Jsem rád, žes to tady nenapsal po Zemanovsku, protože to bych tady pak musel napsat něco po Schwar-zen-berg-sku:
Kte tomof muj, kte tomof muj
bory chuči po lučinach Anče, Kubo, chajnej, donr vetr krucajs element
foda šumi po skalinach. Johann... dal mi ten text a nerozptyloval
F sadě skchfi se jara kvet
zemskchy raj to na pochlet.
A to je ta krasna semě
Österreich...pardon..mondijé..kérmalér
zeme tscheska, tomof muj
zeme tscheska, tomof muj.
Tak toto bylo nejslabší, co jsem od Tebe četl. Klesáš na úroveň Zemana.
Každopádně je to zajímavý argument. Tu demodemokracii si opravdu každý vykládá po svém. A toto už je i pod úrovní Zemana, který, bohužel, žádnou nemá.Bohužel pro ty, co si ho přejí za prezidenta.
Nevím, proč se tak čílíš a hlavně proč mě káduješ.
My jsme si jenom s kolegou Zdenálem RT dopisovali.
On mi jako první napsal-nenapsal nějakou lichotku - vtipně s tím, že ji jako nenapsal.
A já jsem mu proto v témže duchu odpověděl-neodpověděl.
Tak proč najednou ten dvojí metr?
A proč tak křečovitá snaha umlčet a ponižovat lidi, kteří nevzhlíží ke Karlovi jako k modle? __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Jsem rád, žes to tady nenapsal po Zemanovsku, protože to bych tady pak musel napsat něco po Schwar-zen-berg-sku:
A to je ta krasna semě
zeme tscheska, tomof muj
Presne tak, takovou ubohost jsem necekal.
Viz má odpověď výše PeDRovi...
__
A s tím, cos nečekal, nejsi sám.
Mě taky hodně věcí i lidí překvapilo, a taky jsem to nečekal.
Víš, kdyby nebylo té dennodenní mediální masáže a toho nekritického a nevyváženého nadržování Schwarzenbergovi prakticky ve všech vlivných médiích, a hlavně kdyby nebylo toho nekritického obdivu až hysterie ze strany jeho přívrženců, tak jsem zticha. ÚPLNĚ ZTICHA.
Jenže něco tady v té kampani strašně smrdí, a já jsem už holt po těch letech na ty manipulace s lidma hodně citlivej.
Tak mi promiň, jestli můžeš, že vystupuju na obranu toho slabšího.
A buď ujištěn, že kdyby se tato nekritická hysterie vzedmula naopak na podporu Miloše Zemana, BYL BYCH JEDEN Z PRVNÍCH (aspoň tady na foru), KDO BY SE PROTI TOMU OZVAL.
To myslím naprosto vážně!
Tož asi tak. __________________________________________________________
A to je ta krasna semě
zeme tscheska, tomof muj
Každopádně je to zajímavý argument. Tu demodemokracii si opravdu každý vykládá po svém. A toto už je i pod úrovní Zemana, který, bohužel, žádnou nemá.Bohužel pro ty, co si ho přejí za prezidenta.
Nevím, proč se tak čílíš a hlavně proč mě káduješ.
My jsme si jenom s kolegou Zdenálem RT dopisovali.
On mi jako první napsal-nenapsal nějakou lichotku - vtipně s tím, že ji jako nenapsal.
A já jsem mu proto v témže duchu odpověděl-neodpověděl.
Tak proč najednou ten dvojí metr?
A proč tak křečovitá snaha umlčet a ponižovat lidi, kteří nevzhlíží ke Karlovi jako k modle?
Pokud vim tak jsi psal,ze z tech dvou nebudes volit ani jednoho.Tak mi neni jasne,proc se k Zemanovi temer nevyjadrujes a u Schwazenberga se snazis byt vtipny takhle ubohym zpusobem.Pak se nediv,ze jsi nazyvan(nenazyvan) nacionalistou,kdyz tve prispevky opravdu budi ten dojem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pokud vim tak jsi psal,ze z tech dvou nebudes volit ani jednoho.Tak mi neni jasne,proc se k Zemanovi temer nevyjadrujes a u Schwazenberga se snazis byt vtipny takhle ubohym zpusobem.Pak se nediv,ze jsi nazyvan(nenazyvan) nacionalistou,kdyz tve prispevky opravdu budi ten dojem.
Protože ti, ty kluku ušatá, chtěl drobet rozšířit obzory Neblbni Vevis, jsi člověk myslící, tak to ber myslí a né pocitovou hysterií. Já to mám podobně hozený jako Dovi.
