Sakra, dneska by se to zase jezdilo. Je super, že se posunuli čas. Ted se už i vyplatí přijít z práce a ještě se jít svézt.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Panové išiel by som tiež kdyby ste dali vediet.Bívam kusek od Pezinskej Baby.Mohli ste dat vediet kam idete na vylet.Mohol som prevetrat dakara na Pezinskej Babe.Môžem aj tak ale nebola by taka sranda.Mohol som vas aspoň trochu poznat.
Vcera jsem kolem Slap potkal jedno zlute GS vcetne zlutych kufru a pak jednoho Advika se spolujezdcem a s malym GS, ktere jsem ne chvilku dojel, ale pak jiz zvolnil. vracelo se vcera dost chaluparu, takze jsem se plouzil s nima. Klid, pohoda, jen bolava zada po prvnich kilometrech v tomto roce Prvni jarni kilometry, prvni zahuceni do lesa, prvni zvedani motorky z blata, uz je to zase tady
BMW R1150GS MY02
No vida, na Cimburku v Městečku Trnávka jsem ještě nebyl, a to mám kousek odtamtud v Bohdalově chalupu Asi to budu muset napravit
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Vcera som sie na Pezinskej Babe s Vami v kolone, bolo Vas asi 20 kusov. Ked sme tak vsetci hore zastavili, tak som tam len tak stal a jeden motorkar vedla hovori kamosovi, koko.t vidis to, pred par rokmi tu bol mozno jeden BMW za den a teraz ich tu je plne parkovisko
a pekne to klopil ten manik so zltym GS so stuplami na kolesach co siel kusok predomnou
Upravil duggo dne 31.03.2008 12:44
Taky se musím pochlubit Malej vejlek přes Drahanskou vrchovinu. http://www.bmwadv.../prvni-pad
Jsou tam i 3 videjka
Co to bylo za červený GS(myslím 1100) co valil s plasťákama ze Sloupu šměr Boskovice ??
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
duggo napsal:
Vcera som sie na Pezinskej Babe s Vami v kolone, bolo Vas asi 20 kusov. Ked sme tak vsetci hore zastavili, tak som tam len tak stal a jeden motorkar vedla hovori kamosovi, koko.t vidis to, pred par rokmi tu bol mozno jeden BMW za den a teraz ich tu je plne parkovisko
a pekne to klopil ten manik so zltym GS so stuplami na kolesach co siel kusok predomnou
tak tos bel ty co mně šméknul-já totiž vždycke jezdím v koloně poslední
duggo napsal:
A žes nekváknul,schválně sem klepal kosu f triku bmwgs abi si mě negdo fšiml.
Kupredu spatki ni krok...
No asi dvoch poslednych som tak trochu nemotorne obehol a potom som si to rozmyslel, ze uz nebudem obiehat a siel som medzi vami a hral som sa, ze som tam prisiel s vami
a napadlo ma asi, ze mozno tam aj je niekto co chodi na tuto stranku, tak ale vsak co sa budem vtierkat ani stuple som nemal, ale o to viacej hliny
Upravil duggo dne 31.03.2008 19:55
zahorak napsal:
Panové išiel by som tiež kdyby ste dali vediet.Bívam kusek od Pezinskej Baby.Mohli ste dat vediet kam idete na vylet.Mohol som prevetrat dakara na Pezinskej Babe.Môžem aj tak ale nebola by taka sranda.Mohol som vas aspoň trochu poznat.
No to, že se rozhodnu pro cestu na Červený Kameň a Babu jsem nevěděl ještě ani když jsme odjížděli od nás z Oslavan. To mně napadlo až v Hustopečích Já jen řekl kamarádům, že asi pojedu někam na Slovensko. Příště až pojedu na Babu nebo se vykoupat do Sence na jezera, tak napíšu
Já bech mněl enem takovó připomínko: nešlo by udělat jedno takové fóro,gde by se psaly rózné vyjížďke a setkání? Bohuš říkal,že prý se chystá nějaké sraz asi za dva měsíce... Ale někeří jezdijó každó volnó chvílu...tož že bysme se aj jako viděli a ne enem na NETU...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal:
Já bech mněl enem takovó připomínko: nešlo by udělat jedno takové fóro,gde by se psaly rózné vyjížďke a setkání? Bohuš říkal,že prý se chystá nějaké sraz asi za dva měsíce... Ale někeří jezdijó každó volnó chvílu...tož že bysme se aj jako viděli a ne enem na NETU...
Na hlavní stránce napravo máš kalendář a tam jsou zaznamenány skoro všechny akce.
Ozviťe sa nabuduce.Ked to bude cez víkend tak pujdem,ale dufam že tam strpíte F650 dakar.PS=Povim svokre nech pripravi dajaky kolač a kavu ked sa budete vracat dom.Perfektne peče.Pozivam vas.
Mikes napsal:
Na hlavní stránce napravo máš kalendář a tam jsou zaznamenány skoro všechny akce.
A jo,dík. Jsem myslel,že je to akorát abych věděl kolikátého zrovna dneska je...
:-)
Mikes
Nově s KTM... :-)
zahorak napsal:
Ozviťe sa nabuduce.Ked to bude cez víkend tak pujdem,ale dufam že tam strpíte F650 dakar.PS=Povim svokre nech pripravi dajaky kolač a kavu ked sa budete vracat dom.Perfektne peče.Pozivam vas.
Kurnik v Lozornu jsem byl minulej týden v sobotu..... Jak je ten svět malej
Tak víkend nakonec byl o krásném počasí a já s Martinou a s Lubossem jsme byli na první akci SMF u Komárna v obci Šrobárová. Projezdili jsme co jsme mohli, bydleli u rybníka se sportovním rybolovem, a zmokli jen 50 km před barákem. Najezdil jsem 1077 km. Víkend byl skvělí.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já jsem dneska vyrazil na menší projížďku (190km) - jel jsem na Olešnici v O.H. - všechno bylo v pořádku, kromě asi 5 km trochu rozbité cesty, ale to nám nevadí (myslím GS) - pak jsem to otočil na Šerák - a tam je zatím hnus fialovej, Velebnosti - i když se cesta údajně v zimě neudržuje, tak tam zatím leží moc písku a kupodivu se to smeká (to bych neřek) - kolem Orlického Záhoří už je vše O.K. a dá se pěkně mazat - dnes jsem tam outoval od 12:30-15:00 a kupodivu jsem tam nepotkal ani motku, 2 auta a 7 cyklistů (a to ještě najednou - rodinka po obědě).
Vyražte na silnici směr Dobruška - Orlické Záhoří - a dále směrem na Bartošovice - už to asi víte - před 2 lety tam dělali novou silnici, sice úzkou, ale velice doboru - a pak dojeďte kolem vodní nádrže Pastviny až do Letohradu, kde je pěkné muzeum řemesel a hlavně příjemná hospůdka (alespoň pro mě) a mějte se