**** já jsem tak nasranej jako už jsem dlouho nebyl....
Mi přišlo doporučený psaní od Český kanceláře pojistitelů že mám zaplatit 1970kč....že jsem před třema rokama neměl tři měsíce pojištěnou Yukinu....???!!!
Upravil zetor dne 23.11.2011 16:42
zetor napsal:
Mi přišlo doporučený psaní od Český kanceláře pojistitelů že mám zaplatit 1970kč....že jsem před třema rokama neměl tři měsíce pojištěnou Yukinu....???!!!
Jsi lajdák,tak zaplať,Kamile.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
zetor napsal:
Jak zaplať Kamile proč bych to měl za Zetora platit já?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
zetor napsal:
Jak zaplať Kamile proč bych to měl za Zetora platit já?
Jó časy jsou zlý,Kamile./belmondo/Jak dlouho se ještě budeš smažit v tom Irsku,musíš už z tý whisky bejt celej zelenej.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Já jsem se teď vrátil ze cvičení a na poště na mě čekal taky "dárek" od Ježka,takže už budu mít obě mlhovky zase na moto
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Vím...od nás vám tam budou dělat aňáky,ANP a pačuánce...ještě že tam nejsem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
na Boletkách naštěstí...sruby jsou sruby
My Doupov,taky prej do srubů,někde u Turče... Fakt se mi tam chce
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Tak jsem včera dovezl podložky od Ježka,dneska jsem to dal dohromady.Kdybyste chtěli někam vyrazit,tak jsem pojízdnej.
Kolik stali?Jo a nejdriv to projed a probrzdi.Na kotouci to prej nepoznas ani na skle jestli neni nepatrne hlej.Ale pri brzdeni to prej poznas hned.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!