Oba ty geronty bych při volbě opravdu pečlivě sledoval.....přes nitkový kříž a s čistou myslí na nich vykonal euthanasii. Potom sebrat 2/3 národa volební právo, přesvědčit nějakou ( a že jich máme) opravdu osobnost, nezasr . politikou a když jich bude několik, tak volit. A hezky podle myšlenek a jejich činů, které vykonali, ale ne na poli politickém. Ovšem tyto autority se nepotřebují umazat politickým blátem a ani nekandidují.
Takže za mě - ať žije monarchie a nebo anarchie?
Upravil Medik dne 24.01.2013 09:46
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vevis napsal:
OK, tomu rozumím a rád konstatuji, že si Tě vážím celou dobu co Tě z fora znám, a vážím si Tě i nadále i kvůli Této Tvé seriozní reakci.
Ale minuli jsme se bohužel ted v čase o pár minut - viz moje odpověď Tobě z 24.01.2013 09:35, kde Ti vysvětluju, proč píšu tak, jak píšu. __________________________________________________________
Protože ti, ty kluku ušatá, chtěl drobet rozšířit obzory Neblbni Vevis, jsi člověk myslící, tak to ber myslí a né pocitovou hysterií. Já to mám podobně hozený jako Dovi.
Tady nejde o to,jestli chces volit Milose nebo Karla.Jestli sem hodis nejaky odkaz,na negativni clanek o Karlovi,tak ok.Kazdy si to muze precist,treba uveri nebo neuveri.Overi si zdroj atd.Ale zesmesnovat cloveka(a myslim si,ze se shodneme na tom ze slusneho)tak ubohym zpusobem,to neni nic pro mne.
Podle mne je smutne,kdyz nekdo da vic na to,jakou ma clovek vyslovnost,prizvuk atd.nez na to co ma v hlave.
A at se nikdo nezlobi,ale to co predvadi Zeman a jeho tym,to je jedna lez za druhou a potom se za to jakoby omlouva.A kdyz nekdo v kampani nepravdive vytahuje hakove krize atd.,tak nevim jestli by se lidi meli spokojit s omluvou.
vevis napsal:
Tady nejde o to,jestli chces volit Milose nebo Karla.Jestli sem hodis nejaky odkaz,na negativni clanek o Karlovi,tak ok.Kazdy si to muze precist,treba uveri nebo neuveri.Overi si zdroj atd.Ale zesmesnovat cloveka(a myslim si,ze se shodneme na tom ze slusneho)tak ubohym zpusobem,to neni nic pro mne.
Podle mne je smutne,kdyz nekdo da vic na to,jakou ma clovek vyslovnost,prizvuk atd.nez na to co ma v hlave.
A at se nikdo nezlobi,ale to co predvadi Zeman a jeho tym,to je jedna lez za druhou a potom se za to jakoby omlouva.A kdyz nekdo v kampani nepravdive vytahuje hakove krize atd.,tak nevim jestli by se lidi meli spokojit s omluvou.
Vidíš a v jednom se určitě neshodneme. Slušný člověk by nedělal figurku Kalouskovi, to muže jenom pěkná ke...a nebo ignorant.
Slušný člověk se v našem systému nemůže dostat do vlády. Slušný člověk nemůže dělat ministra a vrcholem je, že slušný člověk se opravdu nenalézá mezi současnými kandidáty na šaškárnu.
Pořád srovnáváš a nejen ty Karel /Miloš ale je to jako když srovnáváš průjem /následky nepřiměřené konzumace burčáku. Jo jasně, z toho burčáku alespoň něco mám, třeba vopici.
A to zastávání se retardů, mrtvičňáků a podobně...... to nikam nevede. Vůdce státu by měl být kromě jiného i rétor. To Karlík už nikdy nebude.
Ale moc tě prosím, v zájmu i slušných lidí, neporovnávej je s kreaturami politické i světské moci, byť jsi možná přesvědčen, že je ten který také slušný. Není. Je to prostý skunk. A to jsem to zvíře urazil.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vevis napsal:
OK, tomu rozumím a rád konstatuji, že si Tě vážím celou dobu co Tě z fora znám, a vážím si Tě i nadále i kvůli Této Tvé seriozní reakci.
Ale minuli jsme se bohužel ted v čase o pár minut - viz moje odpověď Tobě z 24.01.2013 09:35, kde Ti vysvětluju, proč píšu tak, jak píšu.
