Kojot napsal:
V těhlech jezdím už asi 12 let (cca 150-180tis km). Už jsou hodně rozšláplé, ale neteče do nich. https://steitzsec...r-gore-ii/
v CZ je prodávají tady: https://www.vyzbr...-obuv.html
Uvažuji že do nich půjdu zas. Nemají ochranu před řadičkou a ochranu pro kotnik. Ani jedno zatím nevadilo. Zato jsou odolné a nehořlavé jako u agenta W4C. Dělají se i s různou šíří.
Tak po zhodnocení situace a díky šrotovnému mínus 1000Kč za staré boty) v Bonmoto jsem vzal ty Gaerne. Jsou vysoké 36cm, i na moje vylezlý kotníky pohodlné. Zatím cca 300km jen musím zvednout řadičku. Prošel jsem se s nimi po Ještědu cca 1km v kuse a nic nedře, ale předpokládám na nártu se nepovolí, ale do šířky by mohli povolit. Jak se řadí atd. Ten plast mě tam až tolik nevadí, otázka jestli za chvilku nebude vrzat. Ale musím říct že drží nohu dobře a díky přezkám si to nastavím jak potřebuju. Pocit je lepší, jako že drží a chrání nohu. Nepromokavost zatím nemůžu posoudit.
- nemáte někdo tip kam dát přilepit (možná i vyměnit) podrážku na Toucany?
Nechce se mi to dávat k "obyčejnému" ševci, přeci jen to nejsou úplně normální boty a sám to bastlit taky nechci, ono to přilepení podrážky chce v ideálním případě spešl vercajk.
Mají za sebou 100tkm, ale loni toho i dost naběhaly na Korsice v horách a to nebylo cajk Ale jinak jsou OK, byla by škoda je celý zahodit.
Děkuji.
xylem napsal:
Vy jste tady takový chytrý, tak se zeptám:
Nechce se mi to dávat k "obyčejnému" ševci, přeci jen to nejsou úplně normální boty a sám to bastlit taky nechci, ono to přilepení podrážky chce v ideálním případě spešl vercajk.
Mají za sebou 100tkm, ale loni toho i dost naběhaly na Korsice v horách a to nebylo cajk Ale jinak jsou OK, byla by škoda je celý zahodit.
Děkuji.
Motoboty jsem řešil tady se zdejším členem Zetorem a jako, dobrý
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
xylem napsal:
Vy jste tady takový chytrý, tak se zeptám:
Děkuji.
Zkus Hudy sport. Kdysi zajišťovali opravu podrážek na trekovkách. Nevím, jestli to ještě dělají.
Děkuji všem, Hudy me nenapadl, dcera tam brigádničí, zeptám se
Ten Restday vypadá profi, ale tam už je otázka, jestli dát za opravu 30% ceny nové boty no ... zavolám
Tak moje Toucany dosloužily po 5-ti letech a jen cca 30-ti tisicich km... Ty už asi nezachráním. Upřímně řečeno, čekal jsem delší výdrž. Na druhou stranu jsem s nima byl spokojenej - byly pohodlné a nikdy nepromokly. Váhám, jestli do nich jít znovu, nebo hledat alternativu...
bolek přiložený následující obrázek:
Forma Cape Horn, velká spokojenost asi 55tis km a 7 letech, stále bez chyby, šel bych do nich znovu. Cena rozumná, vodu udrží, na slejváky dávám nepromok.
Vydržely přesně skoro na den 5 let, pak začala protékat pata. Druhá bota v pohodě. Kamarád je měl víc než 7 let, ale tekly obě po těch 5 ti letech. Nosil nemoky i na boty, což já nesnáším. Ted koupil jako já ty Gaerne a zatím po roce super spokojenost..