Bohumil napsal:
Stal sem v gapa dole na parkovisti u bazenu a cekal na kamarady.dybych mel od kazdyho kdo sel kolem a prohlizel si teho vergla vybrat euro tak mam za ty dve hodiny pjekny balik...
Letos tam dam cedulku ze to vymenim za dvouvacku...
Vím, potkal jsem tě tam. Ale měl jsem oči jen pro tebe.
Doma vznikl konflikt, kdo ze to bude jezdit toho dvouventila. V teto krizove situaci to chtelo zachovat chladnou hlavu a v zajmu vsech zucastnenych bylo nezbytne poridit druheho dvouventila... vitej...ale ty prace na tom! No znate me...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Michal21 napsal:
Najde se tu nejaky odbornik na tlumice, co mi rekne co je tuto za pruzinu? Diky
To je takový vylepšení machýrků, aby nebylo všechno na světě moc jednoduchý...
öhlins si všechno značí číselnými kódy, protože kdyby označili pružinu třeba 185/60 tak by každej věděl, že má délku 185mm a tuhost 60Nm/mm, takhle musíš napsat nějakýmu "odborníkovi" kterej ti to vyčte z jejich tabulek a bude se cítit buď hrozně potřebnej nebo hrozně obtěžovanej... dle toho, jak se vyspí a dle toho, jestli jsi ochotný u nich zaplatit servis, nebo se jen zadarmo zeptat
viz. zde: http://www.eagler...upravy.htmServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
DAGR napsal:
vítej do klubu P-D je to parádní motorka, jak pro zábavu tak na výlety
ale G/S je lepsi, aspon teda me lip sedla je to takova kolobrnda oproti 100 PD ta uz mi pripadla skoro jak 1100 takovy tank...
Kupredu spatki ni krok...
DAGR napsal:
vítej do klubu P-D je to parádní motorka, jak pro zábavu tak na výlety
ale G/S je lepsi, aspon teda me lip sedla je to takova kolobrnda oproti 100 PD ta uz mi pripadla skoro jak 1100 takovy tank...
Bohužel, jel jsem jenom na GS jak 80 tak 100, ale s G/S jsem neměl tu čest, ale víc mi sedlo PD, na dálnici super (plexi, nádrž...) a v terénu se taky neztratí, dřív jsem narazil na moje nedostatky. Hold každej to máme jinak
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Tak se prijed svezt pane Dagře. jinak tady probiha mensi udrzba po koupi motocyklu... objevilo se chcijici gufero na vystupu prevodovky...soude tak podle mnozstvi oleje vetsiho nez maleho v manzete mezi kardanem a prevodovkou...diky Antonine!
Michal21 přiložený následující obrázek: