Roman Jakub napsal:
GLOSA POLITOLOGA. „Jiří Drahoš v čelním střetu obstál. Byl sice poněkud prkennější než Zeman, ale dovedl mluvit odhodlaně, srozumitelně. Na Zemanovi bylo patrné, že je lepší rétor, ale zároveň bylo evidentní, že ho opouštějí životní síly. To podtrhl malý, ale důležitý detail, že Jiří Drahoš na počátku i na konci povstal, Zeman se o to na konci pokusil, ale opíral se o hůl a vzbuzoval spíše lítost. Prostředí bylo prozemanovské, jak v tom smyslu, že Zemanovi přívrženci dělali větší hluk, tak ve smyslu výběru otázek a jejich prezentace v podání TV Prima (její redaktorky). Zejména u tématu migrace šlo ze strany TV Prima o vyloženou demagogii. Souboj bych zhruba ocenil jako remízu, ale jelikož to byla remíza na hřišti soupeře, šlo spíše o Drahošovo mírné vítězství," komentuje debatu politolog Josef Mlejnek.
demagogie je tenhle článek
https://cs.wikipe.../Demagogie To, že jsem se naučil cizí slovo, neznamená, že ho musím používat jen proto, že je to moderní ...
dostava tam docela kour v diskuzi (pod vlastnim clankem) a z Tebe to sdilenim tehle divnolidi dela trochu hlupaka.
diskuse pod každým článkem bývají tak trochu žumpa
co tvoje odpověď dělá z tebe nehodnotím, jen se zeptám jestli jsi už viděl diskuzi jinou než (pod vlastním článkem)
říkám si hurikán
vorel napsal:
diskuse pod každým článkem bývají tak trochu žumpa
nesmysl. Pod kvalitnimi clanky je diskuze vetsinou pozitivni.. obcas ji tam mel i Maca.
Tohle bylo slabe jak na Macu, tak na Vorla.
Dochazej argumenty, coz?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Když i Ondřej Neff, dlouholetý nenávistný nepřítel Zemana napíše:
Aston napsal:
Když po skončení duelu Drahoš – Zeman na TV Prima mám pocit, že jsem si omylem přepnul kanál na nějakou fake television, vyrobenou ruskou tajnou službou FSB. Zatímco na iDnes čtu o vyrovnaném souboji s převahou Drahoše v závěru, já viděl Drahoše zbitého až za hranice trapnosti. Asi redaktoři koukali na jiný kanál…
musím se nad některými hodnoceními debaty pousmát...
Zeman je politik a to pan Drahos proste neni. Nektere komenty jsou vazne spis k bliti...
Na Zemana je spis smutny pohled, mel by jit do duchodu a ne nas reprezentovat.
Aktualne 1250 GSA HP
Kdo vypíská Zemana, je svobodymyslný, inteligentní, má rád slušnost a nesnáší xenofobii.
Kdo vypíská Drahoše, je buran, trotl, neumí se chovat, jde o potenciálního soudruha či proruského zrádce České republiky. ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Za mě nejlepší hláška večera - duel na Primě:
Zeman - Pro mně je největší výhoda nechat Vás pane profesore, domluvit.
Upravil JirkaHK dne 24.01.2018 11:08
Nejsmutnější na kampani k volbě prezidenta je, že se proruským webům opět povedlo vytvořit dojem, že nejdůležitější při volbě prezidenta je jeho veřejný postoj k migrantům.Alespoň u té jednodušší veřejnosti. Je to stejné jako při minulé volbě prezidenta, kdy to byl výdej Českého pohraničí, nebo poslední volby kdy zapracovalo lithium. Jednu minutu po parlamentních volbách se stalo lithium mrtvé. Posloužilo stejně jako uprchlíci. Co zafungovalo jednou na jednodušší jedince,zafunguje znova a znova. Fakta jsou vedlejší. Prezident má na uprchlickou krizi stejný vliv jako já mám vliv na Elona Muska a jeho kosmický program. Proruské nebo rovnou ruské weby to s lehce manipulovatelnýma čecháčkama prostě umí.
Jediné, co by měl volič hodnotit, je Zemanovo jednání na hradě a to je neoddiskutovatelná katastrofa. Jeho cesty do Číny, omluva čínským soudruhům za Dalajlámu,Rusko s Krymem,alkohol,Peroutka a tak dále a tak dále.Nemá cenu vyjmenovávat,kdo chce, viděl. No a pak fakta o jeho protikandidátu o kterém všichni tvrdili, že ho vůbec neznají a dnes díky proruským webům znají i jeho první krůčky na planetě Zemi, ví dokonce i co si myslí a na co myslí(pedofil ap.)
I zde největší bojovník proti levici podporuje Zemana, který tlačil Sobotkovu vládu k vládě s komunisty a to samé dělá dnes s Babišem kam tlačí ještě polonácky Okamurovce. Klausové (oba údajně pravice) vidí Evropu ve válce a proto potřebují téměř mrtvolu co nás ochrání.Jak? Opileckýma kecama? To může dělat i na Vysočině.Kdyby to nebylo k zblití,tak se budu řechtat.
Já to dám s klidným svědomím Drahošovi i když to nebyl můj kandidát v prvním kole. Proč? Je to slušný člověk co na rozdíl od Zemana neselhal v žádné funkci co vykonával. Je protikomunistický, na rozdíl od Zemana a není napojen na cizí mocnosti. Je a bude uznávaný na té správné polokouli. Je soudný a reprezentativní.
Na rozdíl od Zemana nehodlá jmenovat trestně stíhaného podvodníka premiérem a neobklopí se Ruskou sebrankou na hradě.
Vím,že to sem píši zbytečně,jim stačí prostoduché video (viz výše) a navíc sem to z ovarovoličů nikdo nedočte. Pokud vyhraje zEman, žilka mi nepraskne, jen si řeknu kolikrát ještě musí naletět?
Upravil Zdenal RT dne 24.01.2018 11:45
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
jak tak sleduju ty rozdílné pohledy, je mi jasné, že ani jedna strana tu druhou nepřesvědčí v tomto vláknu čímkoliv ke změně stanoviska, protože má každý jiné priority....sparta-slavia- banik pi.čo banik- ...se šípkovou - se zelím takže ať to dopadne co nejlíp, pro obě strany
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
cibus napsal:
Hobr: A byl to prave Rooseveltuv zdravotni stav, kteremu historikove pricitaji vyklizeni pozic spojencu v zaveru II. sv valky. To se tyka Jaltske konference, kde Stalin prevzal iniciativu, prenechani osvobozeni Berlina a Ceskoslovenska Rusum. Dusledky zname.
To jen tak na okraj. Kdyz se rekne A, je potreba rici i B. Sezeni na kresle bych nikomu nevycital, ale svoji roli to sehrat muze. Resp. sehralo.
F.D.R. používal kolečkové křeslo již od roku 1921. A přesto se stal nejdříve guvernérem a pak prezidentem... Zeman je duševně zdráv a myslí mu to (lépe než všelijakým sluníčkům).
Zapomněl jsi na vyplnění profilu - s anonymem se špatně diskutuje....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Zdenál: Nevím kde bereš tenhle pohled na minimálně 50% spoluobčanů,ale aspoň za sebe můžu říct,že nečtu žádný ruský nebo proruský weby,sleduju politickou situaci v naší zemi přez klasické infokanály (televize,spravodajství) a přesto volím Zemana. Je mě absolutně jedno,co řekl nebo neřekl o Peroutkovi,je mě absolutně jedno,jakej byznys domlouvají v číně,je mě jedno koho pošle k šípku atd. Nechci žít v zemi,která by se měla ubírat směrem,kerej vidím za našema hranicama. Stačí se rozhlídnout v Rakousku,fšude černo,fšude ůstupky směrek k tomu,kdo nehodlá pracovat a fšude podpora totálně nesmysluplných projektů. Naše země má dost problémů,dost věcí,kerý se musí platit a nemusíme si uvazovat další kouli k noze.
Dnešní EU není ta,do které sme vstupovali,bohužel. Tak ať si ju nechají...
Zdenal RT napsal:
Nejsmutnější na kampani k volbě prezidenta je...
Ne, nejsmutnější je to, že spousta i velice inteligentních lidí se odkopala, jako zabednění hlupáci, kteří absolutně nejsou schopní otevřít oči a příjmout jiný stanovisko k evidentní věci.
Je jasný, že většina lidí šla do voleb už předem rozhodnutá a tak je naprosto normální, že k určitým věcem tíhnou a jiné mají tendenci přehlížet. Jsou to prostě fandové jedné, či druhé strany a toto je ještě normální, ale co je pro mě naprosto nepochopitelný, je to, že ikdyž je něco evidentní lež a tvorba propagandy (často vysloveně směšná a pod úroveň na to vůbec reagovat), tak řada inteligentních lidí je schopna vsadit svoji čest a postavit se za absurdní deb.ilitu, jen aby si uhájili další kousek hoví.nka do tý svojí kuličky. Dokonce je krásně vidět, jak to i neznámé lidi krásně spojuje až tak, že by se to snad dalo považovat za davové šílenství.
Já jsem do těhle voleb šel absolutně nerozhodnutelnej (inteligentní, duchapřítomnej, svéráznej člověk, co už ale přesluhuje nebo inteligentní, prokazatelně vzdělanej člověk, kterej ještě není načichlej tou politickou žumpou?) ... nechal jsem na sebe působit stejnoměrně obě strany a musím říct, že se mi z toho chce blít. Obě strany blejou sra.čky... normálka... ale přívrženci Drahoše jsou top hovada. Netvrdím, že všichni do jednoho, ale pro mě, jako nezaujatýho člověka byli nejvíc hlasitý a křičeli ty největší bludy (až na vyjímky)... a tohle jestli mají být ti vzdělanější a inteligentnější, jak nám předkládá výzkum, tak to budu radši patřit k těm "bl.bým" a nevzdělaným, protože podle mě se inteligence neprojevuje zrovna zabedněností a neschopností příjmout jakoukoliv jinou skutečnost, než je jejich vlastní předsudek.
Hlavně díky Hicksovi a Hraběti, za jejich věcný argumenty
a musím veřejně dodat, že v tomhle (nejen v tom ) si nejvíce vážím Kašáka, protože ač člověk, v tomhle případě opačného názoru (protože každej přikládáme větší důležitost jiným věcem), jeho argumenty jsou oprávněný a věcný, a když se jeho favorit projeví nevalně, tak to dokáže přiznat a zapochybovat (takhle by kampaň měla fungovat v inteligentním světě) a ne jak drtivej zbytek, kterej zase loví ve vodách konspirace a když už hodně dobře, tak mlčí a dělají, že se to nestalo = ubohost!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zdenal RT napsal:
Nejsmutnější na kampani k volbě prezidenta je, že se proruským webům opět povedlo vytvořit dojem, že nejdůležitější při volbě prezidenta je jeho veřejný postoj k migrantům.Alespoň u té je..............é video (viz výše) a navíc sem to z ovarovoličů nikdo nedočte. Pokud vyhraje zEman, žilka mi nepraskne, jen si řeknu kolikrát ještě musí naletět?
...nepises to zbytence. Par lidi Tvuj nazor oceni.... a nazory dalsich, kteri sem napisou jak to vidi a proc... ... eh .. a ja dokonce vliv na vesmirny program Elona Muska mam... .. ..verit mi to nemusite, ale mam.....
Upravil Bubak dne 24.01.2018 14:26
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Milí voliči Miloše, nevadí vám jeho neustálé lhaní? Vždyť už se to nedá počítat ty jeho lži. Tímto se stává naprosto nedůvěryhodný. Vždyť nikdy nevíš, jestli to co dnes řekne tak bude i zítra platit. Viz dnes jeho vzkaz, že už 101 poslanců není potřeba.
Drahoš není ideální, v prvním kole jsem ho nevolil, ale Miloš můj hlas NIKDY nedostane.
Čím to asi bude... 1) nikde jinde ho nechtějí, 2) se mu jinam zřejmě nechce (ikdyž do USA by tuze rád, ale Doník ho pro změnu nechce)
Izrael
Srbsko
Slovinsko
Rumunsko
Moldavsko
Ázerbajdžán
Arménie
Portugalsko ___________________________________________
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
Zdenal RT napsal:
Já jsem do těhle voleb šel absolutně nerozhodnutelnej (inteligentní, duchapřítomnej, svéráznej člověk, co už ale přesluhuje nebo inteligentní, prokazatelně vzdělanej člověk, kterej ještě není načichlej tou politickou žumpou?) ... nechal jsem na sebe působit stejnoměrně obě strany a musím říct, že se mi z toho chce blít. Obě strany blejou sra.čky... normálka... ale přívrženci Drahoše jsou top hovada.
Kde jsi žíl posledních 5 let? Fakt jsi ani náznakem nezaznamenal že náš prezident je věčně v lihu namočená morální i fyzická troska ovládaná podivnými týpky jedoucími podle notiček z Moskvy? Fakt se ti nedoneslo že jedním z jeho poradců je Jie Ťien-ming podezřelý z napojení na čínskou armádní rozvědku? Jméno Ovčáček ti také nic nic neříká?
Pokud jsi opravdu tak nepopsanej list a rozhoduješ se podle dojmů z televizní estrády ušité na míru Zemanovi (nesmyslný výběr témat/zoufalý moderátor/fanatici v publiku) tak je mi tě upřímně líto a o tvé inteligenci si dovolím pochybovat.
Upravil Martin69 dne 24.01.2018 16:46
Obavam se, ze agitkou delate Drahosovi medvedi sluzbu. Nastesti si to Drahosovo PR oddeleni uvedomuje a agitatory typu Kocaba poslali do haje... Protoze mne je fuk kdo z nich 2 to bude a volit nebudu ani jednoho, muzu se na volby divat jako nezavislej. Bohuzel z drahosovo tabora zni vetsinou unfukany pohrdani druhou stranou a to mu hlasy neprida... Volici co chteji volit Zemana ho budou volit stejne a nerozhodnuty volice to spis odradi, nez aby dali hlas Drahosovi. Tot muj nazor.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Zdenal RT napsal:
Já jsem do těhle voleb šel absolutně nerozhodnutelnej (inteligentní, duchapřítomnej, svéráznej člověk, co už ale přesluhuje nebo inteligentní, prokazatelně vzdělanej člověk, kterej ještě není načichlej tou politickou žumpou?) ... nechal jsem na sebe působit stejnoměrně obě strany a musím říct, že se mi z toho chce blít. Obě strany blejou sra.čky... normálka... ale přívrženci Drahoše jsou top hovada.
Kde jsi žíl posledních 5 let? Fakt jsi ani náznakem nezaznamenal že náš prezident je věčně v lihu namočená morální i fyzická troska ovládaná podivnými týpky jedoucími podle notiček z Moskvy? Fakt se ti nedoneslo že jedním z jeho poradců je Jie Ťien-ming podezřelý z napojení na čínskou armádní rozvědku? Jméno Ovčáček ti také nic nic neříká?
Pokud jsi opravdu tak nepopsanej list a rozhoduješ se podle dojmů z televizní estrády ušité na míru Zemanovi (nesmyslný výběr témat/zoufalý moderátor/fanatici v publiku) tak je mi tě upřímně líto a o tvé inteligenci kterou se několikrát v příspěvku oháníš si dovolím pochybovat.
Jenom jsi potvrdil co bylo v přispěvku MrGS napsáno. Absolutní nerespektování opačného názoru z následným nálepkováním. Asi bys měl litovat v první řadě sám sebe.
Upravil stifler dne 24.01.2018 15:13