BIGR napsal:
Tak jsem se dneska opět ptal na poště už stačilo říct,že se ptám po zásilce a už věděli jméno,adresu atd. Ale stejně tam nic nenašli. Jo a Praha 99 nevadí. Přišlo by to i tak. Takže je to asi definitivně v prd...
Tak se ti nechaj vyrobit nové...........prostředky na to jsou.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
BIGR napsal:
Tak jsem se dneska opět ptal na poště už stačilo říct,že se ptám po zásilce a už věděli jméno,adresu atd. Ale stejně tam nic nenašli. Jo a Praha 99 nevadí. Přišlo by to i tak. Takže je to asi definitivně v prd...
Tak se ti nechaj vyrobit nové...........prostředky na to jsou.
No mně byla poslána trika dle Swata 25.března. Doteď mi nic nepřišlo. Tak nevím...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Muž se měl vrátit ze služební cesty o den dřív a tak poslal domů
telegram s prosbou, aby ho manželka čekala na nádraží.
Přijel do rodného města, na peronu nikdo, na nádraží nikdo: "Ta děvka!"
zabručel si nejdřív muž.
Pak si ale řekl: "Třeba není děvka, třeba mi doma chystá něco dobrého
k večeři."
Pospíchá tedy domů, vběhne do kuchyně, tam nic, lednice taky prázdná.
Ta děvka!" řekl si znova pod fousy.
Pak ho ale napadlo: "Třeba není děvka,třeba na mě už čeká v ložnici."
Vběhne do ložnice a tam si to manželka rozdává se sousedem. "Ta děvka!
"rozčílí se chlap a zabouchne dveře.
Pak si řekne: "A třeba není děvka, třeba je bordel na poště a ona
nedostala ten můj telegram.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
No mně byla poslána trika dle Swata 25.března. Doteď mi nic nepřišlo. Tak nevím...
Že by nás bylo víc?
Už jsem si myslel,že jsem jedinej smolař na světě.
Mě to mělo odcházet 20.3.08.
Mimochodem pořád nic nepřišlo.
Upravil BIGR dne 02.04.2008 20:23
Tak jsem dneska opět "provětral" místní poštu a světě div se.... Opět NIC. Prostě trika jsou někde v prdeli. Tímto se s nima definitevně loučím.
To jsem jedinej z celý akce komu nepřišli?
Upravil BIGR dne 04.04.2008 19:13
Ještě jednou upozorňuji, že pokud máte zájem o trika, můžete provést předběžnou objednávku zde: http://www.bmwgs..../index.php (v menu nová položka Obchod). Uzávěrka je do 6.4.2008. Trika budou jen už v jedné barvě, tj. tmavě modré.
Objednávky na trika lze přijmout jen přes obchod. Jinak by v tom byl zmatek.
Komu nepřišly trika? Bigrovi a Pivosovi? Jinak to mají všichni? Musí se udělat stopstav, kdy půjdou do výroby další trika. Já budu celé úterý a středu pryč a nebudu mít k internetu přístup, takže budu reagovat až ve čtvrtek.
mě to zatím taky nedošlo, a už je to skorem 2 týdny
5.10.1842 www.bmwgs.cz