VojtechPolicky napsal:
Horší ale je to že se stále mění ta pravidla hry, to je mnohem horší než to, že tady s námi něco je a už to tu navždy bude a nezmizí to.
vy furt nechapete, ze prirode je uplne jedno (uz k tomu mnohokrat doslo), ze proste vychcipa treba 95% jedincu jednoho druhu.
Tyhle argumentace "bude to navzdy" atd... to muze mit dost vostre konsekvence.
Tak v tomhle mas pravdu, ale lidi nevychcipou kvůli koroně, Hicksi...
A pak corona... to je dle mého názoru 1/2 uměle vytvořená nemoc...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
nejspis ne, ale obezretnost je podle mne na miste.
hele mmch vzdyt muzes dobrovolnicit v nemocnici... co kdyby ses na to sel podivat z prvni ruky?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tygr napsal:
Tak jak to vidíš Hicksi,kdy nás teda zůstane 5% esi si mam rychtovat na ráno vubec budík,pár tejdnů eště vydržím s usporama.Dík
tak hrozny to asi nebude.. nicmene projektovat si relativni ne/bezpecnost chripky a ostatnich na coronu a jina svinstva, je podle vsech dostupnych dat naprosta pitomost.
Mas tu virus, kvuli kteremu jeste rok nazpatek kejchal max netopejr. Jestli si myslis, ze to bude automaticky cajicek tak Te muzu ujistit, ze fakt nemusi byt.
Koronaviry umi byt pekna svinstva.. viz napr. FIP u kocek.
17 cm
Určitě to vymyšlený není. Je to pěkný svinstvo. Já (31) měl celkem mírný průběh ale je to poprvé co jsem za cca 20 let co si pamatuji s něčím fakt ležel (cca 3 dny horeček, pak jen cca týden větší únava, a zůstal mi stále trvající suchý kašel - už přes měsíc) - ten mírnější průběh připisuji tomu že jsem se maximálně chránil (mám doma tříměsíční dceru) - maximalizuju homeoffice, na nákup jednou týdně s pořádným respirátorem, prakticky nikam jinam nechodím. atd...
Nicméně i kolega - mladej (cca 30) dost namakanej sportovec, chodí do posilky 3x týdně, cca 75-80kg (svalů). měl covid cca před půl rokem a pořád se zadýchává i do schodů a fyzicky je na tom né zrovna dobře...
A vytahovat profláknutého Berana či jinak jistě špičky v oboru (ale jiném, s problematikou zcela nesouvisejícím) jako Pirk či Šmucler je také zcestné... O dezinformačních příspěvcích na youtube či jiných webech ani nemluvě.
Prostě je to problém, je to svinstvo a asi to tu ještě dlouho zůstane...
VojtechPolicky napsal:
Horší ale je to že se stále mění ta pravidla hry, to je mnohem horší než to, že tady s námi něco je a už to tu navždy bude a nezmizí to.
vy furt nechapete, ze prirode je uplne jedno (uz k tomu mnohokrat doslo), ze proste vychcipa treba 95% jedincu jednoho druhu.
Tyhle argumentace "bude to navzdy" atd... to muze mit dost vostre konsekvence.
...ale prave ze presne kvuli korone chcipnou. Cela rada lidi chcipla presne proto, ze k jejich normlanim potizim se pridal covid, ktery je definitivne dorazil. Kdyby ho nedostali, mohli tady jeste par let byt.
Tim se nezastavam vladnich opatreni, pouze poukazuju na nezpochybnitelny fakt. A jinak jsem tady uz psal, jak covid sestrelil me. Prubeh jsem mel sice relativne mirnej (loni konec rijna), ale fyzicky jsem v prdeli jeste ted (a to nehulim, nepreziram se, nechlastam moc casto a byl jsem docela fit).....
Upravil Bubak dne 04.02.2021 08:35
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Ale já netvrdím že je to chřipečka. Je to nemoc. Ale lidstvo to přežije. Asi nebude bílé barvy spíše tmavé až černé pleti, ale přežije to.
Možná je to teď ten dílek, který spustí lavinu kdy se Evropa a její civilizace jak ji známe dnes, prostě rozpadne. Podobně jak velká říše Římská. Její politika a úředníci jisti si svým postavením prostě přestali mít kontrolu a reálný výstup od lidí dole. A to se děje nyní.
