prezi napsal:
to bystřické:
to vrtuleGS:
to pivoš:
...už se to rýsuje chlapci, doufám že se vám to bude líbit ...určitě vezmu něco z tipů od vrtuleGS a přidáme třeba výjezd na super vyhlídku na Bůřově nad Valašskou Bystřicí či přejezd CZ - SK hranice "skrz" Kasárne ...objednejte hezké počasí, budou panorrááámata
A odkud a kdy vlastne jedete? A kudy (=teren?)
Na vikend zatim nemam plan...
...zrovna jsem se vrátil z malé projížďky
...byl jsem okouknout západ slunce z Malé Lhoty nad Valmezem (a foťák jsem nechal samozřejmě doma )
...také jsem si "sumíroval" kudy vás protáhnu
...úplně nejraději bych vyjel z Nového Jičína ...zahájili bychom malým offíkem (pár km polňaček a šotolin sjízdných i na Touranckách) a pak po cestách převážně nižších tříd po různých vyhlídkách ...budou uzoučké silničky na kopcích i kvalitní zatáčkovité silnice (do zítřka bych zkusil naznačit trasu)
...místy pojedem 30, místy 130, ale celé to bude "na pohodu a na kochačku"
prezi napsal:
...byl jsem okouknout západ slunce z Malé Lhoty nad Valmezem (a foťák jsem nechal samozřejmě doma )
...úplně nejraději bych vyjel z Nového Jičína ...zahájili bychom malým offíkem (pár km polňaček a šotolin sjízdných i na Touranckách) a pak po cestách převážně nižších tříd po různých vyhlídkách ...budou uzoučké silničky na kopcích i kvalitní zatáčkovité silnice (do zítřka bych zkusil naznačit trasu)
Ja jeste nejaka predstava o datu a case? Zatim to vypada super, akorat se budu muset dostat z Brna do Noveho Jicina... a docela nerad bych treba vstaval v Sobotu pred osmou rano (jo, vim, jsem lenoch)
když bych jel,tak v nedělu,ale asi budu muset stěhovat*pissed*už fakt nevím,jakto tý babě mám rozmluvit,mě se nikam nechce
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi napsal:
Hmm.Tohle vypadá moc dobře.Budu se těšit.
Edit.Přimlouval bych se taky za neděli
Upravil pavelgs dne 12.08.2009 23:52
je pravda, že v neděli má být nejlepší počasí...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
… včera jsem se nějak zasekl nad mapou a šel spát po půl druhé (dnes)
…těch lehkých OFFroadíků na zahájení bych dal do kupy i více - byl by zájem? Ale BACHA! Možná se nevyhneme nějaké blátivé kaluži …přežijete to vy leštěnkáři?
prezi napsal:
…OK pojedeme v neděli …čas a místo scuku doladíme
… včera jsem se nějak zasekl nad mapou a šel spát po půl druhé (dnes)
…těch lehkých OFFroadíků na zahájení bych dal do kupy i více - byl by zájem? Ale BACHA! Možná se nevyhneme nějaké blátivé kaluži …přežijete to vy leštěnkáři?
Ja jsem pro, cim vic tim lip. Alespon vyzkousim o kolik jsou Mitas 07 horsi v blate nez TKC
Akorat bych se rad vyhnul vylozene nelegalnim vecem, jako cesta lesem v CHKO apod.
bahno nevadí, když pak bude nějaký brod....
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
prezi napsal:
ahoj pane , musím říct, žes mě nahlodal .. bohužel nevím, jak budu v neděli vypadat, poněvadž v sobotu budu kolaudovat kamarádův barák .. ale pokud budu ráno v přijatelném stavu, tak bych se k vám přidal .. potvrdím SMS, ju?
P.S. .. vzali byste mezi sebe případně i človíčka na nevrtulovém stroji? .. bych se když tak poptal kamaráda, jestli by jel taky
Upravil HonzaTA dne 13.08.2009 19:20
…tak po ránu koukám a vidím, že jsme v první desítce "nejžhavějších vláken" …tedy dobré ráno žhaviči
…no a jak se nám to rýsuje na víkend? Zdá se, že nás bude "habafůk" …tak si to shrňme:
den ...neděle
čas ...sraz až v 9:30 (aby "přespolňáci" mohli z domovů vyjet v rozumnou hodinu)
místo ...čerpací stanice Slovnaft Nový Jičín GPS 49°36'12.44"N; 18°0'26.28"E (http://www.mapy.c...63776@z=15)
trasa ...rozhodl jsem se, že upřesním na místě
Zdar tak jestli vyjde vše podle mého planu tak v neděli jsem tam. V sobotu musí jit na letiště si zalítat abych to nezapoměl nebot jsem to poslední dobou zanedbával.