vevis napsal:
Tak jsem to byl rozdejchat,vyvetrat si hlavu a zaroven si po sobotnim 110km nejtezsim MTB maratonu taky trochu uvolnit nohy.(na kole).Vyjizdel jsem s myslenkama ze kazdej dobrej skutek bude po zasluze potrestan atd.Nakonec jsem se uklidnil a rekl si,ze vše zle je pro neco dobre.Kdyz jsem ten model objednaval,tak jsem vedel,ze modely od schucco jsou na ebay od 65eur.Jenze nektere jejich obrazky vypadaji fakt divne http://www.ebay.d...p;_sacat=0a nechtel jsem riskovat,ze kvuli usetrenym 25 eur objednam nejaky paskvil.Mohl jsem usetrit na postovnem,protoze jsem to mohl nechat poslat na nemeckou adresu a do cech to nechat zdarma dovezt.Ale rekl jsem si,ze dulezitejsi je aby to tu bylo rychle a zadne setreni nebude.No a kdyz se to tak vezme a jezek by se ozval zrovna na zacatku,ze ten model necha treba za 1000kc,kolik by jsme asi navrhli,ze se bude vybirat?30kc?Diky te přemrštene cene se vybira 100kc,vice nez 10 lidi poslalo 200kc a 2 borci poslali 500kc!A nejsou to mistni prodejci ani inzerenti!Penize pro Bohumila přibivaji a ja veřim,ze krom toho modelu dostane v obalce 10000kc,mozna i vic.A taky verim,ze jednou ten model ukaze vnoucatum a rekne jim:,,Tenkrat na me kluci nešetřili a koupili ten nejdrazsi model 80 g/s jaky se tenkrat nechal koupit!"
To jsi napsal krasne!
Diky take za Tvuj cas a praci. Vzdy se najde nekdo, kdo to urcite "umi" udelat lepe, ale zname to.
Upravil dufino dne 10.09.2013 09:18
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Milan V napsal:
Tak víkend byl prý nejhorší..to je celý Bohumilale teď už je to prý lepší a lepšíDržíme palce a jen tak dál Bohumile
Tak věřme že to už bude dál probíhat jen dobrým směrem a přeju rodině Bobumila pevné nervy.Moc dobře vím jaký to je mít někoho s touto diagnozou ve špitále.
vevis napsal:
Tak snad uz se to bude jenom zlepsovat!
Nicky pro kontrolu a presnou castku napisu vecer.
To tedy koukám a jsem potěšen. Budeme muset být opatrní, aby se Bohumilovi dojetím po té nekousla pumpa. Takže já jakožto nevychovatelný křupan budu raději pouhý pozorovatel Jen co to krapet rozchodí, servírujte mu to diplomaticky
Upravil vevis dne 24.10.2013 21:09
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohumil zůstává v umělém spánku a ještě nějakou dobu to potrvá. Z rozhovoru s jeho synem Michalem jsem měl dnes dobrý pocit, působil na mě o proti předešlým dnům klidněji a vyrovnaně. Dobrou zprávou od něj tedy je, že je to lepší
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Dnesni jmena pro kontrolu:Eda,bluesbery,Dawid,Melizoi,Jarda,zdeju,bubak,Pavel Hudeček,Progranit,Pardal,JT,FRN,Kandráč Michal,JPBMW,Ježek,Clyde,Speedy.
Upravil vevis dne 24.10.2013 21:10
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem dal půl litru švestky, takže to by muselo ozdravit aj mrtvolu natož Bohumila
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohumila jsem osobně nepotkal, ale podle jeho příspěvků, fotek a příběhů na mě působí, že má v sobě kus takového opravdového člověčího dobra. Takže mu přeju, aby mu to pomohlo vypořádat se s nemocí a pevně věřím, že to zvládne. K tomu taky posílám malý příspěvek, ať už to využije prakticky nebo jen tak pro radost
Dedkoid napsal:
hurááá, za chvíli nasbíráme na nový Národní chorbalový stadión.
..jezis marja jen to ne... takovej sport pro c.u.r.a.k.y. ... ... to uz bych radeji Sablikovy stavel zimni stadion na to jeji brusleni...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure