qwert napsal:
Stejně je tohle vlákno fajn,krásně vyplavilo kolik tu máte dementů..
Strč si do prde*e mrkev (ta je ve vaši svaté barvě) a jdi odkud jsi přišel...Třeba na Cendůro...
Jé další potrefená husa..vlastně dement.Kdo další? Tady to vypadá na velké stádo..
Není potrefenej jen se chcou navzájem podržet ale ve skrytu duše se jim ta oranžáda líbí.To máš jako v politice všivhni nadávají na komunisty a furt se tam držej(sv.ině)
qwert napsal:
Jé další potrefená husa..vlastně dement.Kdo další? Tady to vypadá na velké stádo..
qwerte uznej sam... mate mezi sebou dost divnejch diskuteru.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
qwert napsal:
Hele volové tak vážně.Všechno tohle špičkování je jen sranda a pár rozumných lidí to tady pochopilo,někteří ne a ti nás oranžové prostě baví jak lehce je dokážem nastartovat.Mě osobně je úplně jedno kdo na čem jezdí,všímám si více jaký kdo je člověk.Mám spoustu kamarádů i na BMW.Mě se líbí jak někteří hájí zuby nehty značku na které jezdí protože jsem podobnej ale jen se to nesmí přehánět protože nikdo z nás je nevymyslel ani nesestrojil..Takže děcka klídek,těšme se na jaro i že se spolu budeme potkávat na akcích..
qwert napsal:
Hele volové tak vážně.Všechno tohle špičkování je jen sranda a pár rozumných lidí to tady pochopilo,někteří ne a ti nás oranžové prostě baví jak lehce je dokážem nastartovat.Mě osobně je úplně jedno kdo na čem jezdí,všímám si více jaký kdo je člověk.Mám spoustu kamarádů i na BMW.Mě se líbí jak někteří hájí zuby nehty značku na které jezdí protože jsem podobnej ale jen se to nesmí přehánět protože nikdo z nás je nevymyslel ani nesestrojil..Takže děcka klídek,těšme se na jaro i že se spolu budeme potkávat na akcích..
to beru.
akorat u vas oranzovych je taky par tech, co to vzalo vazne.. nebo alespon napul vazne
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2