kaca napsal:
Kruci kluci a holky, je tu někde ta objednací tabulka???? Já už zapoměl, kterou sem vlastně chtěl.....
VŠECHNY ČEPICE MAJÍ NA KŠILTU ŠTÍTEK S PŘEZDÍVKOU, TAKŽE NEMUSÍTE SI PAMATOVAT CO JSTE SI OBJEDNALI. DÁVAT TO SEM UŽ NEBUDU, PROTOŽE NENÍ AKTUÁLNÍ, DOST VĚCÍ JSEM ŘEŠIL DODATEČNĚ.
georgino psal že k Tobe taky pojede dnes možná zítra jáá se tak tesim škoda že nemáme uvnitř čepice podepsanou tu paní stejně to byl úžasný a krásný příběh to už musíme přiznat s úsměvem na tváři všichni i míša s hugitkou teď tancují po obýváku a pějí píseň dokola
shadowGS napsal:
georgino psal že k Tobe taky pojede dnes možná zítra jáá se tak tesim škoda že nemáme uvnitř čepice podepsanou tu paní stejně to byl úžasný a krásný příběh to už musíme přiznat s úsměvem na tváři všichni i míša s hugitkou teď tancují po obýváku a pějí píseň dokola
shadowGS napsal:
Ani nevíš jak jsem ráda, že už jsou ty čapky fuč ...
Mám doma konečně normálního nenabručenýho a komunikujícího chlapa
shadowGS napsal:
Ani nevíš jak jsem ráda, že už jsou ty čapky fuč ...
Mám doma konečně normálního nenabručenýho a komunikujícího chlapa
Neboj on si zase něco vymyslí a to pak zase bude pohádka.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
tak ty cepky jsou proklety dneska meli dojit a divejte co my prislo od CP.
Vazeny zakazniku omlouvame se, z technickych duvodu nebude zasilka XX dorucena v avizovanem terminu. O dalsim postupu vas budemem informovat.
kurde jestli to nekde zadrbali
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
tak ty cepky jsou proklety dneska meli dojit a divejte co my prislo od CP.
Vazeny zakazniku omlouvame se, z technickych duvodu nebude zasilka XX dorucena v avizovanem terminu. O dalsim postupu vas budemem informovat.
jo to snad dojde, ale byt hackrem bych si podal ceskou postu zaplatil za dodani druhej den a nedodali Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
jo to snad dojde, ale byt hackrem bych si podal ceskou postu zaplatil za dodani druhej den a nedodali
Tvůj balík dorazí až zítra. Cácorka na poště měla plnou hubu keců, jak to dorazí včas, když to pošlu jako Balík do ruky a ho*no z toho. Balík se neztratil, textovka se posílá automaticky, když to dodání neproběhne ve stanoveném termínu. Reklamace poštovného možná není, leda si stěžovat na cácorku a na to kašlu, nemám na to náladu.
jasny ale opravdu balik ma dorazit do druheho dne sou to smejdi , proto uz posilam do vetsich mest pres Ulozenka.cz stoji to pouze 33kc
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
jo to snad dojde, ale byt hackrem bych si podal ceskou postu zaplatil za dodani druhej den a nedodali
Jo hoši dnes podáte , někdy dodáme.... Vánoce bylo až týden...Jsou to šmejdi. To ti napsali protože nedoručili dnes.Zítra je to ok,pokud ti to píše doručována k doručující poště nebo tak nějak.