Můžu Ti říct, že kdykoliv slyším od nějakého místního bafuňáře, že když to a to postavíme, tak na to dostaneme ¨"dotace z Evropské Unie", berou mě všichni čerti.
Každej druhej projekt je zbytečnost, jejímž hlavním smyslem je, aby se na ní místní pijavice napakovaly. Část těch šíleností zaplatíme přímo hned teď, a tu druhou část zaplatíme z našich-vašich-jejich dotací sami sobě.
Ty prachy nejsou z Marsu, ale jsou vyždímaný ze všech lidí a posílaný do Bruselu, kde to přehazujou vidlema, a kde při každém zanoření vidlí se z toho něco ztratí, než ten zbytek pošlou do světa, kde to zase přehazujou místní nenechavci u koryta.
Takhle je to z celou tou slavnou Unií.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jsem rád, žes to tady nenapsal po Zemanovsku, protože to bych tady pak musel napsat něco po Schwar-zen-berg-sku:
Kte tomof muj, kte tomof muj
bory chuči po lučinach Anče, Kubo, chajnej, donr vetr krucajs element
foda šumi po skalinach. Johann... dal mi ten text a nerozptyloval
F sadě skchfi se jara kvet
zemskchy raj to na pochlet.
A to je ta krasna semě
Österreich...pardon..mondijé..kérmalér
zeme tscheska, tomof muj
zeme tscheska, tomof muj.
Tak toto bylo nejslabší, co jsem od Tebe četl. Klesáš na úroveň Zemana.
Dovi napsal: Kte tomof muj, kte tomof muj
A to je ta krasna semě
zeme tscheska, tomof muj
šeská básník, tobrá básník!
Zatím se smějete....ale děda říkal"smích předchází pláč..."
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/291077-jako-na-ukrajine-glosuji-nemci-predvolebni-kampan-v-cesku.html
Pěkně se o nás píše......
Jsem rád, žes to tady nenapsal po Zemanovsku, protože to bych tady pak musel napsat něco po Schwar-zen-berg-sku:
A to je ta krasna semě
zeme tscheska, tomof muj
Každopádně je to zajímavý argument. Tu demodemokracii si opravdu každý vykládá po svém. A toto už je i pod úrovní Zemana, který, bohužel, žádnou nemá.Bohužel pro ty, co si ho přejí za prezidenta.
Prostě volba k exkrementu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
bobGS napsal:
prouky co je nepravda?
možná rakušák, protože dědil když byl adoptován jako dospělý, pak ale neměl restituovat, budiž, je šikula. Ostatní jsou jeho slova někdy - nejsou jen debaty.
Ale lidi tady se zhlédli v knížeti a neví koho volí, je to každého boj. Nelíbí se mi ani jeden z nich, menší zlo je Milouš. Celá volba prezidenta je zástupný problém, který odvrací pozornost od machinací s amnestií, odvoláním Lessyho, který začal někomu šlapat na paty. Tak těm blbcům nabídneme volbu prezidenta, Kájo vezmeš to? Jasně Míro, natrhnu jim zadek ať máme klid, z Bruselu něco přijde a Posselt taky něco šoupne. Jo je to parodie, jde jen o to jak velká, to ale nevíme nikdo, jen posloucháme diskuse, ale číst a shánět informace se nikomu nechce.
Aaaa jeee... Dalsi s konspiracnima teoriema... Kdyz uz jsme u toho, tak si alespon vypln profil
No jo když dojdou argumenty je i profil dobrý
A konspirační teorie - no další co skočil na špek. Nevšimli jste si nikdo že nemáme prezidentský režim? Prezident nemůže skoro, tedy kromě amnestie, nic. Kalí vodu, Vojtěchu, kalí vodu. A národ je tak blbej, že jim to žere. Ale život je o pocitech a když to někomu stačí.... tak mu to přeji.
Takhle ten kapitalismus nevybudujem, tu kouli na krku musíme i když to bolí občas použít. Víra přenáší horya přináší .....
Argumentovat ma smysl vuci nekomu, s kym se da diskutovat a kdo sam sdeluje nejakej nazor. Ty jen placas paty pres devaty.
A to s tim profilem. Kdyz uz se tu odkopavas a beres si do ust kde co, vcetne celyho naroda, tak by bylo slusne se odkopat uplne a neco o sobe i prozradit.
Ted uz tomu rozumis?!