Lidé postiženi nemocí a nebo jen restrikcí si prochází tolika obtížemi. A politikům a úředníkům nahoře to absolutně nic neříká. Nevnímají to. Nemluvím jen o CR. Ale i o EU.
A to míří jen a pouze k tomu, že se to zhroutí.
Ty vole, kam na to chodíš :-) Ještě že u toho nežeru, poprskal bych si to od klávesnice po monitor :-D
Medik přiložený následující obrázek:
[84.06Kb]
Upravil Medik dne 04.02.2021 10:52
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
postup jako v 50tých letech..namísto veřejné diskuze plné argumentů a odborníků ve veřejnoprávní TV, tak vyhazov..tohle chceme? není to ještě nikomu divné? ..evoluční biolog Flégr evidentně šířil dezinformaci o tom, že před vánoci budou u nás umírat desetitisíce a namísto obžalování z šíření poplašné zprávy má víc a víc prostoru v mediích..NENÍ TO DIVNÉ
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
necetl jsem to cele, ale prijde mi to hrozny... (ten vyhazov).
Pokud vyhazime vsechny primare s mnohaletou praxi, kdo prijde na jejich misto? Humanitni netahla z FSS/FSV?
17 cm
GSSG napsal:
..evoluční biolog Flégr evidentně šířil dezinformaci o tom, že před vánoci budou u nás umírat desetitisíce a namísto obžalování z šíření poplašné zprávy má víc a víc prostoru v mediích..NENÍ TO DIVNÉ
nevim o tom.. Flegr pokazde mluvi o hypotezach a zatim jsem nezaznamenal, ze by je nemel podlozene.
17 cm
GSSG napsal:
..evoluční biolog Flégr evidentně šířil dezinformaci o tom, že před vánoci budou u nás umírat desetitisíce a namísto obžalování z šíření poplašné zprávy má víc a víc prostoru v mediích..NENÍ TO DIVNÉ
nevim o tom.. Flegr pokazde mluvi o hypotezach a zatim jsem nezaznamenal, ze by je nemel podlozene.
máš recht, hypotézy...ale kde jsou tedy ty tisíce? takže se mýlil a pokud se mýlil, a to už víme že jo, tak nebyla to náhodou poplašná zpráva?
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
i za mořem, v usa je po volbách a neomarxisti joe a kamala tak začínají pálit čarodějnice!! opět, nikomu to není divné? nikoho nezaráží ten stav tam ..ono to totiž souvisí s covidem, jako nástrojem restrikcí .. https://www.sezna...2102051008R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
i za mořem, v usa je po volbách a neomarxisti joe a kamala tak začínají pálit čarodějnice!! opět, nikomu to není divné? nikoho nezaráží ten stav tam ..ono to totiž souvisí s covidem, jako nástrojem restrikcí .. https://www.sezna...2102051008R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
GSSG napsal:
i za mořem, v usa je po volbách a neomarxisti joe a kamala tak začínají pálit čarodějnice!! opět, nikomu to není divné?
hele cim vetsi kraviny pravicaci o Covidu nakecaj, tim vic z toho Kamala s AOC a Bidenem benefituji.
Je to takhle jednoduche.
17 cm
..a Peková se zajímavým zjištěním ..tedy hypotézou, kterou oficiálně nejspíš nikdo nepotvrdí ..jen možná čas, jak píše.. https://zpravy.ma...ravdu.htmlR1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Nyní začínají znovu úvahy o podpoření Nouzového stavu a znovu nám rostou čísla nemocných, nakažených, pacientů na jednotkách. Zajímavé.
Já fakt dnes už chci aby skončil Nouzový stav.
Času, aby se vymyslela a sepsala halda zákonů která by jistým způsobem upravovala chování a hospodaření státu versus občanů v době epidemie- pademie, bylo hafo.
Takže, milá vládo. Kradli jste, prděli jste na agendu a teď se Vám to snad vrátí jak kamen hozený do vzduchu.
Nakonec se ukáže - pokud bude vše otevřeno, že ta situace není zas tak zlá. Konec konců, snad to být uzm horší nemůže. Mám namysli ekonomicko sociální prostředí.
Bude to bolet. Ne jen nás na duši, ale i na těle. Protože tohle všechno už nemůže mít jiný výsledek.