Zajímavá cestovní skládací židlička z Lidlu (akce teď od čtvrtka) https://www.lidl-...p100221083. Už mám dvě doma a tváří se bytelně .
Složené mají na délku 40cm, takže krásně "pásnou" do kufru.
Upravil Ruda dne 07.06.2018 13:58
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Miguel napsal:
to je pravda, 22 cm zdvihy z Rallye
koukám... zase nadsázka, co?
21 vpředu, 22 vzadu, stejně jako u advíka...
nechceš se na to už vysrat, mindráku?
Já technický data znám pane krátká paměť a dlouhý vedení...
Já jen že jsi použil stejnýho smajlíka, jako když ses posledně vymlouval na nadsázku... jako malý dítě
osobní zkušenost s MOTOZ nemám. někdo chválí, někdo haní. není to záležitost Touratechu, není jediný, kdo je prodává. napsal jsem "tak nevím" a smajlík, čímž se rozumělo, že nemůžu říct ani tak, ani tak.
ještě k Touratechu, aby řeč nestála, na GS jsem dal věci od SW Motechu plus Wunderlich, na Afriku jsem dal ALT Rider. Příště objednám zase od Touratechu. Mají ty věci prostě domyšlený a dořešený do detailů. Udělal jsem zkušenost jinde a nebyla zrovna příznivá. krom toho, vzhledově je mají taky nejlepší.
Tak jen tolik k tomu TT fanatismu, ze kterého mě obviňuješ...
pod trvalým dohledem
HonzaGS-SV napsal:
jen do neděle... (třeba na interkomy, náplně, filtr atd :-) )
dik se hodilo, tri stovky dobry!
mmch mne uz ty alza kupony nejak nechodej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To dojedu i na 11tce s 30l nádrží. Ale tenhle německej dromedár je teda fakt úlet!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Na alze byla prodloužena akce šekobraní: slevové šeky na 100, 200, 300 Kč dolu z nákupů za 1000, 2000, 3000 + by měly jít kombinovat.
BERU100
BERU200
BERU300
Navíc je dnes v akci kamera GoPro Hero 5 Session za 4 990 ,- takže teoreticky za 4490 (když přihodíte např. tužku za 10 Kč abyste měli nákup za 5 000 )
Upravil HonzaGS-SV dne 19.06.2018 07:54
To jakoze rano fstanes, podivas se na hodinki a zistis ze ses blbje vispal tak nema cenu se poustet do nejakich vjecich akci...to je chitry
Kupredu spatki ni krok...
Smart hodinky, jsou super věc! Kdyz ses po kalbe blbe vyspalej, kouknes a zjistis proc a kolik kroku jsi udelal na ****, kdyz jsi po pivu behal chcat. Taky uvidis, jak ti najede pumpa po kafisrumem. To moje hodinky mají 3 funkce: 1.ukazují hodiny, 2.ukazují minuty, 3.ukazují sekundy. Funkce 2 a 3 obvykle podléhají nějakým nepřesnostem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe - Hodinky nenosím, mám mobil :-) a alespoň mi na ruce nepřekáží
(Naopak táta bez nich nemůže být a nechal si v PSI ušít rukáv na levé ruce o 2cm volnější aby si mohl pohodlně vykasat hodinky a neškrtilo ho to )
krásná cestovní cihla: https://www.sbaza...-k-1100-ltH.