Ivan napsal:
V tom případě by měli naši představitelé vyrážet na služební cesty na Balkán, IS vyzval tamní muslimy k zabíjení kohokoliv. Video natočené před pár měsíci, ale přesně věděli, že jeho čas přijde a kdy ho zveřejní. Před dvěma roky jsem někde zaslechl termín IS, před rokem to byla vzdálená věc, začátkem roku vyhrožovali přívaly uprchlíků a mezi nimi svými maskovanými bojovníky (což se děje a Evropa záměrně mlčí), nyní je jižní Evropa plná uprchlíků, kteří se houfují v Bolzanu, pár hodin jízdy odsud a nastal čas aktivovat islámské obyvatele Balkánu. Těch tam je hodně a mohou být základem silné armády. Svůj plán dodržují se strašidelnou jistotou a když si vzpomenu na jejich mapu Evropy, které by chtěli dosáhnout do 5 let, říkám si, jestli nejsou v předstihu.. Na podzim chceme jet Makedonii, Albánii atd. a nikdy bych nevěřil že o té cestě budu pochybovat... Co se musí stát, aby se naivní, "civilizovaný" svět probudil? Nejsem příznivcem konspiračních teorií, ale naše, podle mne absurdní váhání, mne přivádí na myšlenku, jestli nejsme řízeni nějakou záhadnou organizací, která jim v tom pomáhá...
Myslím, že petice zbytečná určitě není. Ale je to teprve začátek. Taky je dobré vědět kolik lidí na to slyší. Až už tady budou mraky slimáků, bude pozdě brečet. Já už do toho 6.tého poslal nějakých 80 podpisů a protože to ještě běží, tak jsem si vytisknul nové a ještě se něco nasbírá. V hospodách, kam chodím jsou uvědomělí a nevypadalo to, že se bojí o krk. A v práci komu jsem to dal, většinou souhlasili. Je to pro dobrou věc...
.... sledoval jsem a je to hodně smutný kino. Rozumím, že v tomto pořadu není čas/místo/prostor na "normální" konstruktivní diskusi s argumenty, ale toto byla síla. Názory některých jedinců (především z filozofického prostředí) mě zarážejí
- jak psal Ivan o několik příspěvků výše - mrazí mě z jeho popisu a cítím to
podobně
- "humorná" fotka s přistěhovalci & romové, zatrnulo mi. Když si představím, co tady člověk buduje, jak se v životě chová, vychovává děti,....., pak přijde člověk, který je zvyklý se chovat "jinak" a bude ohrožovat mojí rodinu...., je mi z toho opravdu úzko
Ale, fórum je o motorkách, takže vzhůru na ně a užijte víkend.
H
www.jantruhlar.cz
I z tohoto mrazí http://neviditeln...ranici_wag
Já jsem nepřizpůsobivé sousedy-rozumněj hnědočechy-už zažil, ale toto je jiná liga
Upravil GSSG dne 12.06.2015 07:56
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Honza - no to by nás mrazit mělo. Když zaokrouhlím, před rokem byl IS 2000 km daleko, před půl rokem 1000 km a nyní 500 km. A ve Vídni, kam je to kousek, je plno uprchlíků plno a budeme-li brát za fakt, že mezi nimi jsou i maskovaní bojovníci IS, už dnes jsou napojeni na islámskou komunitu v Rakousku a rozdělují instrukce o dalším postupu. Jsem hluboce přesvědčen o tom, že všechny možné zpravodajské složky kilometry pozadu a netuší co se ve skutečnosti děje. A že IS je dokonale organizovaný, s dokonalým plánem, relativně neomezenými zdroji a neskutečnou schopností improvizace a okamžitého poučení a nápravy chyb. To, co my ztrácíme a utápíme se ve smrtelném kokteilu vlastní dokonalosti
O víkendu jsme se na srazu bavili tím, že nakonec bude možná zachráncem Evropy Rusko a Putin. Ve chvíli přímého ohrožení Ruska IS by mělo na hranicích během pár hodin 2 milony vojáků, kteří by přejeli IS jako parní válec. A mně se vybavuje katastrofická vize, jak obyvatelstvo totálně paralyzovaných evropských zemí prchá přes Polsko, pobaltské republiky a Bělorusko do azylu v Rusku. Myslíte, že je to nesmyslná představa?
Když koukám na mapu Evropy, kam až chtějí IS nasadit svou krutovládu, tak končí v Rakousku. Věřím že sem nepolezou, nejsme pro ně dost lukrativní zem.
Islámskej zevl by v ČR sám od sebe nepřežil. Ani uprchlíci sami se sem moc nehrnou kvůli naší nepřístupnosti k vírám jako takovým, natož islámu, kterej považujeme za naprostou zhowadilost. Krom toho si tady pěstujeme psikočky kterým když přiškrtíme kohoutek, tak se o islámisty budou muset postarat. Veš nerada v kožichu konkurenci...
