Hele borci nevite proc mi dneska teplota na fidu ukazovala porad 3 carky misto normalnich 5?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
servisak - 1100 má termostat, ale né ta Vevisova. Mají ho až novější modely cca od roku 1997.
Myslím, že Vevisově motorce dneska byla zima
Upravil Tonda dne 17.11.2011 20:45
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Asi ji byla fakt zima.Ale jela krasne!Dneska byli -3°C,sice zatazeno,ale viditelnost dobra.Vcera byla teplota tak -1az+1 a to mela motorka 4 carky.
Vcera se ale jelo hur.Kdyz bylo slunicko,tak pohoda.Ale stridalo se to s dost dlouhejma usekama v mlze.To by tak nevadilo,ale ta mlha se srazi na plexi a furt se to musi utirat.
vevis napsal:
Hele borci nevite proc mi dneska teplota na fidu ukazovala porad 3 carky misto normalnich 5?
Že by viskozita oleje,měla něco společného s venkovní teplotou
Myslim,že vevis nás tady chce trochu nasrat,že dneska a včera jezdil.Tam na těch horách totiž neleží ta bílá deka.Včera Semily kolem poledního sluníčko a 13 nad nulou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasaku dneska bylo asi vsude stejne!Zatazeno,bez slunicka,ale bez husty mlhy.Vcera se to stridalo.Kousek pekne,kousek mlha.A v ty mlze to fakt za moc nestoji.Dnes se mi to libilo vic,i kdyz bylo chladneji.
Já taky...Jarys...super akce člověče!!!Asi nejlepší od Třpytky a nebýt homodějíčka Virgila,tak nemám ani následky a ještě jsem se docela dobře projel s Vevisem...ale na motorce vy plechovkáři!!!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
fotky dám až to bude vše hotový musím to nechat načernit nakomaxitovat držák a pak je sem dám.. ale je to defakto systém puku a jednoho centrálního šroubu..
... servis a diagnostika BMW Motorrad