allroad napsal:
Bohušu, dělám si z tvojich fotek .....archíííííffffff...., když mám hlad vždycky na to kóóóknu a hned je mi lépe
Nazdááár allroade, tak si do sbírky ulož další foto z dneška. Motorest "Na vyhlídce" , kousek od Náměště nad Oslavou: http://www.chalce...-vyhlidce/
Vzal jsem tam Bohuša na zvěřinovou klobásku - můžu tuhle občerstvovnu vřele doporučit.
To je hodně starý,smažák 8.50. Já ho pamatuju na intru za 10,čučo 11,startki bez filtru 4 kčs. Za 25 kaček byla vycházka jak fík... Druhá stránka je že sem měl 70 kaček na týden tak žádný velký hůjání... *tdown*
Kupredu spatki ni krok...
Tak klasický dotaz na konci týdne: nepojedete někdo někam v sobotu? Myslím někoho z Moravy (bohumil,rendas,desperado,mamutik...)??? Fanoša se neptám,ten bude zase přeorávat les... :-)
Mikes
Nově s KTM... :-)
Jéžíš Mikši pozdě.Ted sem dojel Zmijon mě vytahl do válečné vřavy negde za brno.Bylo to ale rychlý,zavolal že jede tak sem šecko zahodil a valil.
Kupredu spatki ni krok...
tady sou este zivi Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
bystricke napsal:
bohušu,eště jsem vod tebe neviděl fotku,kdy by nebylo žrádlo
Co kecáš,ešče sem tu měl fotku s chlastem...
kdo to je? Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
jo stalo to za to ja tam byl i loni jinak misto konani Ořechov u Brna bejvala raketova zakladna http://www.mapy.c...z=14@mm=FPTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Zítra bych se chtěl jet podívat na zatopené mosty na zelivce, jak je to tam průchodny? Je cesta až k nim? Ted jsem koukal fotomapy a vapadá to nic moc. Vzhledem k tomu, že zitra chci jet s přítulkyní tak bych nerad nějaký těžší offroad. Můžete mi trochu popsat cestu v okolí a jak je nejlepší se k nim dostat? dik
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Upravil zmijon dne 26.04.2008 18:47
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.