Pred 14 dny jsem tu mel 3 kluky z nemecka a u piva mi tvrdili,ze je nutne aby bylo GS vodnik,ze ted ma proste malo kw a je to nekonkurenceschopne.Druhy den jsem se s nima jel projet po Orlickych horach a vzal jsem si r 65 gs,protoze na 1100gs jsem mel off kola.Oni meli 1200gsa,v strom a nejakeho nahace.Musel jsem jet fakt docela zvolna,aby ten na v stromu a nahaci stihali.A zrovna oni mi tvrdili,ze bez vodnika to nejde.Kdyz jsem jim rekl,ze 65 gs ma 20kw tak trochu nechapali.Samozrejme,ze ta maximalni rychlost tomu chybi,ale na gs ji fakt nepotrebuju.
vevis napsal:
Pred 14 dny jsem tu mel 3 kluky z nemecka a u piva mi tvrdili,ze je nutne aby bylo GS vodnik,ze ted ma proste malo kw a je to nekonkurenceschopne.
JE to pekny
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zatim mi to připomíná jako doplněk výbavičky lunárního modulu a měsíčního vozítka, ale co já vím o designu.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
morabo napsal:
Nebo to znamená Gross Glockner, jako že dál to nedojede
Toho bych se nebál Dojede to určitě dál Minimálně do Dolomit
Né, vážně. BMW se vydalo (jak jsem od začátku tušil) na stejnou "ještě víc silniční" cestu jako ostatní výrobci (viz.Triumph apod.). Motorka to bude určitě skvělá (ale už jinak zaměřená) a už se těším až se na ní pořádně svezu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
S těma drátama to vypadá líp ale pořád je to čistokrevnej cesťák a GS v názvu z toho motorku na off (náš) neudělá
A ten zobák je fakt hroznej, je to jak motorka pro mimozeměťana a to sem se na ní tak těšil. No uvidíme jak si povede a za čas si člověk zvykne na vzhled ale absence jízd mimo asfalt bude chybět
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Tak mě se to taky nějak extra nelíbí. ale těším se až se svezu..
Já to vidím asi následovně koupím funglovku ADV dohc postavím o na stojan do kouta občas projedy a za 15 let prodám jako raritu se ziskem
... servis a diagnostika BMW Motorrad