Je to Tomasovo 1150... uz pre Vanocema ji nabizel na FB. Je to krasavice
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Růžovka Muc-Off Bike Cleaner 5L opět v akci na alze (běžně přes 1000,-Kč) dnes za 818,-
Doma tím myji prakticky vše, auto, moto, zahradní gril, hlavně pneumatiky, gumové koberečky do auta jsou po tom zase krásně černě matné...
HonzaGS-SV přiložený následující obrázek:
[116.62Kb]
Upravil HonzaGS-SV dne 15.02.2018 09:14
masakr z Aliexpressu. Vyzvednuto v pondeli 22:30 v Hong-Kongu, doruceno STREDA odpo u nas.
Platil jsem jen tusim 19 USD za dopravu... byl to ten "Aliexpress priority shipping"... doporucuji porovnavat nabidky, co tam jednotlivy prodejci maji. Ceny se lisi masakralne (od 19 do treba 60 USD).
Upravil hicks dne 16.02.2018 07:55
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
DHL express... nic neobvykleho z ceho je treba si sednout na zadek.. obcas byvas zbytecne vyjukanej z obycejnych veci.. me napriklad mile prekvapilo TNT.. vecer ve 21.30 vyzvednuto v Athenach a rano v 7.32 zvonil poslicek pred barakem.. narozdil od darmozroutu jako je DPD ktery pribrzdej pred barakem jen aby se ulozilo GPS a ani nevylezou z auta a odjedou.. a pak tvrdi ze jsem nebyl doma.. nejen ze jsem byl doma ale mam.je i na kamerach.. na moji stiznost odpovedeli ze tam poslicek byl ze maji dukaz v podobe GPS. Kdyz jsem jim.poslal zaznam.z kamery tak uz mi nikdy neodpověděli... holt kazdej to dela jinak..
Upravil bmwgsa dne 16.02.2018 08:17
bmwgsa napsal:
DHL express... nic neobvykleho z ceho je treba si sednout na zadek..
zkusils někdy českou poštu?
Pak si sedneš na prd.el i z posla na koni ze středověku.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
bmwgsa napsal:
DHL express... nic neobvykleho z ceho je treba si sednout na zadek..
ja nejsem moc zvyklej na tyhle kvalitni sluzby a nedejboze za rozumnou cenu
i kdyz PPL i GLS sem jezdi OK... resp. ted jsou asi vsichni ridici OK, co maji na starosti nasi lokalitu.
Upravil hicks dne 16.02.2018 10:12
17 cm
Mr GS napsal:
zkusils někdy českou poštu?
Pak si sedneš na prd.el i z posla na koni ze středověku.
my tu mame hodne dorucovatelky... ALE... pokud tu nahodou nejsme.. .tak to rovnou lifrujou na postu, nesnazi se to dorucit 2x.
Navic nevolaji, neposilaji SMS... nebo jeste nedavno naposilali. Nepouzivam Ceskou postu... tady mame nejlepsi PPL, pak GLS.
17 cm
bmwgsa napsal:
DHL express... nic neobvykleho z ceho je treba si sednout na zadek.. obcas byvas zbytecne vyjukanej z obycejnych veci.. me napriklad mile prekvapilo TNT.. vecer ve 21.30 vyzvednuto v Athenach a rano v 7.32 zvonil poslicek pred barakem.. narozdil od darmozroutu jako je DPD ktery pribrzdej pred barakem jen aby se ulozilo GPS a ani nevylezou z auta a odjedou.. a pak tvrdi ze jsem nebyl doma.. nejen ze jsem byl doma ale mam.je i na kamerach.. na moji stiznost odpovedeli ze tam poslicek byl ze maji dukaz v podobe GPS. Kdyz jsem jim.poslal zaznam.z kamery tak uz mi nikdy neodpověděli... holt kazdej to dela jinak..
Asi záleží kus od kusu. Já jsem třeba u DPD domluvenej, že to nechají vevnitř na terase a nic neřešíme... Horší zkušenosti jsem měl s PPL, ale teď je tam pohodovej řidič, se kterým nejsou problémy... Celkově ale nejradši vítám, když cinknu řidiči a odchytnu ho ve městě, někde jak poletuje, ušetří mi to čas s čekáním...
TNT overnight delivery je asi nejvíc, ti prostě musí doručit balíček, i kdyby tě měli vytáhnout z hrobu
Celkově, ale když mám tendence někoho hodnotit vzpomenu si na to, jak jsem sám stoprocentní a přejde mě to
pod trvalým dohledem
Nemá někdo známého na Policii v Havlíčkově Brodu, jestli by to neověřil. Tohle je na 99% čorka.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Nemá někdo známého na Policii v Havlíčkově Brodu, jestli by to neověřil. Tohle je na 99% čorka.
Tak tohle bych tak jistě netvrdil. Výš kolik je lopat co si nechalo propadnout doklady v polopřevodu kvůli jejich lenosti. Skoro mě láká ze zvědavosti si nechat poslat VINka....
GSA 1250 Rallye 2024