Jsme jediný pohanský stát Evropy. Něco jako poslední kelstká osada, a to je naše výhoda. Uprchlíci, které nám sem Evropa naroubuje potáhnou do německa a Rakouska při první jejich možnosti. Stačí jim na každým kroku připomínat, že tady o ně nikdo nestojí. Zrovna včera jsem jednu polednici vyřval ať nečumí před marketem a táhne odkud přišla. Stála tam, na někoho čekala a házela pod sebe petky a další bordel....Docela čuměla a už jsem jí tam nepotkal. Tak by se k nim měli chovat všichni, aby si uvedomili, že sem nepatřej.
A až to v Evropě vypukne, u nás bude relativní klid. Těch několik málo vypráskáme jak sudetský Němce.
Pořád spoléhám na to, že než my tady, budou si muset obhájit budoucnost Francouzi, Němci, Švédové, Italové.....
Jsem tedy v klidu, ale jsem i připravenej našim dětem cestičku vyšlapat.
Upravil Hrabe_X dne 12.06.2015 10:21
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Věřím že sem nepolezou... Islámskej zevl by v ČR sám od sebe nepřežil. Ani uprchlíci sami se sem moc nehrnou kvůli naší nepřístupnosti k vírám... Uprchlíci, které nám sem Evropa naroubuje potáhnou do německa a Rakouska při první jejich možnosti. Stačí jim na každým kroku připomínat, že tady o ně nikdo nestojí. A až to v Evropě vypukne, u nás bude relativní klid. Těch několik málo vypráskáme jak sudetský Němce.... Pořád spoléhám na to, že než my tady, budou si muset obhájit budoucnost Francouzi, Němci, Švédové, Italové...
Nic ve zlém, ale považuji to za naivní představu a jejich mapu za záměrné mlžení. Nejde o uprchlíky, ale IS, až ten se bude valit Evropou, nebudou ho zajímat hranice... Zní to jako sci-fi nebo katastrofický film, ale rychlost, s jakou to realizují, je tak děsivá a přesně odpovídá skutečnosti, že by bylo dobré vnímat to jako realitu.
A uprchlíci? Vzpomínáte na začátek roku, kdy první zpráva o uprchlících byla "z úst" IS, který prohlásil "Pošleme vám do Evropy půl milionu uprchlíků a mezi nimi naše bojovníky"... Já myslím, že oni nás znají mnohem víc než my je a přesně vědí, jak se sem dostat...
Mimochodem, včera jsem zaslechl, že Rakousko zadrželo 600 uprchlíků, kteří šli údajně od nás a proto nám je vrátili. Přišlo mi to absurdní, tak nevím, co si o tom myslet...
Hrabe_X napsal:
Když koukám na mapu Evropy, kam až chtějí IS nasadit svou krutovládu, tak končí v Rakousku. Věřím že sem nepolezou, nejsme pro ně dost lukrativní zem.
Islámskej zevl by v ČR sám od sebe nepřežil. Ani uprchlíci sami se sem moc nehrnou kvůli naší nepřístupnosti k vírám jako takovým, natož islámu, kterej považujeme za naprostou zhowadilost. Krom toho si tady pěstujeme psikočky kterým když přiškrtíme kohoutek, tak se o islámisty budou muset postarat. Veš nerada v kožichu konkurenci...
Jsme jediný pohanský stát Evropy. Něco jako poslední kelstká osada, a to je naše výhoda. Uprchlíci, které nám sem Evropa naroubuje potáhnou do německa a Rakouska při první jejich možnosti. Stačí jim na každým kroku připomínat, že tady o ně nikdo nestojí. Zrovna včera jsem jednu polednici vyřval ať nečumí před marketem a táhne odkud přišla. Stála tam, na někoho čekala a házela pod sebe petky a další bordel....Docela čuměla a už jsem jí tam nepotkal. Tak by se k nim měli chovat všichni, aby si uvedomili, že sem nepatřej.
A až to v Evropě vypukne, u nás bude relativní klid. Těch několik málo vypráskáme jak sudetský Němce.
Pořád spoléhám na to, že než my tady, budou si muset obhájit budoucnost Francouzi, Němci, Švédové, Italové.....
Jsem tedy v klidu, ale jsem i připravenej našim dětem cestičku vyšlapat.
Já jsem přesvědčen, že laskavé slovo a vlídnou tvář je třeba směrek k slimáckým nejen bubákům radikálně přehodnotit. Trvale.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zajímavé video... https://www.youtu...9OHapuhzs4Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Pěkný...snad si to pustí taky naši zákonodárci v Bruselu.
Ale ti raději budou řešit, jak se má jměnovat pomazánkový máslo a jako moc může být ohnutej banán....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pěkný...snad si to pustí taky naši zákonodárci v Bruselu.
Ale ti raději budou řešit, jak se má jměnovat pomazánkový máslo a jako moc může být ohnutej banán....
Jo tak nějak. Proč by si to pouštěli. Hele jak byla kdysi ta hádanka o pesimistovi, optimistovi a realistovi??? Optimista se má učit anglicky, pesimista rusky a realista střílet??? Já myslím, že by se střílet měli učit všichni už na základce :-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
Jo tak nějak. Proč by si to pouštěli. Hele jak byla kdysi ta hádanka o pesimistovi, optimistovi a realistovi??? Optimista se má učit anglicky, pesimista rusky a realista střílet??? Já myslím, že by se střílet měli učit všichni už na základce :-)
Tak to bylo.
