Mam kufri BEGR a naozaj musim povedat moc dobre len jeden problem mam ze mi klakla na jeden snich moto a trosku ho preliacila s nutornej strany ale to nehra rolu . Klobuk dole co vsetko vydrzia a odnesu som nadmieru spokojny. Naozaj zlate rucicky co to robia.
Krasny to je. Ale tohle uz je opravdu pouze na jezdeni po silnici... Kazdy pad z toho udela hnus velebnisti, pac na tom bude vsechno videt....
opravoval sem černý kufry po brusu na asfaltě,po vyklepání onoho místa se povrch lehce zabrousil a přestříkal barvou ve spreji,barva schová skoro fšecko,kdežto u stříbrného kufru neskováš nic,jedině pod nálepky
jezdil sem s černýma kuframa 2 roky,kdybych si v itálii nenacouval na parkovišti do sloupku byli by pořád jako nové
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ale jo, prestrikanim jde opravit vse.... Ale kdo se s tim bude furt patlat? Pri mem offroudovem neumetelstvi padam docela dost a tyhle kufry by znamenalo strikat porad... Na tech stribrnych to alespon tolik nebije do oci.... Mam na nich ryh a skrabancu pozehnane, ale je to furt stejna barva.... Kdezto pod cernou mas stribrnou, takze kazdy rypanec bude videt....
Ale na jezdeni po silnici jsou krasne. O tom neni pochyb.... Jeste udelej podoby nastrik s Alpenweisse...
nori: dnes kufry nachystám a pojedou na komaxit
jirina1: žlutočernou doma mám
jencekgs:ještě mi tu zbyl top,nechceš ho ?jinak půjde do světa jako ojetý
Upravil bystricke dne 21.04.2011 13:01
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz