kejda napsal:
Nelze srovnávat Fabarm a Hawk. Úplně jiná kvalita.........na nějaký střílení na střelnici v počtech desítek kusů najednou to moc není..............
To je snad každýmu naprosto jasný.
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
kejda - to je jasné, proto jsem psal, že s tím stejně moc střílet nebudu, proto se to ve mně pere, rozumem určitě stačí Hawk. Cenu Fabarmu považuji vzhledem ke kvalitě za přiměřenou.
Ivan napsal:
kejda - to je jasné, proto jsem psal, že s tím stejně moc střílet nebudu, proto se to ve mně pere, rozumem určitě stačí Hawk. Cenu Fabarmu považuji vzhledem ke kvalitě za přiměřenou.
Tak na tento účel to bude zcela dostačující, no a na osobní ochranu ji samozřejmě taky můžeš nosit, pod kabátem - skrytě. To bude překvápko, až bubák zazlobí a vytáhneš to zpoza bundy. Na cestu zpět do Tramtáristánu hromádku 5 mm buckshotů do té černé zadnice . Preventivně bych ještě každý 2 náboj prostřídal se slugem.
Upravil kejda dne 24.02.2016 18:48
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Ivan napsal:
Tak na tento účel to bude zcela dostačující, no a na osobní ochranu ji samozřejmě taky můžeš nosit, pod kabátem - skrytě. To bude překvápko, až bubák zazlobí a vytáhneš to zpoza bundy. Na cestu zpět do Tramtáristánu hromádku 5 mm buckshotů do té černé zadnice . Preventivně bych ještě každý 2 náboj prostřídal se slugem.
Na bubaky jedine Duplexem. U 9mm klasickou do krize narizlou Vlasim. Taky pokazi odpoledne. :-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
hosani , myslite , ze kdyby se nas vic domluvilo na Fabarm tak by se nekde nedala uhadat lepsi cena ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
hosani , myslite , ze kávy se nas vic domluvilo na Fabarm tak by se nekde nedala uhadat lepsi cena ?
Všeobecně prodejci zbraní mají poměrně žně, takže slevy nedávají. Myslím, že by se dala domluvit sleva tak litr, dva u brokovky okolo dvacky. Ale nepočítej, že ti někdo slíbí slevu 30%. U zbraně za 60 tisíc se dá dohodnout cena kolem 55.
Upravil kejda dne 24.02.2016 21:32
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
schrek napsal:
hosani , myslite , ze kdyby se nas vic domluvilo na Fabarm tak by se nekde nedala uhadat lepsi cena ?
Promiň..........možná, ale to muselo být fakt VÍC lidí a nesměl bys to řešit takto na foru
Upravil Pavlys dne 25.02.2016 06:54
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Jo a ted mi vysvetli proc? Loni jsme kupovali Glock17 a taky jsem se s klukama na jinym foru domluvil verejne v dizkuzi a bylo nas 5 sleva byla 1630,- na kus.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Jo a ted mi vysvetli proc? ............
Promiň Shreku, nevysvětlím
schrek napsal:
Promiň..........možná, ale to muselo být fakt VÍC lidí a nesměl bys to řešit takto na foru
Nechapu proc by to tu nekdo nemohl resit. Predpokladam ze kazdymu je jasny ze je potreba mit ZP a protoze je hlaven kratsi 60cm tak i nakupni povoleni
Carpe diem
schrek napsal:
Nechapu proc by to tu nekdo nemohl resit. Predpokladam ze kazdymu je jasny ze je potreba mit ZP a protoze je hlaven kratsi 60cm tak i nakupni povoleni
Taky netuším proč, taková výzva není nic proti ničemu a dál se to dá řešit jinou komunikací. Souhlasím, že obchodníci mají žně a nemají důvod moc zlevńovat a že na výraznější slevu by muselo být VÍC lidí. Na druhou stranu, každá koruna dobrá. V obchodu se zbraněmi se neorientuji, nevíte, jestli je na Fabarm centrální, popř. velký dovozce?
Jardo, fakt dobrý článek, udělal mně velikou radost, přeposílám většině kamarádů ve zbrani.
Jsem dlouho letý sportovní střelec, zbraně mám rád a hlavně nesnáším EU kecy.
Ivoš.
Vzhledem k současnému vývoji, mám pocit, že pořizovat legální zbraň je zbytečné. Stejně vám ji po dalším nařízení EU donutí odevzdat a "načerno" můžu vlastnit, co chci...(Akorát se s tím nesmím chlubit).
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Somm - gratuluji, měl jsem větší 5906, jinak vypadala dost stejně byla to moje nejlepší zbraň, stále lituju, že jsem ji prodal...
Ivan přiložený následující obrázek:
hobr napsal:
Vzhledem k současnému vývoji, mám pocit, že pořizovat legální zbraň je zbytečné. Stejně vám ji po dalším nařízení EU donutí odevzdat a "načerno" můžu vlastnit, co chci...(Akorát se s tím nesmím chlubit).
A nebo ne.
http://gunlex.cz/...kych-utoku„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“