dálnice před Dijonem...
levotočivá zatáčka, dlouhá, pozvolná, ke konci, v dohledu trochu víc utáhnutá...
Nontas jako první, na adv, za ním s mírným odstupem manželka na gs, jedou docela pomalu, normální pohoda...
blíží se ke kamionu, Nontas nadjíždí kamion zleva, v pohodě předjíždí, přestože nevidí na 300m před sebe, ale je na dálnici, levý pruh je přece volný....
postupně se blíží ke kamionu i manželka, aby se také připravila na jednoduché předjíždění...
když je Nontas asi v půli předjížděného kamionu, NAJEDNOU JE LEVÝ PRUH PLNÝ PŘEDEŠLÉ KOLIZE, PRUH JE ZABLOKOVANÝ.....KAM TEĎ?..... DOLEVA JE SVODIDLO A PROTISMĚR, ALE DOPRAVA SE NEVEJDE, PO PRAVICI JE TIRÁK KTERÝ BUDE MÍT DOST CO DĚLAT, ABY SE NAPASOVAL DO PRAVÉHO PRUHU JIŽ TAK ZÚŽENÉHO.... JEDINÉ ŘEŠENÍ JE HAMSTNOU NA BRZDU A MODLIT SE
Přímým svědkem za Nontasem jedoucí manželka....
Nontas neubrzdil a naboural do stojícího vozu, ze kterého zrovna vystupoval člověk, aby běžel dát nějaký trojúhelník, bojíce se o bezpečí jak svoje, tak následně jedoucích
nestačil...
dřív než se daly umístit výstražná znamení a trojúhelník, Nontas je po smrti!
Hloupá shoda okolností, kdyby jel o minutu dřív nebo později, nic se nestalo. Dle soudu manželky jeli oba pomalu, rozumně, normálně za daných okolností. V klidu se vraceli...(ale na dálnici i tirák má kolem stovky a při předjetí musíš mít apespoň 120, klídek za normální situace...)
S manželkou jsem mluvil telefonicky z Boloně, našel jsem ji statečnou v šoku v Dijonu na Nondasově telefonu, všechny formality již téměř vyřídila, ne, nechce, abychom se tam vraceli a podpořili ji...
Drž se holka, budeš mít za potřebí hodně síly a kuráže..
Ukončila se mnou telefonní rozhovor slovy, která si budu do smrti pamatovat.....
"Děcka, dávejte na sebe pozor, vraťte se v pořádku do vlasti! Ale fakticky, já to říkám vážně! PROSÍM VÁS, DÁVEJTE VELIKEJ POZOR. SLIBTE MI TO!!!!!!"
Upravil Doc dne 22.08.2011 15:22
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Tak ten pohled manželky znám naprosto dokonale ve vteřině je všechno uplně jinak.. Naštěstí u nás to mělo štasnej konec. Upřímnou soustrast rodině ... servis a diagnostika BMW Motorrad
uf do pr... kolik mu bylo?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
v r. 2008 (Iran) se představil jako 35 letý...
Doc přiložený následující obrázek:
[108.79Kb]
[147.16Kb]
Upravil Doc dne 22.08.2011 18:03
Tak asi vím, co prožívají blízcí. Přál bych jim, aby byli silní a nezlomil je osud. Nedávno jsem byl v podobné situaci, ale my jsme vyhráli. Je mi to líto. Teď se mě takovéhle situace dotýkají více, než bych si přál.