hobrnos napsal:
Michale pozor, začíná vznikat davové šílenství..... Buď rád, že to rozesíláš, kdybys to vydával doma, tak by tam stála fronta už od včera večera....
Jsem měl možná rozbít stánek před barákem...
To už by ses vůbec nevyspal"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
VojtechPolicky napsal:
a co takhle radarka? už se plánuje něco na jaro?
jakékoli hromadné focení bych nechal na Michalem pořádaný West Session, jsou to jím zajištěné čepice a jím organizované setkání a rekordní fotka počtu vysmátých tváří ve kšiltce by měla být někde tam ;o)))
www.jantruhlar.cz
brozkin napsal:
Tak kdy dorazí na jih čech?Já jí nechci nosit jako poslední.
Hugitka je na nehtech, jak mě vyzvedne v práci, tak jdeme do nechutný fronty na poštu a posíláme. Ještě něco během dne musela dobalovat a tisknout podací lístky. Včera jsme to ještě v půl jedenácté v noci znovu kontrolovali kus po kusu.
Večer ti napíšu PM, máš v balíku jednu specialitku, kterou musíme ohlídat.
čeče na nehtech, kolega psal, že byla u něj, tedy s kšiltkama do Phy taky ;o)
www.jantruhlar.cz
xHackerM napsal: INFO PRO PRAHU
Čepice budou v jednom balíku k dostání u Honzy_BMW_VW na Praze 4, popř. Vinohradech. Lada11 od Honzy může vzít část čepic a pomoc s distribucí na Malešicích a Spořilově.
Domluvte se prosím s klukama individuálně!
zítra bych měl mít čepice v Pze
10.1.13 od 7,30-14,00 hod a 15,00-15,30 nemůžu (schůzka), jinak budou na adrese Vyskočilova 1422/1a, Pha 4, budova GEMB, večer pak na Šrobárova 2181, Praha 3
11.1.13 od 7,00-12,30 hod Vyskočilova 1422/1a, pak na telefonu, o víkendu jsem v Liberci a v příštím týdnu opět na telefonu 724 172 993, tzn. volejte
www.jantruhlar.cz
no tak uz mi doslo cislo baliku telefonem takze zejtra by meli byt cepice taky u me
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
no tak uz mi doslo cislo baliku telefonem takze zejtra by meli byt cepice taky u me
Ahoj vsem ostravakum a okolnim,
taky mam cislo baliku, ale zitra nestihacka,nebudu doma, takze vyzvedavat ho budu v patek odpol. Pote capky mozno odebrat
- ve Studence (adresa na zavolani nebo do PM) - kazdy vsedni den k veceru, o vikendu v Ne (prosim nebudit pred devatou )
- Ostrave, 28. října 3346/91 (=nova budova Tieto Towers) v pracovni dny a hodiny.
V obou pripadech doporucuji predem zavolat na tel. z profilu, denni program se mi obcas meni (a navic cekame kazdym dnem prirustek do rodiny, takze kdo vi, jak se to mrne rozhodne stran terminu). Pokud to nezvednu, mam asi jednani, ozvu se zpatky.
Cele jmeno, jak uz tady "praskl" xHacker - Jiri Malik.
Hezky vecer a Michale DIKY!
T.
Want it? Do it !!
Pro odběrné místo České Budějovice- zítra večer -kolem 17 hod dám zde vědět jestli dorazil balík a pak budeme řešit další postup.Takže vydrž Prťka vydrž.
Das ist BMW
xHackerM napsal: INFO PRO PRAHU
Čepice budou v jednom balíku k dostání u Honzy_BMW_VW na Praze 4, popř. Vinohradech. Lada11 od Honzy může vzít část čepic a pomoc s distribucí na Malešicích a Spořilově.
Domluvte se prosím s klukama individuálně!
zítra bych měl mít čepice v Pze
10.1.13 od 7,30-14,00 hod a 15,00-15,30 nemůžu (schůzka), jinak budou na adrese Vyskočilova 1422/1a, Pha 4, budova GEMB, večer pak na Šrobárova 2181, Praha 3
11.1.13 od 7,00-12,30 hod Vyskočilova 1422/1a, pak na telefonu, o víkendu jsem v Liberci a v příštím týdnu opět na telefonu 724 172 993, tzn. volejte
kšiltovky jsou už v Praze, po cca 15,30 se můžu věnovat výdeji
úplné kontakty
mail: jan.truhlar@volny.cz; jan.truhlar@ge.com
mobil: 603 464 182, 724 172 993
Honza Truhlář
www.jantruhlar.cz