Vis Dovi,nez ta kampan zacala,tak jsem sveho favorita nemel a rikal jsem si,ze bych zkousnul i toho Zemana.Ale jeho styl kampane na mne udelal takovy dojem,ze jestli vyhraje,tak to budu rozchazet hodne dlouho.
A treba nedavno tady napsal Medik,ze Fischer a Zeman jsou pro nej neprijatelni kvuli minulosti spojenou s KSC.Tak jsem si o te Zemanove minulosti neco dohledal a i jsem napsal,ze zrovna tohle mi u Zemana vubec nevadi,mozna naopak.Jen abys videl,ze na nem nevidim vsechno spatne.
vevis napsal:
Vidíš a v jednom se určitě neshodneme. Slušný člověk by nedělal figurku Kalouskovi, to muže jenom pěkná ke...a nebo ignorant.
Slušný člověk se v našem systému nemůže dostat do vlády. Slušný člověk nemůže dělat ministra a vrcholem je, že slušný člověk se opravdu nenalézá mezi současnými kandidáty na šaškárnu.
Pořád srovnáváš a nejen ty Karel /Miloš ale je to jako když srovnáváš průjem /následky nepřiměřené konzumace burčáku. Jo jasně, z toho burčáku alespoň něco mám, třeba vopici.
A to zastávání se retardů, mrtvičňáků a podobně...... to nikam nevede. Vůdce státu by měl být kromě jiného i rétor. To Karlík už nikdy nebude.
Ale moc tě prosím, v zájmu i slušných lidí, neporovnávej je s kreaturami politické i světské moci, byť jsi možná přesvědčen, že je ten který také slušný. Není. Je to prostý skunk. A to jsem to zvíře urazil.
Uz jsem tady jednou psal,ze o Kalouskovi si nedelam zadne iluze.Jenze to ani o 99%ostatnich.A proto od ministra financi necekam nic vetsiho,nez ze dokaze na rovinu rict,ze kdyz mame nejake prijmy a vydaje,tak ve vysledku by mela byt nula.Pokud mozno spis prebytek aby se ten dluh taky nekdy zacal snizovat.To je samozrejme politicky nepruchodne.Tak Kalousek alespon dela vsechno proto,aby se dodrzel domluveny schodek.A vsimni si,ze nikdy neni proti tomu,aby se z rozpoctu nekomu pridalo.Jen vzdycky trva na tom,ze je potreba se dohodnout,kde se ta sama castka ubere.A nic vic od ministra financi nepotrebuju at ho dela kdokoli.A aby si nekdo nemyslel,ze jsem za kazdou cenu doprava,tak klidne reknu,ze treba Rusnok byl podle mne taky vyborny ministr financi.
vevis napsal:
Ale minuli jsme se bohužel ted v čase o pár minut - viz moje odpověď Tobě z 24.01.2013 09:35, kde Ti vysvětluju, proč píšu tak, jak píšu.
Vis Dovi,nez ta kampan zacala,tak jsem sveho favorita nemel a rikal jsem si,ze bych zkousnul i toho Zemana.Ale jeho styl kampane na mne udelal takovy dojem,ze jestli vyhraje,tak to budu rozchazet hodne dlouho.
A treba nedavno tady napsal Medik,ze Fischer a Zeman jsou pro nej neprijatelni kvuli minulosti spojenou s KSC.Tak jsem si o te Zemanove minulosti neco dohledal a i jsem napsal,ze zrovna tohle mi u Zemana vubec nevadi,mozna naopak.Jen abys videl,ze na nem nevidim vsechno spatne.
Měli jsme to podobně - ale teď je to s tím rozdílem, že já hlavně kvůli tomu neuvěřitelně křečovitému (jako by na povel) vzepjetí mnoha těch celebrit a herců atd. jsem si začal hledat informace o KS, skládat si kamínky do mozaiky (bohužel čím dál hrozivější) a přemýšlet hodně důkladně, PROČ JE (údajně) TAK MOC NUTNÉ, aby byl zvolen zrovna Karel Schwarzenberg, a proč je kvůli tomu naopak MZ tak démonizován.
Samozřejmě, takové to skoro buranství a hulvátství MZ mnoho lidí odrazuje, a noblesa KS mnohým imponuje, ale co je možno od nich čekat, co tito lidé reprezentují a jaké hrozby jsou s jejich zvolením spjeny, to je mnohem důležitější než nějaký osobní šarm.
Přes všechna negativa MZ, oposmlouvou počínaje a podporou ze strany VK a jeho rodiny konče, jsou pro mne negativa KS tak závažná, že mu svůj hlas dát nemohu.
P.S.
