Pallfy napsal:
Už jsem mu to tady říkal dvakrát, že je hulvát . Cudák baba co si tě jednou vezme. Jestli si tě nějaká vezme.
tesi mne tvoje starostlivost o muj osobni zivot, doufam, ze nezustanes jen u teorie a nechas si odemne na radarce pekne postrikat ksich.tik.. vsak vis, ja jsem ten samotar a nemam moc prilezitosti
Ok beru tě za slovo , ale jestli tam nedojedeš tak si pro tebe přijedu já. Teď jsi mne nesr.al. Já ti ukážu jak to řešíme na moravě. To ti bude ze ksi.chtu stříkat a kapat. To nevyhrožuji, ale to ti slibuji.
Upravil Pallfy dne 20.06.2013 22:13
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Pallfy napsal:
Už jsem mu to tady říkal dvakrát, že je hulvát . Cudák baba co si tě jednou vezme. Jestli si tě nějaká vezme.
tesi mne tvoje starostlivost o muj osobni zivot, doufam, ze nezustanes jen u teorie a nechas si odemne na radarce pekne postrikat ksich.tik.. vsak vis, ja jsem ten samotar a nemam moc prilezitosti
Ok beru tě za slovo , ale jestli tam nedojedeš tak si pro tebe přijedu já. Teď jsi mne nesr.al. Já ti ukážu jak to řešíme na moravě. To ti bude ze ****u stříkat a kapat. To nevyhrožuji, ale to ti slibuji.
jdi do hajz.lu, kri.ple. Nevsimam si te, tak se laskave nenavazej ty do mne. A kdyz uz se jednou navazis, tak mej aspon koule na odpoved v podobnem stylu.
O tvoje kecy na muj osobni zivot jsem fakt mimoradne zvedavej.
Upravil hicks dne 20.06.2013 22:15
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pallfy napsal:
Ok beru tě za slovo , ale jestli tam nedojedeš tak si pro tebe přijedu já. Teď jsi mne nesr.al. Já ti ukážu jak to řešíme na moravě. To ti bude ze ****u stříkat a kapat. To nevyhrožuji, ale to ti slibuji.
jdi do hajz.lu, kri.ple. Nevsimam si te, tak se laskave nenavazej ty do mne. A kdyz uz se jednou navazis, tak mej aspon koule na odpoved v podobnem stylu.
To je lásky mezi křesťany.
Když je hlad,je i husa dobrá.
davej pozor.. Raptor ma novej ucet.. davam mu 5 minut na podobny komentare, jako ma Pallfy
17 cm
Kasak napsal:
Holka to nemá jednoduchý.Pí.ča ji svědí,honění nepomáhá,tak se musí vdát za čmouda.
že tě huba nebolí
jste hrozny. Jak muzete bejt takhle vulgarni, to fakt nechapu!
17 cm
Pallfy napsal:
To je lásky mezi křesťany.
Ty seš asi v životě nešťastnej co? Baby tě nechcou, protože jenom kecáš a skutek utek a píchat to ti taky asi moc nejde. do všeho vidíš a nic neumíš a to tě žere. No tak se to tady rodině nestyď přiznat.
Sem asi na to kápnul. A co gumová andula , ta tě už taky nebaví?
Pallfy napsal:
Ty seš asi v životě nešťastnej co? Baby tě nechcou, protože jenom kecáš a skutek utek a píchat to ti taky asi moc nejde. do všeho vidíš a nic neumíš a to tě žere. No tak se to tady rodině nestyď přiznat.
ne je to jeste horsi. Baby mne nechtej a kdyz pak z nouze pozadam blizniho sveho tady na foru, zacne mi vyhrozovat. Zivot je nefer.
17 cm
raptor napsal:
hicks ja ta nepotrebujem komentovat - ty sa komentujes sam. Doslova.
Chyběly ti hádky s Hixem,nebo jsi byl v lochu?Dlouho jsi tu nebyl a jen se ukážeš,tak kážeš.
Upravil Kasak dne 20.06.2013 22:25
Když je hlad,je i husa dobrá.
