Miguel napsal:
to bude Bohoušku řekl bych 700 za kolik to koupili
bych cekal tak 1,25M... a vic.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Opravdickou motorku si představuju jinak. Ani nestojí tolik... http://automotocl...node/21576H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
určitě víš, jak jsem to myslel
to je jako když ti ukážu současnou M3 a ty mi řekneš, že se ti líbí E-type... samozřejmě, obě jsou úžasný, každé jiný způsobem.
pod trvalým dohledem
Na obou musí být úžasné svezení a přitom naprosto jiné.
Já teď přemýšlím o návratu ke kořenům motorismu = pár naohýbanejch trubek, hloupé pérování, nádrž benzínu a nakopávačka. Klidně i bez baterky. Jen nevím, co současný ekobenzín vs. oholenej stroj z 60.tých let ?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Dnes mi dosla tato usb nabka. Hlinikove telo, vyzera to relativne pekne. A naozaj aj
funguje ukazovatel Voltov, co ma hned teda prinutilo ist hodit moped na nabijacku. Predoslu usb nabijacku co mam je taka vacsia, zahnuta(asi na vzdorovanie dazdu), ale tato je mensia a praktickejsia. Za par supov, keby niekto ako ja pouzival na navi telefon a chce vyuzit originalnu zasuvku.. https://www.aliex...65948.html
Tak aspon teraz bez multimetra vidim, kolko stiahlo stlacenie brzdy s abs posilovacom.
salem přiložený následující obrázek:
Pozor na elektrocinu, kterou predem nerozebral napr. Bigclivedotcom, nebo neni znackova (Runleader, Vinsic, Fenix...).
17 cm
mám podobnou usb nabíječku a voltmetr podměřuje oproti laboratornímu o 0,15~0,2V
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Az pro nej nekdo pojedete, dejte info, neco bych prihodil do dodávky.
H.
Az pro nej nekdo pojedete, dejte info, neco bych prihodil do dodávky.
ty jo...
17 cm
Kdyby někdo chtěl vyhřívané řidičovo sedlo na LC,tak je tady.Byl jsem s pánem v kontaktu a nechal by je 1000 Kč.Pokud máte zájem,tak mu řekněte,že jsem vám dal kontakt já.