Jen reakce na výše uvedené názory. Každej ať si v tom najde svoje anebo to ani nečte....
Nezávisle mohu jen sdělit, že jak Drahoš, tak Zeman mění svoje názory a je to každého osobní taktika. Takže v tomto 1:1.
Změny názoru Zemana jsou jasným taktickým cílem dát šach/mat případnému protikandidátovi minimálně na první 4 roky své funkce. Považuji to od něj za moudré. Morálně to nehodnotím, ale chápu to.
Změny názorů Drahoše jsou způsobeny zájmy těch co ho platí + jeho poradců, aby oslovil co nejvíce voličů. Morálně to nehodnotím, ale za moudré to nepovažuji, protože to nepůsobí důvěryhodně. Je to pro mě neznámý člověk a takhle důběru nezíská. (Zeman mou důvěru neměl nikdy, ale asi za ty roky tuším, co můžu od něho čekat.)
Nezávisle mohu potvrdit, že za každým stojí přinejmenším několik pro mě nepohodlných lidí, ať je to Mynář nebo Kalousek... takhle bych mohl vyjmenovat hromadu lidských swiní na obouch stranách tábora.
Zdraví nemá cenu hodnotit. To že jednomu nefungují nohy a druhému hlava neznamená, že někdo z nich má předpoklad delšího života. (Osobní čerstvá zkušenost, když mi během 2 měsíců zemřel do té doby naprosto zdravý a velmi blízký člen rodiny).
Že prezident musí být vidět a musí reprezentovat, jinak nemá co ovlivnit - to je pěkná blbost. Prezident musí být vidět a musí hlavně zapůsobit svými názory. Například TV Al-Džazíra (Al Jazeera nebo jak se to píše) odvysílala názory pana Zemana na migranty v celém muslimském světě. Takže ovlivňovat veřejné mínění může prezident velice dobře. Není to jen o tom dobře vypadat a potřást si rukou před novináři. Sice hezká fotka, ale co dál?
Takže volba je každého rozhodnutí a já se těším, ať to bude za námi a budeme zase spolu všichni kamarádit a řešit "jak zazimovat motocykl a Plzeň vs. Bernard" - myslím teď pivko, ne město a toho chlapa, kterýho potkávám v Bille v Humpolci.
Osobně budu volit toho, od kterého mi nehrozí omezování mé vlastní osobní svobody. Rád cestuju s pocitem, že se můžu vychrápat mimo kemp a nikdo mi neuřízne hlavu. Líbí se mi, že můžou děti přejít město sami do školy a nikdo je cestou nepřefikne ani jim to neslíbí. Líbí se mi, že můžu s kvérem na střelnici nebo klidně i na náměstí nebo do vlaku (což nedělám, ale můžu).
Líbí se mi, že máme měnu kterou máme, i když jsme už skoro vyjímkou v Evropě.
A takhle můžu pokračovat. Já mám jasno.... tak šťastnou ruku u voleb a neberte to tak osobně. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nedalo mi to, a přečetl jsim si několi desítek posledních příspěvků v tomto vlákně. Je neuvěřitelné, jak přímá volba rozděluje naprosto výrazným a většinou netolerantním způsobem i tak malé, a jinými tématy většínou soudržené, sociální miniskupiny, jako jsou uživatelé tohoto webu.
Volba není snadná ani tentokrát, to co mi vadilo už minule stále platí a bohužel mě tento prezident nepřesvědčil o tom, že bych ho tentokrát volil. Ze začátku jsem měl naději, že po volbách bude více nad věcí a to divadlo co předváděl bylo jen pro výhru ve volbách. To je myslím to, co postrádám. Rozumná diskuze, bez provokaci a blbejch bonmotu co už tisíckrát řekl jinde. Obklopen bandou individuí, co v sobě nemají špetku soudnosti a cti.
Věřím, že moje volba bude aspoň trochu správná a nebudu se mýlit(jsem jen člověk a kazdej děláme chyby) . At si každý volí podle svého svědomí, je tohle jen můj názor na to naše dění v ty hle naší zemicce.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Paji napsal:
Nedalo mi to, a přečetl jsim si několi desítek posledních příspěvků v tomto vlákně. Je neuvěřitelné, jak přímá volba rozděluje naprosto výrazným a většinou netolerantním způsobem i tak malé, a jinými tématy většínou soudržené, sociální miniskupiny, jako jsou uživatelé tohoto webu.
YouTube Video
taky nemůžu uvěřit jak nesmiřitelné 2 světy jsou
jedna strana rozlišuje mezi "2600 migrantů" a "2600 prověřených migrantů" a pro druhou je to to samé a jasný důkaz vítačství. nechci od nikoho vysvětlovat že v tom rozdíl není, pro mě prostě je a respektuju že pro někoho není.
a přitom dáváme stejnej volej
říkám si hurikán
vorel napsal:
rozdíl není, pro mě prostě je a respektuju že pro někoho není.
a přitom dáváme stejnej volej
nemuzes prijimat jako rezidenty lidi, co maji vlastni Ustavu kterou povazuji nadrazenou nasi legislative. Nemuzes prijimat lidi, co zaroven tezce indoktrinuji sve potomstvo (infekcnost islamu je cca 80%, nejvyssi z podobnych idelogii) a uz vubec nemuzes bydlet v jedne zemi s lidmi, coc chteji teokracii a mnoho z nich odmita prijimat legislativu od cehokoliv jineho, nez od Nadprirozene bytosti.
Po tolika letech prozitych v totalite bys mel mit na tyhle veci cuch.. OMG. Nemas.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
fakt to už nechci jitřit, ale tady nejde o názory, ale pouze dokumentovaná fakta dokládající které Drahošovy i Zemanovy výroky v diskusi nebyly pravdivé, nic víc
že byl Drahoš v diskusi slabej je jasný, ale lhal (neříkal pravdu) o trochu míň https://demagog.c...prezidentaříkám si hurikán
a) je placenej TAKE SOROSEM
b ) neargumentujefer.. slovickari u svych nazorovych oponentu a jsou na ne prisnejsi
c ) takova soft-antifa.. aby to vypadalo dobre
Vorle mas v zasobe nejaky z.mrdy, co alespon makaj za vlastni a nejsou prisaty na erarnim/sorosovem/whatever cecku?
17 cm
kaslu ti na mlady paraziticky c.ubky, co misto aby se slusne zivili, tak delaji jako POVOLANI politicky aktivismus. To jsou normalni lobbiste, nic jineho.
Vubec je nebudu cist a stydim se i za tebe.
17 cm
No tak předpokládám že v prověřeným migráčkovi nevidiš problém a v neprověřeným ano. Tak se ptám jak to chce kdo zaručit,že ti prověření nebudou mít druhou generaci s radikálnějším smýšlením. Protož ze západu vidíme,že to právě takhle probíhá. Mě to za ten risk nestojí,rači je oželím
Mladej clovek, co si necha platit statem nebo oligarchou/miliardarem za politickej aktivismus (mlada levice z demagog.cz).. je u mne ta nejhorsi spina.
Tihle smejdi maji potencial zpusobit obcanskou valku. Svym zpusobem se na ni vlastne trochu tesim.
Je tu 50%ni zdaneni prace... mladej, zdravej clovek NEMA zit z penez, co vydelali jini pokud neni SMYSLUPLNE zamestnan ve statnim aparatu (tim nemyslim byrokracii).
Upravil hicks dne 24.01.2018 21:09
17 cm
Vikec napsal:
No tak předpokládám že v prověřeným migráčkovi nevidiš problém a v neprověřeným ano. Tak se ptám jak to chce kdo zaručit,že ti prověření nebudou mít druhou generaci s radikálnějším smýšlením. Protož ze západu vidíme,že to právě takhle probíhá. Mě to za ten risk nestojí,rači je oželím
hicks napsal:
Mladej clovek, co si necha platit statem nebo oligarchou/miliardarem za politickej aktivismus (mlada levice z demagog.cz).. je u mne ta nejhorsi spina.
Tihle smejdi maji potencial zpusobit obcanskou valku. Svym zpusobem se na ni vlastne trochu tesim.
Je tu 50%ni zdaneni prace... mladej, zdravej clovek NEMA zit z penez, co vydelali jini pokud neni SMYSLUPLNE zamestnan ve statnim aparatu (tim nemyslim byrokracii).
Demagogie je v moderní době působivé a klamné řečnické vystupování, využívané k získání vlivu, politické podpory a moci. Místo věcného zdůvodňování působí hlavně na předsudky a emoce posluchačů, k čemuž slouží polopravdy, překroucené argumenty, logické klamy, falešné sliby, vyvolávání strachu a podobně.(wiki)
po mým neseš základní znaky demagoga
po mým je dobře, že někdo věnuje čas ověřování a dokládání pravdivosti/nepravdivosti tvrzení. nejde o žádné komentáře ale doložitelná fakta. tím se předchází zbytečným dohadům.
jestli je platí Soros, Us embassy, Visegrad fund nebo Google je mi jedno
říkám si hurikán
Pan Drahoš, proevropský intelektuál, co se vyslovil pro přijímání uprchlíků. Německé noviny nadšeně píší o vyzyvateli Zemana https://www.parla...ana-521570
Chudák Drahoš si myslel, že Němci jsou jeho spojenci.
("Drahoš se vyjadřuje pro přijímání uprchlíků." FAZ, 24. 1. 2018)
Že by soudruzi z NDR udělali chybu a vydali článek o týden dřív???
Upravil GSPETR dne 25.01.2018 00:41
Ale oni Němci jsou jeho spojenci. A jak si je kavárna jista jeho výhrou,tak si jsou jisti i všichni ostatní. Němci jsou jen tak moc nadšení,že to pustili do placu moc brzy.
Za chvilku bude Drahoš prosazovat veřejné záchody pro třetí pohlaví nebo alespoň spolecné genderově vyrovnané ****íky a z úchylek nám bude dělat normy...
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
dávám přednost doložitelným faktům než komentářům, tj. přesné citace nebo pravomoci dané v ústavě
včera v tv říkali, že váš guru Orbán přijal vlomi v tichosti 1300 uprchlíků. to je jen komentář jeho kritiků, doloženo jsem to zatím nenašel.
říkám si hurikán
vorel napsal:
po mým je dobře, že někdo věnuje čas ověřování a dokládání pravdivosti/nepravdivosti tvrzení. nejde o žádné komentáře ale doložitelná fakta. tím se předchází zbytečným
ALE TO DEMAGOG.CZ NEDELA.
opakuji ti to znovu. Jsou zretelne prisnejsi na svou nazorovou opozici, ale prezentuji se jako OBJEKTIVNI zdroj. To je sama o sobe dezinformace.
Upravil hicks dne 25.01.2018 07:59
17 cm