Pallfy napsal:
ne je to jeste horsi. Baby mne nechtej a kdyz pak z nouze pozadam blizniho sveho tady na foru, zacne mi vyhrozovat. Zivot je nefer.
Až se jednou budeš řozvádět, tak přestanete být manželé, ale sourozenci zůstanete stále.
frantisek napsal:
**** chlapi, co se s vami deje? Co je to prehlidku nesmyslnejch kecu? Jakkoli tema se tu otevre, stane se nakonec prehlidkou nesnasenlivejch pindu k lidem, nabozenstvi, jinejm masinam a co ja vim, k cemu jeste. Vsichni vtipny, vsichni jediny spravedlivy. Proc proste nepockate, co bude dal. Proc potrebujete jakoukoli prilezitost, abyste pustili z retezu svuj ostrovtip? Nechapu.
Asi tak nějak... Možná je to horkem, ale připadá mi,že tohle vlákno jde opravdu totálně do ****u.. je fakt ultra žumpa.. zlatý Emil...
Hicksi, Paroubek říkal, že má poslání od vyšší bytosti, aby tady vše napravil a uspořádal.. není to tvůj strejda (taťka) ?
Proč máš nutkání za každou cenu komentovat vždy a všechno a mít poslední slovo..?
Upravil bluesbery dne 20.06.2013 22:37
kasak takto..... Katka ma velmi jemne povedane nasrala tym ako tu cestu poňala. Ale myslim ze je nevhodne si o nu takymto sposobom utierat hubu. Že ju svrbí puča? Si ženatý? Ak ano, ženil si sa preto že ta svrbela cicina? Chápeš kam mierim? Nie... ? tak dalej drukuj hicksovi.
live fast, die young be wild, have fun
bluesbery napsal:
Proč máš nutkání za každou cenu komentovat vždy a všechno a mít poslední slovo..?
treba proto, ze nejsem tak introvertni jako ty? ja posledni slovo temer neresim,naopak dluzim odpoved cunikovi.
17 cm
raptor napsal:
kasak takto..... Katka ma velmi jemne povedane nasrala tym ako tu cestu poňala. Ale myslim ze je nevhodne si o nu takymto sposobom utierat hubu. Že ju svrbí puča? Si ženatý? Ak ano, ženil si sa preto že ta svrbela cicina? Chápeš kam mierim? Nie... ? tak dalej drukuj hicksovi.
ja si nevzpominam, ze by se nam Kasak zaseknul na mesic v Kahire ... na ceste kolem sveta...
17 cm
bluesbery napsal:
treba proto, ze nejsem tak introvertni jako ty? ja posledni slovo temer neresim,naopak dluzim odpoved cunikovi.
já to snad ani už nechi...lidi mužo mít rozdílne názory..to je přeci přirozené..ale nechci lidi nenávidět a hnát do extrému,lidi si neváži sami sebe těžko si budou vážit jiného...
a my jsme si to řekli přes skype..jinak podaný a většina se jsem přesvědčen přidá,ale tímto způsobem jdou do revolty už jen na truc tobě i kdyby jsi měl 100x pravdu
Upravil czunik dne 21.06.2013 08:19
http://czunici.ra...
Ctu to tady uz od zacatku nekdy vice jindy mene stiham vsechny prispevky a fakt prdel.
Hiks asi vi o cem mluvi a jeho radikalni nazor mu brat nebudu ono to asi ani nejde.
Verim vsak ze tak jako vsichni krestani (nebo ateisti) nejsou jako Hiks tak snad ani vsichni muslimaci nejsou tak jak hlasa ta jejich kniha.
pro pobaveni bych mel i ja par teorii
a) Hiks se čílí pac on je tim muzem ktereho tu Katarinka nechala
uz od pocatku to Katarina planovala, nemela finance na cestu za hledanim toho praveho muslima tak sehnala sponzory a sic ne letadlem ale alespon na moto vyrazila na lov, a povedlo se
c) hiks byl v minulem zivote muslimska zena
neberte to pls nijak osobne jen z tech vsech prispevku tu me to tak napadlo