ten držiak si použil z činskeho stojanku? ak ano tak si daj nanho pozor ulamuju sa tie zobaciky. atka aby ti neostala navygačka len na kabli
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
jj, tak ako vravíš bubu je to Hama púzdro, ja som si to pre istotu poistil ešte šnúrkov v dolnej časti púzdra, na foto to veľmi nevidieť, len ešte musím vymyslieť niaku protislnečnu clonu na gps lebo na slnku to fakt bieda
mysliš ten plastovy ťo mam alebo ten čo maš ty namontovany?
ten plastovy je super. akurat by som nabuduce kupil iny typ lebo ten moj nemal rovnu lesklu plochu a trošku sa to rozmazavalo. ale čo sa týka vode odolnosti tak naparadu
Upravil 100bubu dne 22.06.2012 22:33
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
100bubu napsal:
mysliš ten plastovy ťo mam alebo ten čo maš ty namontovany?
ten plastovy je super. akurat by som nabuduce kupil iny typ lebo ten moj nemal rovnu lesklu plochu a trošku sa to rozmazavalo. ale čo sa týka vode odolnosti tak naparadu
jj, ten presne som myslel len asi to bude mať nevýhodu že nevieš ovládať dotykový displej nie?
ano to je pravda. ale kolko krat medzi zadanim a cielom sa dotykaš obrazovky? no a pravdu povediac ked ti to rammount dobre drží tak sa to za zajazdy otvorit a nastavovat.
pre inšpiraciu by som chcel vediet ťi je toto plast alebo dotykova folia
moj novy drziak navigacie. predchadzajuci o par stranok spet nebol dobry- dost sa triasol. tak som to prerobil na riadidla a teraz sa netrasie
a najnovsia uprava hackol som palubny pocitac na gs 1150 tak ze neukazuje len teplotu motora ale aj vonkajsiu!!! neodporucam to skusat doma - mozete poskodit elektroniku a nenastartujete je potrebne navstivit autorizovany servis alebo mna
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Ta čínština na něm je dobrá Jen si dávej bacha, abys nespolkl tu rtuť, až sebou nedejbože plácneš....
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
preco sa vam nepaci moj teplomer? aspon viem pri akej teplote jazdim
MotoPaja: ten tachometer bol vymeneny takze preto neviem kolko motorka skutocne ma
ale ked sa vam nepaci tachometer tak som dokoncil par inych veci ako napriklad drziak na bandasku s benzinom (par krat som mal na male ze ostanem niekde )
po dlhsom case a konecne na druhy pokus som urobil sietku aby som mohol s kludnym svedomim tam nechat veci. original sa mi zdala dost draha este nevyskusane ale verim ze ucel splni. na fotkach vidiet ako som to riesil aby som to nemusel zamykat extra zamkom.
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
pekne si sa vyhral, najviac sa mi páčia tie tvoje kufre to si ich robil sám?
BMW F650 Funduro, YAMAHA WR 250F, SUZUKI Samurai 1.3, BMW 650 GS Dakar predaná, KMX 125 predaná.
Zdar neni tu někdo kdo má Dakara a zbastlil si kryt zadní pružiny? Přemýšlel jsem, že tam dám kousek lina nebo nějaký gumy ale hodila by se mi nějaká fotka. Díky
Tomyz přiložený následující obrázek:
Tomyz napsal:
Zdar neni tu někdo kdo má Dakara a zbastlil si kryt zadní pružiny? Přemýšlel jsem, že tam dám kousek lina nebo nějaký gumy ale hodila by se mi nějaká fotka. Díky
Nebastli s linem a dokopej mě k tomu, ať to nakreslím...
D-A-G-R napsal:
Už to řeším delší dobu, vrhnu se na to nejspíš v zimě, ale tady http://www.bmwgs....owstart=20 je jak to vyřešil TOLI je to na 2 straně
Koukám na to ale nějak si neumím představit to uchycení. Chtělo by to lepší fotku.