...tak pánové, co to moje, tedy synovo, kolo???? Už bych potřeboval místo v garáži
tak hneme s cenou? 52 nový, chtěl jsem 35, zkusíme 32tis kaček
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek:
Pěkný, jen kdyby se tu po Kalusovsku nekradlo. Mě amnestie stála kolo za cca 25 000 a dvoje lyže. Takže jezdim na pelušce za 3 000 a lyže parkuju pod postelí.
Honza_BMW_VW napsal:
...tak pánové, co to moje, tedy synovo, kolo???? Už bych potřeboval místo v garáži
Dej rovnou 29,9, to je taková hranice. Bohužel běžná praxe je 40-50% dolů, pokud to má něco najeto.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
to Honza: dnes dorazily na poštu nové tašky na převoz kol, co jsem si nechal na míru ušít...zítra vyzvednu a o víkendu chci někam na kolo vyrazit, tak je otestuju, jak se do nich bude kolo balit...nic se nepodře, vše bude mít své kapsy, jsem na to zvědav, jak se osvědčí....když je nechci vozit ani na střeše, ani na nosiči karavanu, ale pěkně uvnitř
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Honza_BMW_VW napsal:
Dej rovnou 29,9, to je taková hranice. Bohužel běžná praxe je 40-50% dolů, pokud to má něco najeto.
;o) dyk už jsem těch 40% dal dolů a je to na cca 32, ale tady jezdí každej v Alpách po šotolinách a nikdo nechce na kolo. Bych jim to tam zatrhnul ;o))
Nedá se asi nic dělat a asi dojde na slova prozíravého pána od Jizery. Ještě uvidíme.
www.jantruhlar.cz
Vjetrnik napsal:
to Honza: dnes dorazily na poštu nové tašky na převoz kol, co jsem si nechal na míru ušít...zítra vyzvednu a o víkendu chci někam na kolo vyrazit, tak je otestuju, jak se do nich bude kolo balit...nic se nepodře, vše bude mít své kapsy, jsem na to zvědav, jak se osvědčí....když je nechci vozit ani na střeše, ani na nosiči karavanu, ale pěkně uvnitř
...dlouhodobě cílím na velkou dodávku a kola budu vozit vevnitř, v celku. Pokaždé je polorozebírat jim nedělá dobře ;o)). Aktuálně jim je nejlíp v autě, ale když jede celej domácí cirkus, tak musej ven. To víš, kolo je sice chvílemi lepší než kamarádka domácí, ale ta má proti kolu silnější vyjednávací pozici, takže jede vevnitř ;o)).
Dej pak fotku. Díkes H
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
Honza_BMW_VW napsal:
čeče, najdu účtenku. kolo, pedály, 1x košík, 1x košík s nářadím, vybavená kapsa pod sedlo, pumpička, computer ....myslím, že moc ne
cenu vytahoval ze systému prodejce, který mi dával i na web inzerát
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
čeče, najdu účtenku. kolo, pedály, 1x košík, 1x košík s nářadím, vybavená kapsa pod sedlo, pumpička, computer ....myslím, že moc ne
cenu vytahoval ze systému prodejce, který mi dával i na web inzerát
Mám s tím dost zkušeností. Bohužel ceníková cena není určující. Jestli jsi to reálně koupil za těch 52k, tak je to bohužel škoda, protože to kolo se dalo sehnat za cenu okolo 45k, možná lehce míň. Za ceníkovky kupují vataři nebo neználci. Neuraž se. Když se mrkneš na cyklobazar, tak kol je tam milion, ve tvé relaci možná ještě víc, a na Sramu 7/9, s mizernou vidlou atd. není ta výbava nijak omračující. Jestli to chceš prodat rychle, tak 25 tisíc je realita, bohužel...Víš jak to je s motorkami. Koho zajímá, že sis dokoupil hovadiny od Touratechu, to cenu nezvedne.
Vjetrnik napsal:
...na korbu se to vejde i na šířku...
To je pěkný, hodíš mi sem odkaz na ten obal? Mně se sice na korbu vleze halabala, ale už se tam pak blbě dávají jiné věci.
Ked už tu máme cyklo vlakno tak hodim sem otazku na temu kvalitnej a vykonnej cyklo čelenky ktoru mám problem dlhodobo zohnať! Svojho času tak 10-12r naspäť som použival trojvrstvovu vysoko vykonnu Moiru ale ta sa časom od potu rozchajdala a od tej doby som nič obdobne už nenašiel, neriešil už niekto z vás podobne dilema?
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
;o)) no vidíš, konečně. Prodej jednu z moto a kup kolo. Celopéro je celopéro a pokud Ti značka a její podpora vyhovuje, svez se na tom na nějaké známé trati, kterou máš najetou na "svém" kole a jdi do toho.
Ještě bych třeba zvážil systém přepákování/tlumení zadní stavby, neuraž se, ale čím jsi jako jezdec větší/těžší, tím bych volil zadek co nejjednodušší, ale je to můj zkostnatělý názor vycházející jen z mé zkušenosti (13 let jsem na GarryFischer nic nemusel dělat s teflonovými vložkami a čímkoli na zadní stavbě, tedy mimo seřízení, vyčištění zadního tlumiče = běžný servis), ale pokud Ti bude sedět geometrie, není co řešit.
Jinak já včera objednal toto
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek: