Tak co borci, makate? Za chvili finisujeme! Priznam se, ze ja jsem ted v utlumu jak prase...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
WTF!!! Noooo, to je teda uctyhodnej vykon! Uz se tesim na fotky... Jen doufam, ze si toho nedosahl hladovkou? Protoze to by sis moc neposlouzil. Kazdopadne fakt mazec! Predstav si, ze jdes do reznictvi a koupis si 20kg sadla. A tohle na tobe bylo pred trema mesicema naveseny...
Ale minimalne jedno negativum tohle pro Tebe bude mit. A to nemalou investici do noveho satniku vc. motohadru! Ty teda v prvni rade! I helma Ti bude velka... Ja se dostal v hadrech z XXL na L a helma z L na M
Tak ja po dvou virozach za posledni dva mesice s vysledkem nejsem moc spokojeny, ale jsem v plnem treninku, tak snad se nejaky vysledek ukaze.
To progranit: Tak kdyby jiz nikdo jiny nesundal ani kilo a Tvou transformaci pomohli alespon trochu nastartovat touto soutezi, tak ba to stalo za to.
Vypada to, ze rukavice od Padala budou Tvoje, tak alespon jedna cast satniku:-))
Ja jsem dole 4kg.
Splněný sen moje 1100GS
Rukavice a boty budou asi jediny kus garderoby, ktery menit nemusi... Nevadi, ja si je kdyztak vezmu!
Taky jsem si odchcipal svoje. Dva tydny na ATB mi moc nepomohli, ale to je zivot...
Kazdopadne progranit je jasny dukaz toho, ze tahle soutez smysl mela. Kdo mel dostatek vule a rozumu (a zdravi), ten se toho chopil a neco mu to prineslo. A to je moc fajn!
Ja si myslim, ze urcite nekdo mlcenlivy z prihlasenych se vytasi se super vysledkem.
Tesim se hlavne fotky Mirky:-))))))))
Tak pojdme do finise aktivne:-))
Splněný sen moje 1100GS
Tak je jasny, ze srazit 20kg, kdyz mam 40kg nadvahu, je lehci, nez se ztratou 5kg vysekat na kost... Fotky nam ukazou, kdo bude nakonec vitez! Ja osobne budu mit vahovy ubytek 0kg, Ale na kost vysekany taky nebudu. Zatim...
Upravil BURE dne 13.03.2015 08:23
Tu Cibus: Tak to jsem rad ze Te to namotivovalo.
To Suky: Celkove kilogramy minus nejsou hlavni parametry viz treba Bure. Hmotnost stejna ale jiny clovek. Hlavni je, aby byl clovek spokojeny s vysledkem a motivovalo ho to do dasi aktivity.
Ono nakonec i na oko nemusi byt rozdil videt, ale clovek se citi lepe.
Splněný sen moje 1100GS
Presne tak, delame to vsichni preci hlavne pro sebe! Aby jsme se citili dobre a dobre se nam tak zilo... Ne proto, aby jsme si tady honili triko, jaky jsme kurna namakani borci, no ne? Maximalne pro motivaci dalsich vahavcu...
Vim o cem mluvis, ja dal dolu 30kg a nakrmil jsem kontejner na hadry po dekl... Ale v tomle pripade to clovek tak nejak prijme sportovne.
Tak a je tu finish. Po dvou nachlazenich doladu formu strevni virozou.
Takze prosim o zaslani konecnych udaju o vaze a rozmerech.
Kdo chce, muze poslat i fotku.
Za sebe muzu rict, ze jsem makal mnohem vice, nez kdyby soutez nebyla a timto tato sutez pro me osobne splnila svuj ucel. Bohuzel v zapalu boje jsem nedolecil nachlazeni, tak se vratilo.
Tesim se na Vase vysledky.
Splněný sen moje 1100GS
A jake jsou Jencku vysledky? Ses pres veskere problemy spokojen?
Ja si taky prosel pomerne slusny nachcipem, ktery me zastavil na 3 tydny. Ale i tak jsem se pomerne slusne hodil do formy, takze pres vsechny potize jsem s vysledky celkem spokojeny. Soutez pro me byl nemalou motivaci, jsem rad, ze jsem do toho sel! Presne vysledky i s foto doplnim v nejblizsim moznem terminu. Predbezne odhadem 86-87kg a 83-84cm. Stale je na cem makat!!!
Výrazně jsem změnil jídelníček, pravidelné cvičení mi však dlouho nevydrželo, i na dlouhé procházky chodím již jen tak jednou týdně, ale stávající váha mi již dovolí v klidu zapnout motooblečení a dokonce si i sednout beze strachu o odlétnuvší knoflík.
Vypustil jsem i každodenní dvě večerní piva, ale páteční pivní večery jsem ponechal a oslavám jsem se také nevyhýbal, takže jsem se nemučil až na doraz
Za chvíli se ráno oteplí a konečně začnu jezdit do práce na kole, takže denních 30 km v tempu by mohlo ještě trochu pomoci.
Takže kluci díky za pomoc s motivací, cítím se o dost lépe a ušetřím spoustu peněz za nové hadry
Tak se omlouvám, že jsem se neozval dříve, ale jsem stále v transformaci.
Takže výsledek dám ve dvou číslech.
K 19.3 - Váha 87kg pas 90
k 22.3 - Váha 85,7, pas 88.
Kdybych se na to cvičení vykašlal, asi bych se z poslední dva dny dostal na stejnou váhu:-))))
Ale jsem rád, že jsem makal.
Tak doufám, že sem ještě někdo hodí výsledky nebo alespoň poznatky.
PS: fotky vkládat nebudu, ať to zase někoho nepohoršuje.
Splněný sen moje 1100GS
Jen se nestyd, bez fotek neni viteze! To Vam tu taky muzu povidat, ze mam figuru jak Ivan Drago... V tydnu ty fotky poresim a dam to sem i s vysledky.