Vstup MZ v období Pražského jara (jaro a léto roku 1968 v ČSSR) do KSČ v rámci obrodného procesu je i u mne snad to poslední, co bych MZ zazlíval - kdo tu dobu tání ledů nezažil, ten nepochopí úplně, jaká to tehdy byla euforie a naděej po těch předchozích 20 letech, hlavně letech padesátých. Takže souhlas.
Upravil Dovi dne 24.01.2013 10:38
Ještě mi prosím dovolte na dokreslení té mé rozpolcenosti mysli poznámku k tomu, jesli jsem nacionalistou nebo nejsem. Zrovna toto asi je málokdo sám u sebe schopen objektivně zhodnotit, a tak to raději nechám na jiných.
Ale je fakt, že když jsem si přečetl rozhovor s paní von Schwarzenberg und Hardegg o tom, že jestli se dostanou na Hrad, začala by se pak učit česky, tak jsem se místo vlastencem, za kterého jsem se celý život pokládal, cítil být v tu chvíli spíše tím nacionalistou.
Proč?
Je sice fajn, že paní Therese říká, že když se naučila svahilsky, začala by se učit i česky, akorát je přitom zarážející, že když už je její manžel Karel už od mládí takový český vlastenec, že se česky nezačala učit už dávno. Jenže za těch mnoho let, co je jeho manželkou, jí čeština jejího manžela, českého to vlastence, neříkala nic, a teď na stará kolena by to údajně chtěla dohánět.
A předpokládám, že Karlovy děti (apoň ty první dvě, které počal on) jsou taky velcí čeští vlastenci, a že kromě jistě perfektní němčiny umějí i česky.
Pokud ano, tak o to víc je podivný, že jejich matka za těch 45 let, co jsou s Karlem svoji (jasně, byla tam ta přestávka kvůli nevěře a nemanželskému dítěti, pak rozvod a teď nedávno znovu sňatek), za celá ta dlouhá desetiletí se česky nenaučila a ani neučila. Nesjpíš to Karlovo české vlastenectví nebrala vůbec vážně - čili výhodnější bylo učit se svahilsky, protože tam měli chatu. __________________________________________________________
Přes všechna negativa MZ, oposmlouvou počínaje a podporou ze strany VK a jeho rodiny konče, jsou pro mne negativa KS tak závažná, že mu svůj hlas dát nemohu.
Tak sem s nima. Ale ať se neukážeš jenom jako malý český zaprděnec.
Ještě mi prosím dovolte na dokreslení té mé rozpolcenosti mysli poznámku k tomu, jesli jsem nacionalistou nebo nejsem. Zrovna toto asi je málokdo sám u sebe schopen objektivně zhodnotit, a tak to raději nechám na jiných.
Ale je fakt, že když jsem si přečetl rozhovor s paní von Schwarzenberg und Hardegg o tom, že jestli se dostanou na Hrad, začala by se pak učit česky, tak jsem se místo vlastencem, za kterého jsem se celý život pokládal, cítil být v tu chvíli spíše tím nacionalistou.
Proč?
Je sice fajn, že paní Therese říká, že když se naučila svahilsky, začala by se učit i česky, akorát je přitom zarážející, že když už je její manžel Karel už od mládí takový český vlastenec, že se česky nezačala učit už dávno. Jenže za těch mnoho let, co je jeho manželkou, jí čeština jejího manžela, českého to vlastence, neříkala nic, a teď na stará kolena by to údajně chtěla dohánět.
A předpokládám, že Karlovy děti (apoň ty první dvě, které počal on) jsou taky velcí čeští vlastenci, a že kromě jistě perfektní němčiny umějí i česky.
Pokud ano, tak o to víc je podivný, že jejich matka za těch 45 let, co jsou s Karlem svoji (jasně, byla tam ta přestávka kvůli nevěře a nemanželskému dítěti, pak rozvod a teď nedávno znovu sňatek), za celá ta dlouhá desetiletí se česky nenaučila a ani neučila. Nesjpíš to Karlovo české vlastenectví nebrala vůbec vážně - čili výhodnější bylo učit se svahilsky, protože tam měli chatu.
Asi vzhledem k tomu,ze se v Cesku tolik nezdrzuje a Karel mluvi nemecky,tak nemela potrebu se ucit cesky.Ja to vcelku chapu.Nez jsem jel poprve do Albanie,tak jsem se nadsene ucil pul roku anglicky a da se rici,ze jsem se trochu domluvil.Jenze anglictinu jsem tam moc nepouzil a od te doby ji nepouzivam vubec.Takze uz jsem zase 90%zapomnel.Takze takove to uceni,co kdybych to nekdy potreboval,na to uz kaslu.Ale kdyz vim,ze to potrebovat opravdu budu,tak jsem schopen se toho dost relativne rychle naucit.
