Resim jen to, ze z toho chci udelat 1/2 obytku a 1/2 garaz, ptz to auto pouzivam na zavody. Ale taky premyslim z toho udelat cistokrevnej obytnak. Je to krasne auto a ma jen 56tkm. Klima je i v predni kabine, bufik v predu bufik i v bedne. 6kv centrala, kompresor, vapka, pracka
Proste me laka to nekurvit na zavody ale pripravit si to na peknou cestu *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
Resim jen to, ze z toho chci udelat 1/2 obytku a 1/2 garaz, ptz to auto pouzivam na zavody. Ale taky premyslim z toho udelat cistokrevnej obytnak. Je to krasne auto a ma jen 56tkm. Klima je i v predni kabine, bufik v predu bufik i v bedne. 6kv centrala, kompresor, vapka, pracka
Proste me laka to nekurvit na zavody ale pripravit si to na peknou cestu
Co z těch dvou verzí využiješ víc? To auto je jinak krásné.
Marek BMW napsal:....ale jak je to v běžném provozu ?
Pokud máš devitímístné auto, můžeš v něm na místech vézt devět osob, pokud sedačky vyndáš, můžeš mít klidně dvě sedačky, když vezeš dvě osoby...ale nemůžeš dvě sedačky vyndat a místo na nich vézt dvě osoby na posteli...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Když se dělá vestavba, kde je to interiér nevratně změněn, dělá se změna v TP na obytný automobil, co to obnáší nevím, ale lidi to dělají a není to asi velký problém. Já mám v TP napsáno 6 míst a z toho důvodu jsem nechtěl zasahovat do konstrukce zadní rozkládací lavice, nechávám tam bezpečnostní pásy a jedny doplním po vyjmutém sedadle, aby vzadu mohly sedět 4 osoby, 6 míst v TP bude zachováno a to na originálních sedadlech. Co se týká vestavby, na legislativu mne upozorňoval jeden úpravce, když jsme jednali, zda by mi vestavbu neudělal. Nakonec řekl, že pokud nepůjde o zásah do konstrukce auta a skříňky bude možno vyjmout (nebudou např. vlepeny ale jednoduše přišroubovány), neměl by být na STK problém. Přinejhorším nechám vestavbu zapsat do TP, zkusím zjistit, co přesně to obnáší.
Upravil Ivan dne 21.02.2016 20:20
Remus511 napsal:
Na zavody...ale je mi toho auta lito. Jezdi naprosto super a za par korun.
Mam doma obytku ale muj sen byl vzdy neco takoveho. Jenomze vyuziti takoveho auta znamena prestat zavodit a zacit cestovat po svete.
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
Na zavody...ale je mi toho auta lito. Jezdi naprosto super a za par korun.
Mam doma obytku ale muj sen byl vzdy neco takoveho. Jenomze vyuziti takoveho auta znamena prestat zavodit a zacit cestovat po svete.
Tu odpověď jsem čekal. Ale závodit, i když je to smutné, nebudeš celý život...:-)
Expedice mimo civilizaci tady asi zajímá dost lidí. Koneckonců pamatuji, že i Igor Brezovar kdysi říkal, že až objede zeměkouli, rád by ji pak objel ještě jednou, s rodinou, autem. A tohle mi přijde jako téměř ideál:
Ivan přiložený následující obrázek:
Ale je fakt, že je to stále "jen" dodávka se spoustou obytných kompromisů, hlavně co se týká místa, ale i spaní nebo sociálního zázemí. Ale to některým motocestovatelům zase tak nevadí...
Ivan přiložený následující obrázek:
...hlavně ty jejich nástavby stejně jako třeba italský Wingamm mají jednu šílenou výhodu - je to monokok, tedy celá bouda je jeden kus, né jako u většina karavanů stavba z panelů stěn a střechy, kdy hrana je spoj desek...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."