Souhlas s Kojotem. Zadek fakt nevydrží - dle mě zkušenosti. Předek je na tom o dost lépe a i pěkně vede na nezpevnem povrchu. Ale na asfalt bych taky volil Adventure, wild je zbytecny.
A ještě jedna věc, zadní Wild děsně hučí (tak divně) A to na zubatych gumach jezdím posledních 15 let takže sem zvyklý
Continental TKC 70, případně v kombinaci TKC 70 předek a TKC70 Rocks zadek. Sice jsem tu zadní Rocks ohobloval už po 5 tis., ale jsou lidi, co na ní jezdí naložení a dají i víc než 10 tis. Drží parádně za jakéhokoliv počasí, dal jsem s nimi několikrát i enduroškolu a bez problémů.
Dokonce i Sršeň je teď obul na GS 1300. Ovšem není to známka kvality, jen taková perlička
To měl být vtip Nájezd zas tolik neřeším, ale 5 tis není nic moc, čekal bych u Anakee Wild vic. Proto jsem opustil TKC80 po 5 tis bylo po nich. Žádný off neplánují, ale rád bych aspoň odjel z mokré louky
Wild jsem měl na R1100GS a nájezd cca. kolem 7 500km, ale potom mě taky štvalo to divný hučení a hlavně při popojíždění bylo cítit jak motorka na těch "špalkách" poskakuje teď mám E07+ s aktuálním nájezdem něco přes 11 000km a ještě tak 4 000km odhaduji zvládnou. Potom mám v plánu zkusit taky TKC 70.
PS: před Wildama jsem měl TeraForce a na nich jsem najel 14 000km jen tak pro představu
Upravil street-dog dne 09.04.2024 12:44
BMW R 1100 GS
Já jsem obul Dunlop Trailmax Mission a na tvé požadavky by mohly sedět. Mám na nich odježděno 14tis. Silnice super, jak sucho, tak mokro, polňačka, šotolina taky skvělé, z mokré louky taky odjedeš a bez problémů dají 15tis. a víc.
zdravim..koukam po gumach Mitas 07 a porad mi vyjizdi nejake Enduro traily..co to je zase za jejich vymysl? je to oznaceni pro plusko nebo dakary nebo bez pluska??nebo nejaka uplne nova smes??? zhanim gumy co se jeste pred rokem prodavaly pod oznacenim E07+
Já tedy nedokážu posoudit kvalitu dřívějších a současných, ale loni v říjnu jsem obul E10 Dakar a problém jsem neměl nikdy, ani v zimě, ani teď na jaře. Je fakt, že daly na zadním kole s bídou 3 tis. km, ale je to asi stylem jízdy a tím, že šlo převážně o asfalt a kamení, než něčím jiným.
Tak Pirelli Scorpion Trail II po 19.370km. něco by ještě najeli. Za sucha pořád super, na vodě nekloužou ani ted v tomto stavu, ale už jsem se krotil. Jinak do cca 18.000 km pořád pecka.
Kojot přiložený následující obrázek: