Myslim,ze ten prvni by byl to prave!Kdyz se domluvime,klidne ho koupim a zaplatim pres paypal.Mohl bych ho nechat poslat treba k Tondovi,ktery mu ho preda.Penize se rozpocitaji na lidi kteri se pridaji a ti mi poslou kazdy svuj dil.Nebo to klidne muze koupit nekdo jiny,to je jedno.
Tak to me fakt stve,ze jsi se s tim neozval driv.Nenapadlo to fakt nikoho.A i modely od schuco stoji pres 60eur.Navic treba model 80g/s PD neni uz ani na ebay,tak jsem fakt netusil ze je prodavate a za takovou cenu.
PS:kdysi jsem si u krotila objednal kryt na riditka na PD,ktery byl v ceniku i s cenou.Nikdy mi neprisel a casem ho z ceniku smazali.
A mel jsem doma orig.bmw model 1100gs,ale byla to velikost asi 1:20.Jsi si jisty,ze je to ten samy 1:10?
tu píšou 1:10... Ale to bych neřešil, nikoho to prostě nenapadlo
se stane. Mne prekvapila ta dvojnasobna cena kdyby to bylo treba o 20%...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem to byl rozdejchat,vyvetrat si hlavu a zaroven si po sobotnim 110km nejtezsim MTB maratonu taky trochu uvolnit nohy.(na kole).Vyjizdel jsem s myslenkama ze kazdej dobrej skutek bude po zasluze potrestan atd.Nakonec jsem se uklidnil a rekl si,ze vše zle je pro neco dobre.Kdyz jsem ten model objednaval,tak jsem vedel,ze modely od schucco jsou na ebay od 65eur.Jenze nektere jejich obrazky vypadaji fakt divne http://www.ebay.d...p;_sacat=0a nechtel jsem riskovat,ze kvuli usetrenym 25 eur objednam nejaky paskvil.Mohl jsem usetrit na postovnem,protoze jsem to mohl nechat poslat na nemeckou adresu a do cech to nechat zdarma dovezt.Ale rekl jsem si,ze dulezitejsi je aby to tu bylo rychle a zadne setreni nebude.No a kdyz se to tak vezme a jezek by se ozval zrovna na zacatku,ze ten model necha treba za 1000kc,kolik by jsme asi navrhli,ze se bude vybirat?30kc?Diky te přemrštene cene se vybira 100kc,vice nez 10 lidi poslalo 200kc a 2 borci poslali 500kc!A nejsou to mistni prodejci ani inzerenti!Penize pro Bohumila přibivaji a ja veřim,ze krom toho modelu dostane v obalce 10000kc,mozna i vic.A taky verim,ze jednou ten model ukaze vnoucatum a rekne jim:,,Tenkrat na me kluci nešetřili a koupili ten nejdrazsi model 80 g/s jaky se tenkrat nechal koupit!"
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak jsem to byl rozdejchat,vyvetrat si hlavu a zaroven si po sobotnim 110km nejtezsim MTB maratonu taky trochu uvolnit nohy.(na kole).Vyjizdel jsem s myslenkama ze kazdej dobrej skutek bude po zasluze potrestan atd.Nakonec jsem se uklidnil a rekl si,ze vše zle je pro neco dobre.Kdyz jsem ten model objednaval,tak jsem vedel,ze modely od schucco jsou na ebay od 65eur.Jenze nektere jejich obrazky vypadaji fakt divne http://www.ebay.d...p;_sacat=0a nechtel jsem riskovat,ze kvuli usetrenym 25 eur objednam nejaky paskvil.Mohl jsem usetrit na postovnem,protoze jsem to mohl nechat poslat na nemeckou adresu a do cech to nechat zdarma dovezt.Ale rekl jsem si,ze dulezitejsi je aby to tu bylo rychle a zadne setreni nebude.No a kdyz se to tak vezme a jezek by se ozval zrovna na zacatku,ze ten model necha treba za 1000kc,kolik by jsme asi navrhli,ze se bude vybirat?30kc?Diky te přemrštene cene se vybira 100kc,vice nez 10 lidi poslalo 200kc a 2 borci poslali 500kc!A nejsou to mistni prodejci ani inzerenti!Penize pro Bohumila přibivaji a ja veřim,ze krom toho modelu dostane v obalce 10000kc,mozna i vic.A taky verim,ze jednou ten model ukaze vnoucatum a rekne jim:,,Tenkrat na me kluci nešetřili a koupili ten nejdrazsi model 80 g/s jaky se tenkrat nechal koupit!"
vevis napsal:............Penize pro Bohumila přibivaji a ja veřim,ze krom toho modelu dostane v obalce 10000kc,mozna i vic.A taky verim,ze jednou ten model ukaze vnoucatum a rekne jim:,,Tenkrat na me kluci nešetřili a koupili ten nejdrazsi model 80 g/s jaky se tenkrat nechal koupit!"
vevis napsal:............Penize pro Bohumila přibivaji a ja veřim,ze krom toho modelu dostane v obalce 10000kc,mozna i vic.A taky verim,ze jednou ten model ukaze vnoucatum a rekne jim:,,Tenkrat na me kluci nešetřili a koupili ten nejdrazsi model 80 g/s jaky se tenkrat nechal koupit!"
..to me pripomina ten fousatej for o novych Rusech. Se v Moskve na letisti potkaji 2 kamosi ze skoly, co se dlouho nevideli. Oba luxusne ohaknuti, buzinesmani a prachaci kazdym coulem... a jeden povida druhymu... koukej na mou kravatu - ta je od Versaceho, koupil jsem ji v New Yorku a stala 800 dolaru... a druhej povida... to ses teda vul... Versace ma obchod i tady na Rudym namesti a tam stoji ta sama 11 stovek dolaru.....
Upravil Bubak dne 09.09.2013 19:43
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Takze dnesni jmena pro kontrolu a vsem velky dík!
cechi,rubigs,johnyT,Allroad,bystricke,kašák,pavelbph,Tonda,Michaela Borovcová,milinasor,radisat,thymallus,vojta,dastr,Milada Čechová,fandys1.
PS: pokud se nekdo kdo poslal penize ve vcerejsim ani tomto kontrolnim prispevku nenasel,tak se mi ozvete do PM a ja to zkontroluju.Kdo k platbe nenapsal nick a ja ho neznam civilnim jmenem pod kterym to poslal(pripadneto poslal z ciziho uctu)tak pokud chcete to jmeno prepsat na nick,tak se taky ozvete a ja to přepisu.
Upravil vevis dne 24.10.2013 21:08
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak víkend byl prý nejhorší..to je celý Bohumilale teď už je to prý lepší a lepšíDržíme palce a jen tak dál Bohumile
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Milan V napsal:
Tak víkend byl prý nejhorší..to je celý Bohumilale teď už je to prý lepší a lepšíDržíme palce a jen tak dál Bohumile
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2