Nene Michale, je to 3článek, jmenovité napětí 11,1V akupaku, jeden článek má jmenovité napětí 3,7V.
Max. napětí na článek 4,2V
Min. napětí na článek 2,8V
Skladovací napětí na článek 3,8V
s desetičlánkem bys drona asi nepřemluvil k letu, s tak těžkým břichem
klidně doporučím nabíjet na 4,1V na článek, minimální rozdíl v kapacitě, ale budeš si je šetřit
Kdyby někdo potřeboval, mám na prodej nějaké video vybavení pro natáčení DSLR - polo-profesionální stativ (do 6kg), různé komponenty pro stavbu rigu, kamerové monitory, filtry s variabilním ND, audio rekordér, V-mount baterie apod. Případně i video/foto-časosběrnou jízdu, 3D robotickou hlavu atd.
Seznam do SZ nebo spíš po domluvě.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Konečně! Taky mi cely velky bocni alu kufr zabira phantom, 15 minut než to jen vybalim a připravím k letu. Tohle vypadá pro filmujici motorkare přece jen pouzitelneji..
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
UZ sem se na neco podobneho dival, jen nemuzu najit nejaky podrovbnejsi informace
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Videl ale je to vetsi jak to co daval Pertla, myslim si ze v dnesni dobe uz bude hrat roli skladnost samozrejme dohromady s vydrzi baterie
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ano pokud budou vsehny parametry jak jsou uvedeny souhlasit, je to bezkonkurencni a cena 32tis jde taky zkousnout , kdy budes objednavat ? Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Hmm DJI Mavic vypadá skvěle, hlavně skladnost je boží, dá se v pohodě vozit na motorce, i v autě je příjemné, když se šetří místem a dá se nosit u sebe třeba i na treku! Počkám na recenze, zajedu si ho vyzkoušet k Pelikánovi a když tak pustím Phantoma do světa, i když kromě skladnosti mi na něm nechybí vůbec nic.
Ivan napsal:
Hmm DJI Mavic vypadá skvěle, hlavně skladnost je boží, dá se v pohodě vozit na motorce, i v autě je příjemné, když se šetří místem a dá se nosit u sebe třeba i na treku! Počkám na recenze, zajedu si ho vyzkoušet k Pelikánovi a když tak pustím Phantoma do světa, i když kromě skladnosti mi na něm nechybí vůbec nic.
Pertla - já zatím nepouštím, mám Phantoma dobře vybaveného a je to spolehlivá, i když méně skladná koptéra. K Pelikánovi to nemám daleko a zkusím vychytat nějaké představení u nich ve firmě, tam je možnost si to vyzkoušet a je čas na pokec. Je fakt, že na motorku by to bylo bezva a koneckonců i v Důře není místa nazbyt...
Ivan napsal:
Pertla - já zatím nepouštím, mám Phantoma dobře vybaveného a je to spolehlivá, i když méně skladná koptéra. K Pelikánovi to nemám daleko a zkusím vychytat nějaké představení u nich ve firmě, tam je možnost si to vyzkoušet a je čas na pokec. Je fakt, že na motorku by to bylo bezva a koneckonců i v Důře není místa nazbyt...
Já na Phantoma nemohu říct křivé slovo. Na motorku velký je, ale menší, co by měly tyhle vlastnosti a běžně se u nás prodávaly, donedávna nebyly. S křehkostí problém nemám, ještě jsem s ním netřísknul a naopak, uvidíme, jak se budou u Mavica po čase tvářit výklopná ramena. Ale jasně, pokrok jde dál a Mavic vypadá hodně zajímavě, jak kvůli skladnosti, tak že je plochý a nedá se při přistání převrátit (i když ve velké většině případů přistávám do ruky). A taky monitor na vysílačce je bezva, nemusí se šaškovat s mobilem. Těším se na něj:-).
Ivan napsal:
Já na Phantoma nemohu říct křivé slovo. Na motorku velký je, ale menší, co by měly tyhle vlastnosti a běžně se u nás prodávaly, donedávna nebyly. S křehkostí problém nemám, ještě jsem s ním netřísknul a naopak, uvidíme, jak se budou u Mavica po čase tvářit výklopná ramena. Ale jasně, pokrok jde dál a Mavic vypadá hodně zajímavě, jak kvůli skladnosti, tak že je plochý a nedá se při přistání převrátit (i když ve velké většině případů přistávám do ruky). A taky monitor na vysílačce je bezva, nemusí se šaškovat s mobilem. Těším se na něj:-).
nForger - u filmování ne, potřebuju vidět jak "očima" koptéry, tak na koptéru i věci, co chci točit. Teda aspoň já, možná to má někdo jinak. Navíc to je u nás zakázané a podle mne i nebezpečné, spoustu překážek kamera nevidí a nebo zkresleně a nedá se odhadnout vzdálenost od překážky, můžeš do ní i nacouvat nebo vrazit z boku.