Karel25 napsal:
Děkuju za nabídku, ale radši si pořídím kameru novou. Koukal jsem na lamax x8. Splňuje všechny moje požadavky a má dost příslušenství. Máte jí někdo?
Nastav si video na HD
Za málo peněz docela dost muziky. V dnešní době kamer moc, těžko vybírat.
Upravil joe dne 21.11.2016 15:35
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
já mám tu X7 a obraz super (jsou myslím totožné, jen ta moje neumí 4K). Jen problém s přechodem ze stínu na slunko, ale během chvilky se to srovná a je to ok.
Při kontaktu s panem Bočkem je nutno se odvolat na mně (Ruda Fráňa) a pro členy fóra je cena 3999,-
Ve srovnání s Lamax X8 je to trošku někde jinde, ale to je vývoj.
Měl jsem na kole, motorce a v Norsku na rybách. Pověsil jsem ji na prut a pustil do 20 metrů v moři - obstála. Záběry výborné. Všechny další info v odkazu nahoře. Neprodávám, nenabízím pouze jsem domluvil případnému zájemci slevu.
Upravil joe dne 22.11.2016 17:35
sloon napsal:
Někde na fóru jsem viděl fotku jak má někdo přidělaný dálkový ovladač k GoPro na řidítkách ale nemůžu to najít.Nevíte, neviděli jste?Dík.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Testoval jsem jich docela pěknou řadu. Patří k té lepší číně. Ve vlajkové lodi , krabicoidní, ale slušně vybavená (S 71 T+). Trošku humpolácké ovládání pomocí jezdců.
Testoval jsem jich docela pěknou řadu. Patří k té lepší číně. Ve vlajkové lodi , krabicoidní, ale slušně vybavená (S 71 T+). Trošku humpolácké ovládání pomocí jezdců.
Ahoj,
Jestli jsem to dobře pochopil ty jsi testoval a psal tu recenzi na tu kameru Black Wolf v Motoroutu. Jak by jsi tyto dvě kamery (black Wolf a tu AEE S71 T+) porovnal. Ten Black Wolf se me i libil ale chybí mi tam moznost nejakeho toho dalkoveho ovladace.
Ahoj,
Jestli jsem to dobře pochopil ty jsi testoval a psal tu recenzi na tu kameru Black Wolf v Motoroutu. Jak by jsi tyto dvě kamery (black Wolf a tu AEE S71 T+) porovnal. Ten Black Wolf se me i libil ale chybí mi tam moznost nejakeho toho dalkoveho ovladace.
Diky za nejake postrehy.
Ano, psala jsem onu recenzi. BW je dle mne lepší jak cenou, tak provedením i ovládáním. Ano máš pravdu není tam dálkový ovladač, pominu li ovládání přes mobilní aplikaci. Měl jsem docela dost kamer pro vlastní potřebu i s DO který jsem využíval jen minimálně. Je to další věc o kterou se musím starat. Poslední dobou je toho na obsluhu čím dál více. Dobíjení foťáků, kamer, telefonů. Nějak mně to ruší od radosti a vnímání cestování samotného. Pro mně je DO zbytečný, ale je to jen věcí názoru.
Ahoj,
Diky za nejake postrehy.
Ano, psala jsem onu recenzi. BW je dle mne lepší jak cenou, tak provedením i ovládáním. Ano máš pravdu není tam dálkový ovladač, pominu li ovládání přes mobilní aplikaci. Měl jsem docela dost kamer pro vlastní potřebu i s DO který jsem využíval jen minimálně. Je to další věc o kterou se musím starat. Poslední dobou je toho na obsluhu čím dál více. Dobíjení foťáků, kamer, telefonů. Nějak mně to ruší od radosti a vnímání cestování samotného. Pro mně je DO zbytečný, ale je to jen věcí názoru.
Nebylo by možné uvedený test zde zveřejnit? Ten časák nemám a kupovat se mi už nechce
Ahoj,
Ahoj,
No pěkný, ale o dva tisíce dražší než je domluvená sleva. Kdo za ty prachy koupí, dozajista neprohloupí
Upravil joe dne 29.11.2016 16:59
Ahoj,
To by mě zajimalo. Protoze ja jsem volal primo do FirmyCel- Tec a rekli mi ze k teto kamere dalkove ovladani nejde. Joe neviš jak to je. Popřipaďě nemohl by jsi to zjistit na 100%. Jestli to s tim ovladačem funguje.
Ahoj,
Podotýkám, že tento test není nával technických dat které si najdete na internetu, ale uživatelské ošahání a seznámení s touto věcičkou (praktické použití atd.) Tady je výcuc toho důležitého:
Redakční test kamery Black Wolf od firmy Cel -Tec Třebíč
• Koncem srpna letošního roku se mi do rukou dostává na první pohled povedená kamerka na trhu prodávaná pod obchodním názvem Cel-Tec Black Wolf.Po rozbalení balení na mně vykoukne na pohled povedená krabička o rozměru 61x42x22.75 mm (s čočkou 32.5mm) Kamera je vyrobena z plastu jehož povrchová úprava působí na omak příjemně "pogumovaně". Po vložení baterie a převážení zjišťuji, že má pouhých 80 gramů (výrobce udává 74g). Srdcem této kamery je chipset Ambarella A7L. Americká společnost Ambarella patří mezi výrobce nejvýkonnějších chipsetů na světě, které jsou použity v kamerách nejvyšší třídy. A7L je v současné době jejich nejvyšší model, což slibuje vynikající výkonnost kamery Cel-Tec Black Wolf. Při designování toho výrobku se vývojáři zamysleli jak při vývoji ovládání, tak softwaru. Technickými daty tady nebudu nikoho obtěžovat, tyto se dají snadno zjistit na internetu a stránkách Cel-Tec.
• Ovládání je svěřeno čtyřem tlačítkům na těle kamerky. Hlavní na přední straně slouží k jejímu zapnutí - vypnutí při stisknutí asi na dvě vteřiny, dále k jakémukoli přechodu do jiného režimu (foto, více sekvenční foto, přehrávání videa, prohlížení foto, nastavení). Na boku jsou umístěna dvě malá tlačítka pro rolování např. při změně nastavení kamery. Na vrchní straně kamery je poslední čtvrté tlačítko s pracovním názvem "Start" :-). Slouží na zapnutí a vypnutí záznamu, fotografování, potvrzení vstupu do nabídky. Při delším podržení ( 3 s ) se spustí nebo vypíná WIFI (možno ovládat kameru přes aplikaci telefonem). Za poslední roky jsem měl v rukou několik sportovních kamer, ale kamera Cel-Tec Black Wolf má ovládání skutečně intuitivní a nemusím dlouze studovat návod (stejně je nečtu).
• Při testování jsem kameru vyzkoušel hned při několika aktivitách. Byla přichycena na trekovém kole, motorovém člunu a samozřejmě na motorce. Při rybolovu v Norsku byla dokonce umístěna do vodě odolného pouzdra (součást balení) a na rybářském prutu poslána pod vodu do hloubky asi 20 metrů, což přestála bez úhony a pouzdro vykázalo skutečnou voděodolnost. Obsah balení mi plně stačil k uchycení kamery při všech výše zmíněných aktivitách. Případného zájemce o tuto kameru potěší fakt, že jako bonus je v příbalu i druhá baterie. Což mi postačovalo k celodennímu využívání kamery bez nutnosti nabíjet baterie. Kameru jsem samozřejmě používal tak, že když netočím nebo fotím, tak ji vypínám.
• Pořízené záběry kamerou Cel-Tec Black Wolf jsou ostré a netrpí na tzv. přepálení obrazu. S fotografováním si kamera poradí taky velice slušně s přihlédnutím na její velikost a kvalita fotek je na úrovni dnešních chytrých telefonů.
•
• Jestli že vás kamera Cel-Tec Black Wolf alespoň trošku zaujala a zajímají vás případné další informace nebo chcete zhlédnout videozáběry pořízené tuto kamerou navštivte adresu: http://www.black-wolf-camera.com/.
• Poznámka autora:
• Při obdržení kamery Cel-Tec BlackWolf a seznámení se s ní jsem prodal svoji starou kameru Cel-Tec ActionPro X7, která pro mne do této doby byla jasná jednička a o dalším nástupci je již rozhodnuto.
• Zaznamenal:
• Ruda "Joe" Fráňa