Joe napsal: Vzhledem ke skutečnosti, že z vojenského stanu bude zvětšena hospoda s ním nepočítejte na klidné spaní. Je možno si uvnitř ustlat, ale za halekání těch co nechodí spát ve 22:00 hod. Polní lehátka k dispozici. Je možno si samozřejmě ustlat i v hospodě. Kamínka jsou v případě zimy zajištěna jak v hospodě, tak ve stanu.
V sobotu bude uvolněno pro spaní i pódium, nebo po ukončení produkce kapely.
Jsem chudá socka z Prahé, co nenašetřila za celej život na stan. Pódium byla i vloni dobrá volba. Minimálně se vyspalo mé okolí, bo byly z doslechu Když usnu v hospodě, zábava končí
stan radeji beru a ustelu si dál
jede teda někdo z Prahé po 16 h.? Servisák, dodge_srt8?
Zebra 1150 ADV
zetor napsal:
Pá...14:30-15:00...zatím 1-3 moto...sraz někde na benzínce v Č.B. Trasu udělám podél hranic...
Kdyby něco ,tak piš...
Doporučuju cestu: Slavonice - Jemnice - Želetava a přes Stařeč do Třebíče.
Jenom upozorňuji, že v této zatáčce už zaparkovalo spoustu aut a motorek, tak opatrně jestli se vydáte trasou Slavonice - Jemnice. Ta zatáčka je zrádná potvora
Jezdím tudy min. 10x ročně...vím o jakou se jedná...
Letos už jsem tudy jel 2x a pojedu asi zase....
Zetore - cca před dvěma lety se za mně hned na výjezdu z Jemnice nalepil nějakej "strejda" s Kawou Z1000. Já jel s Evou na výlet - takové to moje svižné tempo. Takže se mnou měl co dělat. Bohužel pro něj přišla právě tahle zatáčka. Po průjezdu zatáčkou jsem ho najednou v zrcátku neviděl. Vytušil jsem co se asi přihodilo, otočil jsem motorku a vrátil se zpět. Naštěstí byl jen trochu sedřenej, celej špinavej a rozhozenej. Jeho motorka měla lehce ohlý vidle, odřeniny, praskliny atd. Chlapík seděl na krajnici jak hromádka neštěstí, v očích slzy - s Evou jsme mu motorku pomohli dostat na krajnici. Nic mu naštěstí nebylo, takže si jen zavolal pro odvoz. Prostě se přecenil a vyneslo ho to do protisměru.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Joe napsal: Vzhledem ke skutečnosti, že z vojenského stanu bude zvětšena hospoda s ním nepočítejte na klidné spaní. Je možno si uvnitř ustlat, ale za halekání těch co nechodí spát ve 22:00 hod. Polní lehátka k dispozici. Je možno si samozřejmě ustlat i v hospodě. Kamínka jsou v případě zimy zajištěna jak v hospodě, tak ve stanu.
Jsem chudá socka z Prahé, co nenašetřila za celej život na stan. Pódium byla i vloni dobrá volba. Minimálně se vyspalo mé okolí, bo byly z doslechu Když usnu v hospodě, zábava končí
jedu cca kolem té 16 té ještě se domluvím na přesný čas s Bobem.
Vše co dojede do cíle je dobré.
ok, tak dáme nějak dohromady ještě s medikem, jel bych spodem, dejte pak vědět
Zebra 1150 ADV
zetor napsal:
Ta zatáčka je na prd...po cestě jsou takový dvě...
Kdo nezná, tak má co dělat...kdžy jsem tudy jel s kámošem, tak jsem fakt přibrzdil, aby ho to nepřekvapilo...
To já taky samosebou přibrzdil a odřazoval, ale asi to na jeho schopnosti bylo možná pozdě A on byl někde z okolí - dokonce snad možná přímo z Jemnice a o té zatáčce věděl. Bohužel, u něj to bylo tak, že co neubrzdíš, to neukecáš. Asi mě chtěl předjet ještě před zatáčkou, a pak to na něj bylo moc rychlý. Naštěstí to u něj odnesla jen motorka. Mohl dopadnout hůř.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
cepik napsal:
Jak je to s kantýnou dá se vklidu nasnídat(kafe a nšco na zu nebo se musí do dědiny?
Klídek, všechno je na místě. Při příjezdu si objednáš jídlo na celou dobu pobytu a je to vyřízeno
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
ok, tak dáme nějak dohromady ještě s medikem, jel bych spodem, dejte pak vědět
Já už jsem psal předtím, že se pokusím zdrhnout už kolem 15 hodiny. Pojedu od Bulovky, takže je mě to v podstatě jedno kudy. Svrběj mě prsty, jak jsem se už přes týden neprojel. Pokud sem Bob nedá něco konkrétního, tak uvažuji se svolat v pátek přes den. Ta pumpa v Kolíně, co o ní prve psal Bob možná není blbej nápad. Lepší než nějaká v Práglu. Z Kolína se to dá nahučet na obě strany.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zdar kluci.
Tak se to blíží .. vypadá to že jsem někde ofouknul a potácim se na hraně 70% zdraví/30%postel. Dlouhé cesty v kose, případně v dešti se trochu obávám.
Dojel bych v pátek asi autem. Vzal bych dodávku a naložil nějaká polínka na večer.
NEBO vezmu polínek méně a zbylé místo vyplním menším endurem ( jestli můžu pobuřovat oranžovým EXCčkem ). Je případně v plánu nějaká více off akce ?
P. Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pavel GS vyletnik napsal:
Zdar kluci.
Tak se to blíží .. vypadá to že jsem někde ofouknul a potácim se na hraně 70% zdraví/30%postel. Dlouhé cesty v kose, případně v dešti se trochu obávám.
Dojel bych v pátek asi autem. Vzal bych dodávku a naložil nějaká polínka na večer.
NEBO vezmu polínek méně a zbylé místo vyplním menším endurem ( jestli můžu pobuřovat oranžovým EXCčkem ). Je případně v plánu nějaká více off akce ?
P.
Doraž s EXC já jedu také s malejma moto a nějakou víc off vyjíždku určitě dáme a ten bacil při ní vypotíš