Rozumím, takhle se mě ptali STBáci při gumoléčbě, nicméně nevím proč tě to zajímá. Ano můj názor je jiný než Tvůj. To je demokracie, argumenty proč ne Karel jsem uvedl. Máš jiný názor. Fajn, zvykni si na to, že ne každý s tebou musí souhlasit, ne každý má argumenty které se Ti líbí, místo argumentace a odkazů na informace mě napadáš kvůli nevyplněnému profilu. To jako kvůli Tobě musím? Zajímají tě názory a argumenty, nebo osoba, která je má? To jsme asi tam, kde jsme nechtěli být. Navíc Tvoje argumenty můžou být stejně chybné jako moje. Dej odkazý na zdroje, kde byly tyto věci dementovány, popř. na zdroje, které hovoří o žalobě za zveřejnění těchto informací - rád se poučím.
Takže Karel nebo Miloš? Ani jeden, ale když už to musí být tak Miloš, protože jít k volbám bychom měli ať už volíme Karla, nebo Miloše.
bobGS napsal:
prouky co je nepravda?
možná rakušák, protože dědil když byl adoptován jako dospělý, pak ale neměl restituovat, budiž, je šikula. Ostatní jsou jeho slova někdy - nejsou jen debaty.
Ale lidi tady se zhlédli v knížeti a neví koho volí, je to každého boj. Nelíbí se mi ani jeden z nich, menší zlo je Milouš. Celá volba prezidenta je zástupný problém, který odvrací pozornost od machinací s amnestií, odvoláním Lessyho, který začal někomu šlapat na paty. Tak těm blbcům nabídneme volbu prezidenta, Kájo vezmeš to? Jasně Míro, natrhnu jim zadek ať máme klid, z Bruselu něco přijde a Posselt taky něco šoupne. Jo je to parodie, jde jen o to jak velká, to ale nevíme nikdo, jen posloucháme diskuse, ale číst a shánět informace se nikomu nechce.
Aaaa jeee... Dalsi s konspiracnima teoriema... Kdyz uz jsme u toho, tak si alespon vypln profil
No jo když dojdou argumenty je i profil dobrý
A konspirační teorie - no další co skočil na špek. Nevšimli jste si nikdo že nemáme prezidentský režim? Prezident nemůže skoro, tedy kromě amnestie, nic. Kalí vodu, Vojtěchu, kalí vodu. A národ je tak blbej, že jim to žere. Ale život je o pocitech a když to někomu stačí.... tak mu to přeji.
Takhle ten kapitalismus nevybudujem, tu kouli na krku musíme i když to bolí občas použít. Víra přenáší horya přináší .....
Argumentovat ma smysl vuci nekomu, s kym se da diskutovat a kdo sam sdeluje nejakej nazor. Ty jen placas paty pres devaty.
A to s tim profilem. Kdyz uz se tu odkopavas a beres si do ust kde co, vcetne celyho naroda, tak by bylo slusne se odkopat uplne a neco o sobe i prozradit.
Ted uz tomu rozumis?!
Takže Karel nebo Miloš? Ani jeden, ale když už to musí být tak Miloš, protože jít k volbám bychom měli ať už volíme Karla, nebo Miloše.
Ani jeden! Volit pujdu už proto,že mojí neučastí se jim muj hlas dělí na polovinu. Volit pujdu,ale budu to sabotovat!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
allroad napsal:
Po dnešním vystoupení, mě překvapilo hlasování ve prospěch Milouše ...
Že by zapracovala česká přejnost, když ukazovali ve Wídni byt paní Therese ?
Nejlepsi vtip vecera dnes predvedl Hulka, kdyz prohlasil, ze Zeman by nas dobre representoval tim, ze se "pred nikym neponizuje, ani NAD NIKOHO NEPOVYSUJE"...
Maiali nel Fango!
A to je ta krasna semě
zeme tscheska, tomof muj
Presne tak,tkovou ubohost jsem necekal.
S temi dotacemi je to 100% pravda.Ty jenom pokrivuji trh,nekoho zvyhodnuji,jineho znevyhodnuji,nemluve o rozkradani a korupci.
Kazdopadne kdyby jsme byli mimo EU,tak jsem presvedcen o tom,ze bychom se meli o mnoho hur.Vetsina investoru skousne,ze nemame euro,ale ty problemy s tim,kdybychom byli mimo EU by mnoho investoru odradili.Myslim ze by zde byla mnohem vetsi nezamestnanost.A nejsme v pozici Svycarska ani Norska.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!