Každej rozvinutej kapitalismus potřebuje válku. (Všechno roztřískat, vyčistit vzduch, línej póvl pozabíjet, pak začít budovat - dostatek práce, žádná krize, nezaměstnanost nulová, flákači hluboko v hlíně = na 50-60let zase ideální svět).
Nyní roste už 3tí generace, co válku nezažila, takže čistě statisticky se jí na starý kolena musím dočkat a naše děti si jí budou muset vybojovat.
Nepíšu to jako svoje přání ale jako osobní realistickej pohled.
H.
Tak to bylo.
Každej rozvinutej kapitalismus potřebuje válku. (Všechno roztřískat, vyčistit vzduch, línej póvl pozabíjet, pak začít budovat - dostatek práce, žádná krize, nezaměstnanost nulová, flákači hluboko v hlíně = na 50-60let zase ideální svět).
Nyní roste už 3tí generace, co válku nezažila, takže čistě statisticky se jí na starý kolena musím dočkat a naše děti si jí budou muset vybojovat.
Nepíšu to jako svoje přání ale jako osobní realistickej pohled.
Hezká matematická teorie pocházející z neexistujícího, ideálního světa.
Když budeme muset živit 20 uprchlíků a 5 hnědočechů, k tomu své děti a rodiče, asi to neutáhnem. Když někdo ano, neutáhne to zbylých 99% méně schopných a úspěšných lidí. A přesně tohle nám teď EU diktuje.
Za jak dlouho tedy zkrachuje sociální systém, začne krize, zvítězí strany, které budou mít radikální řešení?
Nebo si vážně někdo myslí, že africký netáhlo, které 35let zevlovalo a nevidělo práci (proto dále jen zevl), dělalo děti a znásilňovalo ženy ve vedlejších vesnicích pustíme do kanceláře, aby například projektovalo budovy? Nebo třeba dělalo na páse v automobilce? A co na to řeknou nezaměstnaní,kvalifikovaní nebo alespoň gramotní, kteří nemůžou sehnat práci? Bude se jim líbit, že nemaj nárok na dávky a musej platit nájem a zevl dostává 600Euro na hlavu?
Zevl ti rukama dělat nebude a ani neví, jak má vypadat zametenej chodník, protože na to nemá buňky. Jeho plánem je nechat se živit. Každej má doma v průměru 4 manželky a s každou 5 dětí. Přijmeme tedy 2000 zevlů a tím pádem musíme hledat ubytování pro 40tisíc, které přijedou v další vlně. A to jen za podmínek, že nám tady nezačnou hned řezat hlavy.
Tady nejde o rozbité okno, ale o přemnožení a migraci druhu a boje různých kultur a světů o svou budoucnost.
Ale hlavně že je pohodička a sluníčko svítí. O špatných zprávách je zakázáno mluvit, natož hledat řešení. To by byl rasizmus, xenofobie a kdo ví co ještě.
H.
Mám pocit, že je v tom možná částečně skryta podstata problému i jeho řešení, i když nevím, zda a jak dlouhodobě fungujícího. V každém případě myslím, že svět se ocitl na křižovatce.
S rozbitými okny jsem reagoval na větu o potřebách války v kapitalismu. Pochopil jsem to jako narážku na jeho nefunkčnost. Což je často slyšet, že je to nefunkční a přežitý systém Ale jinak myslím, že se už v Evropě o kapitalismus nejedná - viz. třeba sociální dávky.
Nedávno jsem byl v Norsku..v každém zapadákově člověk může potkat zahalené osoby, neměl jsem dobrý pocit - a to ani nejsou členové EU jen mají výnosné soc. dávky..
tomtom napsal:
S rozbitými okny jsem reagoval na větu o potřebách války v kapitalismu. Pochopil jsem to jako narážku na jeho nefunkčnost. Což je často slyšet, že je to nefunkční a přežitý systém Ale jinak myslím, že se už v Evropě o kapitalismus nejedná - viz. třeba sociální dávky.
Nedávno jsem byl v Norsku..v každém zapadákově člověk může potkat zahalené osoby, neměl jsem dobrý pocit - a to ani nejsou členové EU jen mají výnosné soc. dávky..
To je pravda.
Podívej se na 20let staré zahraniční filmy. Žádné klekánice se nikde v Paříži necouraly a když, tak to byla elita na dovolené a chovali se slušně.
Docela jsem se vyděsil letos ve Stuttgartu. Všichni Němci v práci a ulice plné ručníkářů. V Mnichově, Vídni a dalších větších městech je to hodně podobné.
Myslím, že Evropa nyní střízliví a neví si rady. Chtěli ve dvou letech adaptovat 40tisíc uprchlíků a už jich tu maj před 200tisíc a dalších 200tisíc čekaj do konce roku. Snad přehodnotí své plány, začnou potápět lodě a těm co sem připlujou daj bagetu, petku vody, narvou je do kontejnerů a odvezou odkud přišli.
H.