GSSG napsal:
asi nás čeká osud Giordana Bruna, to se fakt nedá !!!!!
tomu neuvěříte! že je to 21. století !! YouTube Video
Tomu nevěřím, to je určitě filmová karikatura...
Vždyť před pár stoletími byl východ kolébkou vědy, kultury, architektury, rozvinutého mezinárodního obchodu a do značné míry i multikulturní oblastí. Už tehdy vládcové věděli (i když ne vždy, všude a bez vyjímek), možná víc než křesťané, že je lepší být navzájem nábožensky tolerantní, protože to svědčí rozvoji obchodu a blahobytu...
GSSG napsal:
asi nás čeká osud Giordana Bruna, to se fakt nedá !!!!!
tomu neuvěříte! že je to 21. století !! YouTube Video
Tomu nevěřím, to je určitě filmová karikatura...
Vždyť před pár stoletími byl východ kolébkou vědy, kultury, architektury, rozvinutého mezinárodního obchodu a do značné míry i multikulturní oblastí. Už tehdy vládcové věděli (i když ne vždy, všude a bez vyjímek), možná víc než křesťané, že je lepší být navzájem nábožensky tolerantní, protože to svědčí rozvoji obchodu a blahobytu...
možná jo, a proto dodnes kamenují ..
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Dedkoid napsal:
Následující video je taky eňo ňúňo.
YouTube Video
Oni mají svou pravdu, kterou nemáš šanci vyvrátit jakýmkoli sebelepším argumentem, protože oni to mají napsáno v Koránu a to je přeci pravda, nad tím se nepřemýšlí.
Moderátor byl dobrej, ale toho muslima stejně nepřesvědčil.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Jak jste na tom s peticí? Podepisujete?
Já osobně bojuji v práci s lidmi, bojí se napsat adresu, že jim přijdou uřezat hlavy. Tak jsem jim řekl, že s takovým přístupem jsme již prohráli.
Petice proti povinným imigračním kvótám http://www.ivcrn....
Upravil stepan dne 07.06.2015 21:16
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
[quote]stepan napsal:
Jak jste na tom s peticí? Podepisujete?
Já osobně bojuji v práci s lidmi, bojí se napsat adresu, že jim přijdou uřezat hlavy. Tak jsem jim řekl, že s takovým přístupem jsme již prohráli.
Petice jsou na nic... Pokud nějaký "čmoud" nepodřeže poslance nebo jeho rodinného příslušníka, tak se nic dít nebude. Je to jen můj názor, velice rád bych se mýlil.
"Multi kulti je naše priorita! Poslouchejte soudružku Šabatovou - ta vám to vysvětlí!"
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
V tom případě by měli naši představitelé vyrážet na služební cesty na Balkán, IS vyzval tamní muslimy k zabíjení kohokoliv. Video natočené před pár měsíci, ale přesně věděli, že jeho čas přijde a kdy ho zveřejní. Před dvěma roky jsem někde zaslechl termín IS, před rokem to byla vzdálená věc, začátkem roku vyhrožovali přívaly uprchlíků a mezi nimi svými maskovanými bojovníky (což se děje a Evropa záměrně mlčí), nyní je jižní Evropa plná uprchlíků, kteří se houfují v Bolzanu, pár hodin jízdy odsud a nastal čas aktivovat islámské obyvatele Balkánu. Těch tam je hodně a mohou být základem silné armády. Svůj plán dodržují se strašidelnou jistotou a když si vzpomenu na jejich mapu Evropy, které by chtěli dosáhnout do 5 let, říkám si, jestli nejsou v předstihu.. Na podzim chceme jet Makedonii, Albánii atd. a nikdy bych nevěřil že o té cestě budu pochybovat... Co se musí stát, aby se naivní, "civilizovaný" svět probudil? Nejsem příznivcem konspiračních teorií, ale naše, podle mne absurdní váhání, mne přivádí na myšlenku, jestli nejsme řízeni nějakou záhadnou organizací, která jim v tom pomáhá...