omlouvám se za recyklaci vlakna, koukám po nových padacich. mel jsem ted wunderlichy (myslim) a po odlozeni na skalu se ohly a ta vzpera dozadu se zlomila. coz mi je vlastne docela symapaticky. takze premyslim zase o novych wunderlicich, ale zajima me jestli nemáte tip na neco lepsiho. zatim co jsem zkoumal a cetl tak me nic moc jinyho nezaujalo.
Ahoj, ja celkem spokojene padam na hepco-becker. Zatim drzi bez problemu. Vyhoda je ze maji ochranu po cele delce hlavy, nevyhoda je ze musi dolu pri delani ventilu a taky asi to ze jsou zasroubovane do prevodovky, coz je slabe misto jedenactky...
Ja zkusenost mam. Vzhledove se mi na moto libily, co jsem je namontoval, tak jsem nespadnul, tudiz co se ochrany tyce, neporadim. Pri delani ventilovych vuli je treba je sundat. Nakonec jsem je prodal, protoze je nutne demontovat spodni kryt motoru a misto nej namontovat kus plechu (na YouTube je montazni video, kde je videt) ke kteremu se padaky sroubuji a na ten uz se puvodni dekl namontovat zpet neda ... pokud si to tam samozrejme nejak nenabastlis. Ibex dela svuj kryt motoru, ktery je kompatibilni s padaky, ale stoji dalsich 4'500,-.
Upravil lebi dne 14.01.2022 14:43
Heed su uplne ****sky vymyslene. Maju vela stupnov volnosti a poohybas ich hned. Zavisi teda kde jazdis a ako casto padas, skor su take jednorazovky a potom rovnas. Uz by som za nich nedal ani korunu. Pred tym som mal SW Motech, tie su o dost lepsie.
Upravil oration dne 03.11.2023 12:59
Sleduj: https://www.insta..._source=qr
Juradu napsal:
Kluci a nemáte někdo namontované padací rámy od MOTOHURICANE? jen by mě zajímalo jak vypadají na moto.a jaké jsou s nimi zkušenosti. Díky
Kdes na něj narazil,on ještě vyrábí padaky ? Před deseti lety byl problém z něj vymamit vyztuhu prevodovky...
Kupredu spatki ni krok...
Juradu napsal:
Kluci a nemáte někdo namontované padací rámy od MOTOHURICANE? jen by mě zajímalo jak vypadají na moto.a jaké jsou s nimi zkušenosti. Díky
Kdes na něj narazil,on ještě vyrábí padaky ? Před deseti lety byl problém z něj vymamit vyztuhu prevodovky...
Sháním na mou r1100gs a narazil jsem na ně na inzerci, jsou starší sundane z mota,ale borec nemá foto jak byly připevněné.