Mardock napsal:
Já spíš měl na mysli, že si někdo nechá odtáhnout motorku skrz baterku. Já tu baterku vytáhnu a nechám v prodejně nabít za 20 Kč. Jinak 300 za tuhle službu s odtáhem je dobrá cena. Jen mě zarazilo, že to někdo řeší takhle. Hiksi můžeš mi to nějak objasnit s tím Olomoucem. My maloměštáci tyhle reakce mimo téma nechápeme.
Taky me prekvapilo ze to nekdo resi takhle, nikdy by me to nenapadlo.
Ale to predevsim proto, ze bych automaticky pocital s desetinasobnou cenou, pokud by se se mnou vubec nekdo zabyval.
Takze v tomhle pripade rozhodne palec nahoru pro Invelt.
Dneska jarní servis v Inveltu ... peníze samozřejmě krutější, ale člověk se cítí jako zákazník, za hodinku vyřízeno a přístup na jedničku ... takhle nějak by to mělo vypadat, jen nebýt časová jednotka za 119 Kč :-D
/Flare
Flare napsal:
Dneska jarní servis v Inveltu ... peníze samozřejmě krutější, ale člověk se cítí jako zákazník, za hodinku vyřízeno a přístup na jedničku ... takhle nějak by to mělo vypadat, jen nebýt časová jednotka za 119 Kč :-D
No jestli je časová jednotka jedna hodina,tak si myslím,že je to super,ale asi to tak nebude,že?
Flare napsal:
No jestli je časová jednotka jedna hodina,tak si myslím,že je to super,ale asi to tak nebude,že?
Časová jednotka je pět minut.
Když je hlad,je i husa dobrá.
za kolik si asi myslíš,že stavěj ty baráky.....ve čtyřech hrubá za měsíc a půl i se střechou a účtuje se dvě mega......o pracovní době na desátou a ve tři domu ani nemluvím.....
Ty 2 mega jsou ale i s materialem.U nas stoji hruba bez strechy pouze prace u cca. 4+1 150000kc.
A instalater nam nedavno menil v baraku 4 radiatory,byl tady skoro celej den a stalo to tusim 4,5t kc.To bylo vcetne cesty,mel svoje svareni atd.Radiatory jsme si sehnali sami.
Upravil vevis dne 23.03.2013 09:17
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
za kolik si asi myslíš,že stavěj ty baráky.....ve čtyřech hrubá za měsíc a půl i se střechou a účtuje se dvě mega......o pracovní době na desátou a ve tři domu ani nemluvím.....
No verim, ze kdyz zednik chytne kauf jako stavet hrubou stavbu tak se k tomu muze blizit. Ale jinak spis tak kolem 200/hodina. Obkladac si vezme vetsinou vic a okecava to kolenama v haji.
edit:ale koukam jsem v uplne jinem vlakne....
Upravil brtnik dne 23.03.2013 21:57
Řekl bych že tato debata už do tohoto vlákna nepatří.Nevím jak to chodí v Čechách,ale tady u nás je to trochu jinak.V zeměstnání beru 75 Kč/h a když jdu na hušku tak 100,nebo 150,dle druhu práce.
PavelDR napsal:
No tak jako elektrikář si asi beru málo,ale zase mi nikdo nemůže říct,že jsou mé služby předražené.
A jak se tvá firma jmenuje?POSLEDNÍ V ČR?
Já vám říkám,že zkušený a vychcaný úderník - zedník 1000\hodina,topenář 2000\hodina a obkladač začíná na 500\hodina.....
jestli víte o jiných cenách je to možné,je to o lidech.......
Vemte si to takto - dám vám příklad ať to pochopí každý - servisák dělá doma za 300\hodina a v práci za 1200\hodina,jedna a ta samá osoba,jedna a ta samá práce a není to kouzlo....
Je to o lidech,jednak co jsou ochotni si za to říct a co jsou ochotni za to zaplatit.....
A je to i v taxikaření.....1km za 2000kč jinej jezdí za 30kč\km nebo 2kč\km
PS:cena je nastřel,může se lišit.....
Takovýhle ceny můžeš nasadit pouze pokud narazíš na Emana.