro funkční oblečení -např u goretexu uvádějí že lze i práškem ale nejdůležitější u těchto věcí je maximální možné máchání aby se prací prostředek dokonale vypláchl a neucpával pory membrány,chemické čištění na membrány nedoporučují a u gore myslím dokonce zakazují.
PS. aviváže samozdřejmě ne!
Upravil kim dne 19.05.2014 20:45
Tak to jsem se moc informací nenasál , co se týká trilaminátu, tak asi jo. Vzhledem k tomu, že jsem toho myslím procestoval dost, tak kombinace oděv + nepromok ( teď dvoudíl ) je pro mě naprosto ideální, neboť jsem ho x krát použil i jako
ochranu proti větru či náhlemu ochlazení. A vzhledem k tomu, že ochrana jezdce v autě a na motorce je nebe a dudy, tak v absolutní dokonalost (trilam) stejně nevěřím.
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
Tak to jsem se moc informací nenasál , co se týká trilaminátu, tak asi jo. Vzhledem k tomu, že jsem toho myslím procestoval dost, tak kombinace oděv + nepromok ( teď dvoudíl ) je pro mě naprosto ideální, neboť jsem ho x krát použil i jako
ochranu proti větru či náhlemu ochlazení. A vzhledem k tomu, že ochrana jezdce v autě a na motorce je nebe a dudy, tak v absolutní dokonalost (trilam) stejně nevěřím.
Hele pokud jsi zvyklý na používání nepromoku a vyhovuje Ti to tak, tak je Rallye 3 fajn. S vložkou uvnitř to hned nepromokne, ale tři hodiny v dešti to prostě nedá. Jinak bez vložky to docela fajn větrá, výborně to sedí a podle mě i skvěle vypadá. Další výhoda je kapsa na zádech pro Camel Back. Jinak to vypadá, že budu svoje Rallyečko časem prodávat. Něco najelo, ale kromě propáleniny na holeni (opravím) je v pořádku. Mám 195cm a 105kg.
Já už ho vlastně mám, a pokud tady čtu nevýhody, tak v tom problém nevidím. A zatím to vypadá, že patří k tomu nej, co jsem kdy jezdil. Pod +5 st nejezdím a nad 30 ve stínu taky už ne. Jinak díky za info
všude dobře.....doma GSA
Hele já v tom jel i kolem nuly a prostě se pod to musíš oblíct no. Nad 30 jsem jel taky a ne jednou a když jedeš tak je to v pohodě, když budeš stát tak ti samozřejmě začne být teplo. Jinak já si spojuju bundu s kalhotama i když je teplo, stažení u pasu na kalhotech mi nějak nesedí, ale to je asi jediný co bych tomu vytknul.
Ahoj, jezdím s R3 4 rok a jsem moc spokojen. O víkendu jsem to dokonce poprvé vypral . V létě bez vložky opravdu dostatečně větrá. Nad 10 °C bez vložky i jen s trikem. S vložkou jsme nikdy nepromokl ani po cca 500km po dálnici v průtržích a bouřkách. takže za mě
TomP...díky a co se týká deště, když vidím, že jedu do ,, pekel ,, tak jdu vždy do nepromoku a v tom se asi už nezměním, ať mám na sobě co chci
všude dobře.....doma GSA
Nepromok za deště má ještě tu výhodu, že ti oblečení(jakékoli) nezaserou auta a zejména kamiony blátem, které na tebe naházejí a kterému se za deště nevyhneš.
co mě nezabije , to mě posílí