Vidím to úplně stejně. Pokud to někomu připadlo legrační, mně určitě ne. Zemana nevolím, ale nevidím jediný důvod, proč se zabývat kolik má brad? Taky mě včera v duelu, zajímaly názory všech sympatizantů. To, jak se vyjadřoval D.Hůlka, mi zdaleka nevadilo jak to, co vůbec říká. Ten byl úplně mimo...Myslím si, že to dobře vyjádřil O. Vetchý.
A já si chci zachovat vlastní rozum a hlavně obsah žaludku, takže podobné pořady nesleduji tak nějak z preventivních důvodů
Tak hezké prosbě od velkého německého musí malý český vyhovět...
Tak hezké prosbě od velkého německého musí malý český vyhovět...
Tenhle zdroj vubec neznam.Pripada mi to jako nejake forum.A jestli koukam dobre,tak v hlavicce maji ****i,vohnouti.....,pak je tam obrazek s prasatama atd.
Nejak vic jsem na to nekoukal,ale duveru to ve mne nebudi.
Tenhle zdroj vubec neznam.Pripada mi to jako nejake forum.A jestli koukam dobre,tak v hlavicce maji ****i,vohnouti.....,pak je tam obrazek s prasatama atd.
Nejak vic jsem na to nekoukal,ale duveru to ve mne nebudi.
Vidíš Vevis, já tam jsem často a je to jako všude, musíš se prodrast sra č kama a najdeš i krásné jádro. Některé člábky jsou děsné, ale některé si fakt přečtu s chutí. Jo a těch názvůse přestaneš lekat, když si přečteš, v jakém kontextu a k čemu jsou užívány.
Tak jsem si precetl alespon upozorneni pro ctenare:
1. Články zveřejněné na těchto stránkách se často týkají jevů či věcí, které se autorům článků nelíbí nebo na ně chtějí z různých příčin poukázat. Čtením těchto textů můžete přijít o iluze, které vám nikdo nebude nahrazovat jinými.
2. Veškerá podobnost popisovaných osob, jevů nebo věcí s reálně existujícími osobami, jevy nebo věcmi je čistě náhodná.
3. Většina zde publikovaných textů je politicky nekorektní, xenofobní, sexistická, nacionalistická, heterosexuální, rasistická, záštiplná, obsahuje sprostá slova nebo alespoň překlepy a gramatické chyby.
4. Můžete vyjádřit váš názor v diskusi, nečekejte ale, že s Vámi někdo bude souhlasit, odpovídat Vám nebo se Vám omlouvat.
5. Obsah článků a diskusí k nim závisí na rozhodnutí autorů, obsah stránek pak na libovůli majitele webu (D-FENS).
6. Pokud se Vám to nelíbí, nečtěte to.
Myslim,ze je to podobny zdroj,jako kdyby nekdo daval odkazy na politicke diskuze na bmwgs foru.
vevis napsal:
Tak jsem si precetl alespon upozorneni pro ctenare:
1. Články zveřejněné na těchto stránkách se často týkají jevů či věcí, které se autorům článků nelíbí nebo na ně chtějí z různých příčin poukázat. Čtením těchto textů můžete přijít o iluze, které vám nikdo nebude nahrazovat jinými.
2. Veškerá podobnost popisovaných osob, jevů nebo věcí s reálně existujícími osobami, jevy nebo věcmi je čistě náhodná.
3. Většina zde publikovaných textů je politicky nekorektní, xenofobní, sexistická, nacionalistická, heterosexuální, rasistická, záštiplná, obsahuje sprostá slova nebo alespoň překlepy a gramatické chyby.
4. Můžete vyjádřit váš názor v diskusi, nečekejte ale, že s Vámi někdo bude souhlasit, odpovídat Vám nebo se Vám omlouvat.
5. Obsah článků a diskusí k nim závisí na rozhodnutí autorů, obsah stránek pak na libovůli majitele webu (D-FENS).
6. Pokud se Vám to nelíbí, nečtěte to.
Myslim,ze je to podobny zdroj,jako kdyby nekdo daval odkazy na politicke diskuze na bmwgs foru.
a máme na D_Fenzu další duši třeba o autech je tam toho taky kopec a některé věci od d.fenze jsou taky dobré. Ovšem raději tam nepiš, že jsi cyklista, to funguje jako KTM tady